• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

hanımlar birikim için alacağınız altının yeni tarih olmasına gerek yk. ben eski tarihli alıyorum. yeni tarih 110-108, eskisi 105 tl. bozdururken hepsi hurda altın olarak bozuluyor nasılsa

hanımlar birikim için alacağınız altının yeni tarih olmasına gerek yk. ben eski tarihli alıyorum. yeni tarih 110-108, eskisi 105 tl. bozdururken hepsi hurda altın olarak bozuluyor nasılsa

Bende eski tarihli alıyorum . Çünkü uzun süreli yatırım düşünüyorum:46:

Karalahana bana da 4 çeyrek 20 tl yazar mısın?. Daha değişiklik olmaz . Artık sonraki aya kaldım .:14:

Son düzenleme:
Adam akıllı bir işe gireyim . Kendime söz veriyorum . Her ay en az 3 ya da 4 çeyrek altın alacağım . :nazar: Allah nasip ederse . :90:

çeyrek olarak biriktirmekle tam biriktirmek arasında fark var mı? :26: ay sonunda çeyrek mi almalı bakiyeye göre yarım veya tam mı? :44:

Son düzenleme:
çeyrek olarak biriktirmekle tam biriktirmek arasında fark var mı? :26: ay sonunda çeyrek mi almalı bakiyeye göre yarım veya tam mı? :44:

fark yok tabıkı canım parana gore benım altınlarımın hepsıo çeyrek deıl tam olanlarda var yarımda ama ben burya bıldırım yaparken çeyrek olarak soyluyorum hepsını sende boyle yapabılırsın.

şimdi yeni ayda bana özelden bildirenler,

geçen ayda içinde olarak mı söleyecekler yoksa sadece kasım ayı birikimlerinimi?

Son düzenleme:
selam kızlar,
kızım hasta olduğu için uzun zamandır giremedim. bu arada 3-5 attım her gün. sayımı da kaçırmışım şimdi sayıcam. ama çeyrek alacak kadar olmamıştır herhalde. artık ben de ilk çeyreğimi aralıkta alrırm napalım:))

bugün 3 lira attım buarada

ben geçen ay 350 demiştim bu ay da birkimimi lahanama bildiricem..

listeye ikisini ekleyip yazacağız değil mi ?:89:

ben bugün 2.70 attım

selam altin zengini arkadaslarim :-))

altinin grami 66 tlye firlamis, mujde...

acaba bu yukselis ne kadar devam edecek.
bizim borcumuz var, altin bozmamiz gerek, hemen bozsak mi beklesek mi acabaa

Back