Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

yok derencim benim değil,
benimde 8yaşında bir kızım var ama o değil,
çok beğendin sanırım Allahım sana böyle bir kız nasip etsin inşallah

Allah bağışlasın cnm . Evet ya çok tatlı duruyor .İyi dileklerin için teşekkür ederim. Annelik duygusu bambaşka bir duygu olsa gerek

selammm

14.25 attım bugun...

yine durulmuş bu topik nerdesiniz bakim

yarışma bölünde alyanslar yarışıyor yarışmasına katılmak isteyen herkesi beklioruzz
resimleri özel msjla bana yollayablrsnz arkadaşlar

Öksüz kalmış burası . Kimse yokkk Bugün çeyrek altın alan varmı?

canım ben almadım ama sordum paramı yanıma almayı unutmuşum 105 tl dedı kuyumcu tabı bı kuyumcuya sordum
en son geçen ay 103 e almıştım artmış.gerçı 112 dıyenler vardı yıne ona gore normal.

105 iyiymiş . Bende sordum 108 dediler . Almadım tabi Geçen hafta pazarlıkla 101 e almıştım Şimdi 105 e alabilirsem öpüp başıma koyacağım

selam kızlar,
bi durağanlık var evet, nerde bizim hatunlar,
bende bugün günüme 20 tl götürdüm, kumbarama bişey atamadım,
yarında gidip altınımı alıcam inşallah

selam kızlar,
bi durağanlık var evet, nerde bizim hatunlar,
bende bugün günüme 20 tl götürdüm, kumbarama bişey atamadım,
yarında gidip altınımı alıcam inşallah

Cnm şimdiden hayırlı olsun .Kendim almış kadar heyecanlandım . Altındaki son fiyatı senden alırız artık

yeni biriktirmeye başladığım için altın alacak kadar birikmedi, bi daha ki aya artık,
kızlar benim önceden kalma altınlarım var bileziğe çevirsem zarar edermiyim, altn olarak kalması dahamı mantıklı

canım öncelikle h.geldin,
bende aynısını düşünüyorum 5 çeyreğim 200 tl de param var bilezikmi alsam diyorum bende kararsızım...

Cnm şimdiden hayırlı olsun .Kendim almış kadar heyecanlandım . Altındaki son fiyatı senden alırız artık

ay sağolasın cnaım benim,
bende aynı duygular içerisindeyim..
sizden biri alıncada kendim kadar seviniyorum..
yarın mutlaka sorucam tatlım..
aslında benim bulunduğum bölgede pahalı altın, merkezede gitmeye vaktim yok..

kızlar burası bana çok uğurlu geldi. eşimle ev planlarımız vardı bugün ev planlarımız gercek oldu.yarın inşallah muamelelerını yapacağız.hayırlısıyla inşallah bızımde bır evımız olacak. artık daha ıyı para bırıktırmem lazım.eee evın taksıtlerını de ödeyecegız.bugun bugun kumbarama 14.500attım.ettı 44.500

kılzar nasılsınızzz lahna felan da ortaalrda yok nerde bukı zzz acepp ay onua geliyoruz nerdeyseeeçidom aldın galiba abüğün yarım altınını hadi bakalım bereketli olsun kzuzmaaa kız burası bizi çok tutumlu yapcakdren evetttt bak seninde çok işine yarıcak cnm:)

Hayırlısı olsun . Mutlu mesut günlerin olsun evinde .Sevindim senin adına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…