geldim geldim kızlar.
yeni ay bildirimleri son gün ayın beşine kadar.
çünkü sonradan görüp ekleyenler olur belki diye.
ama siz artık kasım ayı kumbirişimi kapadım ,yeni aya bismillah diyorsanız özelden atın değişmemek kaydı ile bildirimleri.
daha aylıklar falanda gelmedi bakalım biraz süre verelim:)
hayırlı olsun canım bol bereketlı olsun kartıondan kumbaran.
kızlarrrrrrrrrrr çok mutluyum ben paramı saydım dı gıtcektım kuyumcuya eşıme dedım 300 tl bırıkmış 3 altın parası eşımınde vardı evde parası bende dedım keşke tam altın alsam o da bana tum parasını verdı canım kocam şımdı gıdıp 2 tam 2 çeyrek alcam yanı bız bun a10 tane çeyrek dıyelımm heyyo kızlarr ıyıkı var burası yoksa ben bu kadar azımlı olmıcaktım bızde boyle bırıktıremıcektık paralarımızıkaralahana caNIM bana 10 çeyrek yazabılırsın 4 taned eonceden vardı geçen aylarda oldumu 14 çeyrek allahım bereket versın hepımızın paralarına kızlar amınnnnnnnnnnnnnnnn
kızlar burası bana çok uğurlu geldi.eşimle ev planlarımız vardı bugün ev planlarımız gercek oldu.yarın inşallah muamelelerını yapacağız.hayırlısıyla inşallah bızımde bır evımız olacak. artık daha ıyı para bırıktırmem lazım.eee evın taksıtlerını de ödeyecegız.bugun bugun kumbarama 14.500attım.ettı 44.500
canım olay şöle...
her ay sonu geçen ayın birikimlerini arkadaşlar bana bildiriyorlar,özelden isteme sebebim burda arada kalır karışır ,gözümden kaçar ise ordan bakarım diye .
ay sonu artık diğer ay birikimine başlamadan bana mesaj atıyorsun listeye ekleniyor.
diğer kumbaraya attıklarını burda günlük arkadaşlarla paylaşıyorsun.
olabilir tabi güzel fikirmiş
ohhhh hayırlı olsun canım benim.bereketli olsun....
güle güle oturun Rabbim ağız tadınızı bozmasın
kızlar haftaya liste eklemeden tekrar yazacağım buraya en son durumları bana yazın diye....
hadi bakalım çidommm sen işini bilinn:)kızlar biraz evevl kuyumcumu aradım,
yarımlık yoklmuş çeyreğede 107 verebilirim dedi,
benim alışım 105 tlden alıyorum dedi.. çeyrek 111 miş...
canım olay şöle...
her ay sonu geçen ayın birikimlerini arkadaşlar bana bildiriyorlar,özelden isteme sebebim burda arada kalır karışır ,gözümden kaçar ise ordan bakarım diye .
ay sonu artık diğer ay birikimine başlamadan bana mesaj atıyorsun listeye ekleniyor.
diğer kumbaraya attıklarını burda günlük arkadaşlarla paylaşıyorsun.
merhaba bende katılayım istiyorum bu topice. valla borçtan harçtan maaş nereye gidiyo anlamıyorum.
böyle birbirimize destek olursak daha iyi olur.
bugün itibariylemi başlanıyo bir ayın parası biriktirilmeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?