selam kk. nın tutumlu, artırımlı hatunlarıı:80:
bende bugün kumbaramı boşalttım, 105 tl olmuş,
arada eşimin attıklarıda vardı ben onları görmezden gelmişim, açıpta sayınca çok şaşırdım bu kadar beklemiyordum..
Ayrıca eşimde bayramda bende aldığı 75 tl lik borcunu 100 tl olarak ger verdii..
<b>Yarın gidip ya yarımlık, yada 2 çeyrek alıcamm..Altın şu aralar yüksek ama ben uzun süreli yatrım yaptığım için düşmesini beklmeden alıcam, sonra ya harcarım, yada iyice çıkar altınbenimmm güzler güzezli çidom:)
çidomm:))))))))) hoşgördüm nasılsın canımarkdaşımm benimmmm ğüzler ğüzelimmm.....inaşalah diyelim sende bereketlii olsunn nezman alcam yarım altını..
boncuklar bravo sana ve eşine ...çilçil altınların olsun inşallah canım,hoşgeldin aramıza
benden de bugün 5 tl cik kızlar... saymıyorum ama bi çeyrek parası olmaz bu ay biliyorum çünkü bayram tailinde 5 kuruş harcamadım eşimden dolayı ondan atamadım hiç sonra çalışmaya başladım bu hafta çok masraf oldu yoldu yemekti koyamadım 2 gündür kociş atıyo benim yerime yani benim kumabarama acıdıda kızına ayrı bana ayrı attı sağğolsun...ama il maaşımı alınca yaparım artık napayım...
kızzlarr nasılnızz herkez maşalahı varrrr birikimlerrr güzellll,,,,ben artık kasımı bitirdim listeyi beklicemmm..bileziğimi aldım lahanacım eklicek.....leyla çido deren...maşalah herkeze.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?