• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

hera özel olmazsa sen nasıl atıyorsun canım.
çalışıyor musun yoksa eşinden mi alıyorsun:)

şuan çalışmıyorum cnm ama başlıcam kısmetse bakınıyorum. evde banka ben olduğum için kafama göre takılıyorum :1: eşim sağolsun hiç karışmaz bilmez ben ne kadar harcadım ne yaptım sormaz da o yüzden rahatım. bi de kumbara oğlumun olduğu için babam da sık sık para atar onunda katkıları çok sağolsun :48:

selam kızlar bayadır girmiyorum siteye en son bayramda kuzenimin bayram harçlıklarını bütünleyip aldığım bozukları kumbaraya attım 20 tl üstüne de arar ara attım ama saymadım böyle daha zevkli diye düşünüyorum maşşallah hepinize ne güzel biriktirmişsiniz aralık maaşımla 400 tl bankaya atıp gram altın almayı düşünüyorum tabi bir aksaklık çıkmazsa

lahanacım kasım sonu bildirimlerini yapıyor muyuz, benim kenarda 2 çeyrek param var ama kuyumcuya denk gelmediğim için alamadım.
5 öncedendi 7 oldu sayılır yani, bugün yarın alırım inşallah.

bugun 2 lira benden,bu ara işler kesat:))bayram kurban vs....
ama aralık ayında biryerden alacağım var 750 lira o gelcek,birde eşim yıl sonu jestiyonunu bana verecek 1000 lira:))

selam güzeller :16: derenden duydum bu topiği görünce bende geleyim dedim..aman kızlar benide aranıza alın bahaneyle bende alırım belki :21:

selam güzeller :16: derenden duydum bu topiği görünce bende geleyim dedim..aman kızlar benide aranıza alın bahaneyle bende alırım belki :21:

aramıza h.g cnmmm burasıı para biriktirmek için süper bir yerrrrrr hele birde çalışıosannn ayyyy oleyy bu ay 5tane çeyrek yapmayı başardım kızlarrrr :62::62:

ayy çok hoşsun gıdıklıyoooo:90:
olsun oda br yöntem birikim için zafere giden yıolda herşey mübahtır mı ne işte öyle bi söz vardıya hani
o hesap işte ister kartla ister keş ister taksit farketmez
yap sen genede

her ay zaten kartım nerdeyse 300 ödüyorum bitande bilzik aldım oda bana çok koymaz dedim aldım hiç zorlanmıyorumda şuan nişaanlıyım çeyiz hazırlığım var yoksa bende yapardım her ay bikaçtane r çeyrek
ama olsun 6 ay sora bende sizlere katılıcam
şu buzdolabınıda aldıktan sorada bir eksiğim kalmıyor işllah
sorada gelsin çeyrekler yazında tatiller
oy bidahamı dünyaya gelicem yapıcam sonra bozdurup tatilimi yapıcam

aramıza h.g cnmmm burasıı para biriktirmek için süper bir yerrrrrr hele birde çalışıosannn ayyyy oleyy bu ay 5tane çeyrek yapmayı başardım kızlarrrr :62::62:

tebrik ederım canım para parayı çekermış şımdı o altınların başka altınlarıda çeker çeyrek zengını ollursun:1::1::1:hayırlı bırıkmler canım

Bugün kuyumcudan çeyrek altın fiyatını sordum kızlar 108 tl olmuş yaff:47: Keşke diyorum 101 den aldıgım zaman 2 tane alsaydım . Ama geçti artık . Kuyumcu 100 'ün altına düşmez artık dedi. Ne kadar doğru bilemiyorum tabi .

Cnm hoşgeldin :92: Hep birlikte başaracağız şeytanın bacağını kıracağız bak göreceksin :46: Bugün 1,50 attım kumbarama .

ben öle 1,5 3 atamam ki günlük..şöle diyim.sabah akşam servise biniyorum yol parası vermiyorum öğlen burda yemek yiyorum vermiyorum..sigaramda yok..marketi pazarı ekmeği çalışmaya başlayınca eşime yıktım..ee cüzdanıma 50 koyayım 15-20 gün duruyor :1: ben paraları tüm tüm atayım en iyisi :52:

Bugün kuyumcudan çeyrek altın fiyatını sordum kızlar 108 tl olmuş yaff:47: Keşke diyorum 101 den aldıgım zaman 2 tane alsaydım . Ama geçti artık . Kuyumcu 100 'ün altına düşmez artık dedi. Ne kadar doğru bilemiyorum tabi .

dolar ve euro ya endeksli diye biliyorum onlarda bugunlerde düşük 104 civarı düşünmüştüm..tüh be pek çok olmus :18:bencede 100 ün altına düşmez..ben 2008 temmuzda evlendiğimde 67 liraydı çeyrek düğün borcuna gitti ne kadar çok zarar ettim :59:

oh kızlar biriktirin çeyrekleri
of bende sgara içmeseme yapıcamda yapamıyorum
bende kartmla taksitle bilezik alıyorum mecbu ger ay ödüyorum onu
şuana kadar 2 tane yaptım taksitim bitsin alıcam 3. işlallah
napım bende bu yolu buldum para bende durduğu zaman gıdıklıyor beni

bu da bi yöntem bence
ben de bazen düşünüyorum bu fikri
ama taksitten korkuyorum :86:

Back