- Konu Sahibi Ecemhasan35677
Muğla'lıyım bende fakat Ankara'da yaşıyorum.Sen nerelisin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Muğla'lıyım bende fakat Ankara'da yaşıyorum.Sen nerelisin
İyidir çok şükür, senden naber? Yemek yedik, mutfağı toparla falan anca oturdum bende. TV izliyorum. Sen ne yapıyorsun?Nbr kızlar nasılsınız bakalım ne yapıyorsun
Bende yemek yaptım bizimkini bekliyorum yemek için evi topluyorum bulaşıkları yıkadım dünden kalmıştı elim ssrgidaydi bugün çıkardım suya sokcam diyeİyidir çok şükür, senden naber? Yemek yedik, mutfağı toparla falan anca oturdum bende. TV izliyorum. Sen ne yapıyorsun?
TV ye bakıyorum yeğenim olacak ona battaniye örüyorumNbr kızlar nasılsınız bakalım ne yapıyorsun
Geçmiş olsun elini sarma yara kurusun hemen iyileşsinBende yemek yaptım bizimkini bekliyorum yemek için evi topluyorum bulaşıkları yıkadım dünden kalmıştı elim ssrgidaydi bugün çıkardım suya sokcam diye
Saol cnm benima actim bakalimGeçmiş olsun elini sarma yara kurusun hemen iyileşsin
Umarım en yakın zamanda geçer, Allah şifa versin. Bende kızımla ilgilendim yenice uyudu o da. Bakamadım buraya da. Hayırlı geceler diliyorumBende yemek yaptım bizimkini bekliyorum yemek için evi topluyorum bulaşıkları yıkadım dünden kalmıştı elim ssrgidaydi bugün çıkardım suya sokcam diye
Örgü örmek terapi gibi değil mi? Bende alıştım bırakamıyorum. Biri bitmeden acaba başka ne örsem diye düşünüyorum. Allah yeğenine de sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah. Doğum yakın mı?TV ye bakıyorum yeğenim olacak ona battaniye örüyorum
Çok geçmiş olsun. Umarım en yakın zamanda iyileşir, sağlığına kavuşursun. Allah şifa versin.Selam caanlar çok bakamıyorum grip oldum bugün sağlık ocağına gittim cuma günü dip köşe temizlik yapmıştım o çarptı sanırım camlar tüller koltuklar
Balkonlar
Bı de k.peder gripti o iki günde iyileşti bana sardı sanırım
Vitaminler meyevelr ıhlamur faln çabalıyorum dün gece hiç uyuyamadım terledim durdum sabah hemen doktora gittim nurofen içiyordum yaramadı sanırım dedim... Yarın bı de yemek isi var en fazla bişi yapmıyorum xatn üstün körü gecistiryrim
Yatakda değilim ama arada zorluyor beni
Sağol canım Allah razı olsunÇok geçmiş olsun. Umarım en yakın zamanda iyileşir, sağlığına kavuşursun. Allah şifa versin.
Evet ya iki ay önce 2.kürtajımı oldum kafa dağıtmak için kendimi elişiye verdim ve çok rahatım sen ne örüyosun Amin inşallahh yok daha çok var ama gelin beğenince bende biraz uzun oyalayıcı bişey olsun dedim hemen başladımÖrgü örmek terapi gibi değil mi? Bende alıştım bırakamıyorum. Biri bitmeden acaba başka ne örsem diye düşünüyorum. Allah yeğenine de sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah. Doğum yakın mı?
Geçmiş olsun umarım bian önce iyileşirsiniz Neden ameliyat olucalsınızSağol canım Allah razı olsun
Umarım geçer çünkü ameliyat olmam lazım ... Anestezi den onay Alicam testler yapılmıştı sonuçları için . Umarım bı aksilik çıkmaz o kadar da korktum grip olmiyimdiue son hafta grip oldum sinir oldum bı yandan çabalıyorum iyileşiyim diye
Nasıl oldun canımKahramanmaraştan katılan var mı
Teşekkür ederim canım inşallahGeçmiş olsun umarım bian önce iyileşirsiniz Neden ameliyat olucalsınız
İnşallah hayırlısıyla minik mucizene kavuşursun Rabbim hepimizin yardımcısı olsun sen bitki çaylarına felan devam et bi iki güne geçerTeşekkür ederim canım inşallah
Polipler çıktı onun için olucam tup bebek için başvuruda bulunmuştuk tüp bebek doktorru ameliyat olman rahmin temizlemesi lazım dedi
Sonrasında hemen tüp bebeğe baslicaz dedi regl olunca amestiziye dosyayı onaylatip ameliyat günü alicaktim
Umarm regl olana kadar geçmiş olur
İyyim canım çok şükür, her şey yolunda şimdilik. Sen ne yapıyorsun?Nasıl oldun canım