Haydi gelin tanışalım arkadaş olalım 🤗

Sağol canım 🥰 Allah razı olsun
Umarım geçer çünkü ameliyat olmam lazım ... Anestezi den onay Alicam testler yapılmıştı sonuçları için . Umarım bı aksilik çıkmaz o kadar da korktum grip olmiyimdiue son hafta grip oldum sinir oldum bı yandan çabalıyorum iyileşiyim diye
Ameliyat ne için? 🤔

Evet ya iki ay önce 2.kürtajımı oldum kafa dağıtmak için kendimi elişiye verdim ve çok rahatım sen ne örüyosun 😊 Amin inşallahh 🤗yok daha çok var ama gelin beğenince bende biraz uzun oyalayıcı bişey olsun dedim hemen başladım 😅
Öyle mi... Üzüldüm.. ☹️ El işi yerinde tercih olmuş o zaman. ☺️ Bende kızıma kapşonlu bir yelek başladım, baharlık. ☺️

Slm kızlar haydi gelin tanışalım arkadaş olalım 🤗 9 yıllık evliyim İzmir'de yaşıyorum memurum 28 yaşındayım 🤗
Slm canım İzmir in ilçesinde yaşıyorum 11 yıllık evliyim 8 yaşında kızım var ve 3.5aylik hamileyim bugün nasip olursa cinsiyetini ogrenecegim

Selam caanlar çok bakamıyorum grip oldum bugün sağlık ocağına gittim cuma günü dip köşe temizlik yapmıştım o çarptı sanırım camlar tüller koltuklar
Balkonlar
Bı de k.peder gripti o iki günde iyileşti bana sardı sanırım
Vitaminler meyevelr ıhlamur faln çabalıyorum dün gece hiç uyuyamadım terledim durdum sabah hemen doktora gittim nurofen içiyordum yaramadı sanırım dedim... Yarın bı de yemek isi var en fazla bişi yapmıyorum xatn üstün körü gecistiryrim
Yatakda değilim ama arada zorluyor beni
Geçmiş olsun canım benim dikkat et ceyranda kalma🥰😇

X