- 9 Şubat 2021
- 444
- 466
- 25
- Konu Sahibi Ecemhasan35677
İyi olmana sevindim bende iyim şükürİyyim canım çok şükür, her şey yolunda şimdilik. Sen ne yapıyorsun?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi olmana sevindim bende iyim şükürİyyim canım çok şükür, her şey yolunda şimdilik. Sen ne yapıyorsun?
Ameliyat ne için?Sağol canım Allah razı olsun
Umarım geçer çünkü ameliyat olmam lazım ... Anestezi den onay Alicam testler yapılmıştı sonuçları için . Umarım bı aksilik çıkmaz o kadar da korktum grip olmiyimdiue son hafta grip oldum sinir oldum bı yandan çabalıyorum iyileşiyim diye
Öyle mi... Üzüldüm.. El işi yerinde tercih olmuş o zaman. Bende kızıma kapşonlu bir yelek başladım, baharlık.Evet ya iki ay önce 2.kürtajımı oldum kafa dağıtmak için kendimi elişiye verdim ve çok rahatım sen ne örüyosun Amin inşallahh yok daha çok var ama gelin beğenince bende biraz uzun oyalayıcı bişey olsun dedim hemen başladım
Slm canım İzmir in ilçesinde yaşıyorum 11 yıllık evliyim 8 yaşında kızım var ve 3.5aylik hamileyim bugün nasip olursa cinsiyetini ogrenecegimSlm kızlar haydi gelin tanışalım arkadaş olalım 9 yıllık evliyim İzmir'de yaşıyorum memurum 28 yaşındayım
Kolay gelsin güzel günlerde kullanır inşallahhÖyle mi... Üzüldüm.. El işi yerinde tercih olmuş o zaman. Bende kızıma kapşonlu bir yelek başladım, baharlık.
Teşekkür ederim. Âmin, inşallah. Rabbim sana da en kısa zamanda bir evlât nasip etsin, sağlıklı sıhhatli..Kolay gelsin güzel günlerde kullanır inşallahh
Tüp bebek öncesi polipler var onları almak için canımAmeliyat ne için?
Hmm.. Hayırlısı inşallah. Umarım her şey yolunda gider ve bir evlât sahibi olursunTüp bebek öncesi polipler var onları almak için canım
İnşallah canm sagolHmm.. Hayırlısı inşallah. Umarım her şey yolunda gider ve bir evlât sahibi olursun
Aminn İnşallah Allah Razı olsunTeşekkür ederim. Âmin, inşallah. Rabbim sana da en kısa zamanda bir evlât nasip etsin, sağlıklı sıhhatli..
Allah razı olsun canım benimUmarım en yakın zamanda geçer, Allah şifa versin. Bende kızımla ilgilendim yenice uyudu o da. Bakamadım buraya da. Hayırlı geceler diliyorum
Geçmiş olsun canım benim dikkat et ceyranda kalmaSelam caanlar çok bakamıyorum grip oldum bugün sağlık ocağına gittim cuma günü dip köşe temizlik yapmıştım o çarptı sanırım camlar tüller koltuklar
Balkonlar
Bı de k.peder gripti o iki günde iyileşti bana sardı sanırım
Vitaminler meyevelr ıhlamur faln çabalıyorum dün gece hiç uyuyamadım terledim durdum sabah hemen doktora gittim nurofen içiyordum yaramadı sanırım dedim... Yarın bı de yemek isi var en fazla bişi yapmıyorum xatn üstün körü gecistiryrim
Yatakda değilim ama arada zorluyor beni
Hoşgeldin aramıza Allah analı babalı büyüsün inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinSlm canım İzmir in ilçesinde yaşıyorum 11 yıllık evliyim 8 yaşında kızım var ve 3.5aylik hamileyim bugün nasip olursa cinsiyetini ogrenecegim
Amin canımHoşgeldin aramıza Allah analı babalı büyüsün inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Nerde yaşıyorsun canım. İzmirinAmin canım
Alaçatı da yasiyorumNerde yaşıyorsun canım. İzmirin
Sağol canim etmeye çalışıyorum.. takviyeler ve ilaçlarım bakalmGeçmiş olsun canım benim dikkat et ceyranda kalma
Sıcak birşeyler iç çorba yap. Acı köy iyi gelirSağol canim etmeye çalışıyorum.. takviyeler ve ilaçlarım bakalm
En güzel yerAlaçatı da yasiyorum
Yaptım cnm sarımsak yutuyorum suylaSıcak birşeyler iç çorba yap. Acı köy iyi gelir