- 11 Kasım 2021
- 795
- 1.361
- Konu Sahibi Ecemhasan35677
selamm ben Sümeyye 27 yaşındayım 6 yıllık evliyim Van'da yaşıyorum
Hos geldin canım bende Hatice
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selamm ben Sümeyye 27 yaşındayım 6 yıllık evliyim Van'da yaşıyorum
Hos geldin canım bende Hatice
Memnun oldum hoş geldin ne güzel öğretmenlik meslek İzmir'de nerde yaşıyorsun cnmSelam.
2 buçuk yıllık evliyim
İzmir'de yaşıyorum
28 yasimdayim
Ogretmenim ama yapmıyorum yapmayı henüz düşünmüyorum, evdeyim dilciyim.
Eşim memur değil ama kendi kurum içi sınavları kazanırsa izmire transfer olucak. İkimizinde tüm akrabaları orada. Çooook gitmek istiyoruzzzz.Aslında artvini ben çok beğeniyorum
İzmiri zaten övmeye kelimeler yetmiyor
Dönüş görünmüyor mu İzmir'e ?
Hadi hayırlısı olsun canım gönlünüze göre versin inşallahEşim memur değil ama kendi kurum içi sınavları kazanırsa izmire transfer olucak. İkimizinde tüm akrabaları orada. Çooook gitmek istiyoruzzzz.
İnşallahhhHadi hayırlısı olsun canım gönlünüze göre versin inşallah
Günaydın canım çok şükür iyiyim sen nasılsınGünaydın kizceler nasılsınız bakalım
Günaydın canım çok şükür iyiyim sen nasılsın
İyim çok şükür siz nasılsınız ne yapıyorsun bakalımGünaydınlar
Teşekkürler, iyiyim çok şükür. Malum haftasonu :) Evdeyiz, kızımla ilgileniyorum. Sen nasılsın ne yapıyorsun?İyim çok şükür siz nasılsınız ne yapıyorsun bakalım
Bende bugün evdeym temizlik yapcaktim ama avcumun içini kestim onla uğraştım zor durdurdum kanamasını birazdan kalkıp temizlik yapcamTeşekkürler, iyiyim çok şükür. Malum haftasonu :) Evdeyiz, kızımla ilgileniyorum. Sen nasılsın ne yapıyorsun?
Ayy çok geçmiş olsun, dikkat et kendine. İnsanın bazen sakarlığı mı tutuyor nedir bazen bende kesiyorum böyle. Nasıl yaptığımı anlayamıyorum bile. Sen nasıl kestin?Bende bugün evdeym temizlik yapcaktim ama avcumun içini kestim onla uğraştım zor durdurdum kanamasını birazdan kalkıp temizlik yapcam
Vallahi kuzum nasıl oldu anlamadım ya küçük bir kumbara vardı onu biz açmıştık Demir ya onu ellerken kapatayım dedi avucumun içine bir ne girdi ee ne yapcan artık sakarlıkAyy çok geçmiş olsun, dikkat et kendine. İnsanın bazen sakarlığı mı tutuyor nedir bazen bende kesiyorum böyle. Nasıl yaptığımı anlayamıyorum bile. Sen nasıl kestin?
Ayy çok çok geçmiş olsun.Vallahi kuzum nasıl oldu anlamadım ya küçük bir kumbara vardı onu biz açmıştık Demir ya onu ellerken kapatayım dedi avucumun içine bir ne girdi ee ne yapcan artık sakarlık
Saol cnm benimAyy çok çok geçmiş olsun.
Aaa merhaba herkese bende 23 yaşındayım konyada oturuyorum evliyim 2 tane çocuğum varMerhabalar . Bende 23 yaşındayım. Konyalıyım Konya da yaşıyorum ve evliyim
MerhabaAaa merhaba herkese bende 23 yaşındayım konyada oturuyorum evliyim 2 tane çocuğum var
Merhaba canımMerhaba
Neresinden?Aaa merhaba herkese bende 23 yaşındayım konyada oturuyorum evliyim 2 tane çocuğum var
SelçukludaNeresinden?