- 11 Kasım 2021
- 795
- 1.361
- Konu Sahibi Ecemhasan35677
Konya mi yokss İzmir miSelçukluda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Konya mi yokss İzmir miSelçukluda
Konya SelçukluKonya mi yokss İzmir mi
Konya Selçuklu
Anladım İzmir'de Selçuk var
Dilciyim demişim ama düzeltmek istiyorum canım ogretmenimden sonra dilciyim demek biraz branşım dil gibi olmuş .Memnun oldum hoş geldin ne güzel öğretmenlik meslek İzmir'de nerde yaşıyorsun cnm
Olsun gene herşey guxelDilciyim demişim ama düzeltmek istiyorum canım ogretmenimden sonra dilciyim demek biraz branşım dil gibi olmuş .
Yabancı dillerle ilgileniyorum, biliyorum filan demek istemiştim.
Branşım değil bransimi soylemeyeyim şimdi buradan da
Yaza bende anlamdım bazen tuaf oluyorEcemhasan35677 mesajımı nasıl öyle yaptıysan alıntı olmuyor
Bi an önce dileğiniz gerceklesir umarımEşim memur değil ama kendi kurum içi sınavları kazanırsa izmire transfer olucak. İkimizinde tüm akrabaları orada. Çooook gitmek istiyoruzzzz.
Bende KarataySelçukluda
AnladımBende Karatay
Harika görünüyor afiyet olsun bende eşimle maç izliyorumKizceler nasılsınız ben temizliğe ara verdim kahve yaptım sizler ne yapıyorsunuz bakalım
Keşke beraber olsaaHarika görünüyor afiyet olsun bende eşimle maç izliyorum
Yaa keşkee beraber içmiş kadar oldumNe güzel arada biz de öyle yaparız da benimki maç delisi ve ben bu konudan çok muzdaribimKeşke beraber olsaa
Oyyy maç Allah'tan bizimki fazla izlemez ara sıra erkek arkadaş ile izlerler bizde eşiyle sohbet muhabbet ederiz
Kıyamam ne yapcan değişmezler erkeklerYaa keşkee beraber içmiş kadar oldumNe güzel arada biz de öyle yaparız da benimki maç delisi ve ben bu konudan çok muzdaribim
Maşallah hoşgeldin aramızaİyi akşamlar bende varım hanımlar zaten yalnızım burası çok iyi bı site ictren samimi Doğal insanlar ..
Daha önce de eski uyeydim ama gmail ve şifre aklmda yok malesf yenisini açtım
31 yaşındayım 9 senedir evliyim çocuk yok tüp bebek tedavisi ne baslicaz inşallah
Ev hanımıyım
Eşimin babanesi babasi ve engelli kardeşiyle birlikte yaşıyoruz
Kocaeli'de yaşıyorum