- 11 Kasım 2021
- 795
- 1.361
- Konu Sahibi Ecemhasan35677
İyi canım dikkat et kendine
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bol bol su iç temizlensin iciniYaptım cnm sarımsak yutuyorum suyla
Limon yiyorum
Portakal mandalina
Sirkeli ve tuzlu suyla gargara da yapıyorum düne göre daha iyiyim ara da artıyor baş ağrısı falan ama dünden daha iyiyim
İçmeye çalışıyorum.canm adete kadar geçse bitse tamamdırBol bol su iç temizlensin icini
Daha var mı adetine. Geçer inşallahİçmeye çalışıyorum.canm adete kadar geçse bitse tamamdır
4/5 gün var bilemedin1 haftaDaha var mı adetine. Geçer inşallah
Gebelik istiyob mu cnm4/5 gün var bilemedin1 hafta
Evet cnm tup bebk tedaviisine baslicazGebelik istiyob mu cnm
Allah'ım hayırlısını nasip etsin inşallah gönlüne göreEvet cnm tup bebk tedaviisine baslicaz
Polip ameliyatı olacaktım regl gunumde gün vericeklerdi ... Grip kalırsam ertelenir
Mrba miniğinizin cinsiyetini öğrendiniz miAmin canım
Hayır canım yan dönmüş goremedik 2 hafta sonra dedi Dr ama ben o kadar bekleyememMrba miniğinizin cinsiyetini öğrendiniz mi
Sağlıkla gelsin minik Allah analı babalı büyüsün inşallah canımHayır canım yan dönmüş goremedik 2 hafta sonra dedi Dr ama ben o kadar bekleyemem
Amın canım Allah herkese nasip etsinSağlıkla gelsin minik Allah analı babalı büyüsün inşallah canım
Aminnn isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasınAmın canım Allah herkese nasip etsin
Hayırlısı olsun Sağlıkla sıhatle dünyaya gelsin inşallahHayır canım yan dönmüş goremedik 2 hafta sonra dedi Dr ama ben o kadar bekleyemem
Amın canımHayırlısı olsun Sağlıkla sıhatle dünyaya gelsin inşallah
İyi değilim karnım çok ağırıyo Sen nasılsın napıyosunKizceler nasılsınız bakalım
İyiyim kuzum yeni yürüyüşten geldim uzanıyorum sen nasılsınKizceler nasılsınız bakalım
Bende arkadaslarlayim kahve yapcaz neden ağrıyor karnın kuzu âdet mi yakınİyi değilim karnım çok ağırıyo Sen nasılsın napıyosun
Oooh mis gbi çok güzel git dinlen bende arkadasliyim kahve içiyoruzİyiyim kuzum yeni yürüyüşten geldim uzanıyorum sen nasılsın