- 20 Ekim 2014
- 871
- 695
-
- Konu Sahibi Ecemhasan35677
Size iyi sohbetler hanımlar. Kız uyumuşken ben de uyuyayım, sabah erken kalkacağım. Hayırlı geceler dilerim, yarın görüşebilmek dileğiyle
anladım ben tokatlıyım da o nedenle sordum :....::)yok tamamen tesadüf. tokata gitmişliğimde yok. antalyadayım.
Şükür umarım daha da iyi olursunİnşallah canım, sağolasın. Fizik tedaviye gidecektim, kızımı bırakacak kimsem yok. En son gittiğimde doktor ağır kaldırmayacaksın, kilo almayacaksın, eğilip kalkmana dikkat edeceksin falan dedi. Öyle dikkat etmeye çalışıyorum şimdilik. Eskiye göre daha iyiyim çok şükür. Önceden 10 dk duramazdım ayakta. Şimdi daha uzun süre ayakta durup işlerimi halledebiliyorum çok şükür.
Çok teşekkür ederim, inşallah. Allah razı olsunŞükür umarım daha da iyi olursun
GünaydınnnGünaydın canlarım hayırlı sabahlar olsun en mutlu olduğunuz günleriniz olsun
Antalya'ya kar yağdı çok mutluyummmKızlar nasılsınız bakalım ne yapıyorsunuz
Benim çooook uykum var
Yaaa ne güzel Bursa'da yağsa keskeeeAntalya'ya kar yağdı çok mutluyummmBenimde uykum var
Benim görümce bursada yaşıyo kar resmi atmıştı geçenYaaa ne güzel Bursa'da yağsa keskeee
Yaaaa burda yazacağıma klavye hatası olmuşBenim görümce bursada yaşıyo kar resmi atmıştı geçen
Tabi ki de yine işteyim canim :)))
Az ses ver canımTabi ki de yine işteyim canim :)))
Aynen öle felaket soğuk yaaAnkara nin karlı bir gününden herkese selam olsun o halde :)) İzmir de sogukmus. Hala öyle mi? En yakın arkadaşım İzmir de yaşıyor.