-
- Konu Sahibi Ecemhasan35677
Teşekkür ederim tatlım, iyiyim çok şükür. Sen nasılsın? İştesin sanırım, Allah kolaylık versinNasılsın canım benim
Aynen kuzum işteyim biraz keyifsizim öle yeşil çay yaptım iciyorumTeşekkür ederim tatlım, iyiyim çok şükür. Sen nasılsın? İştesin sanırım, Allah kolaylık versin
Keyifsizim derken rahatsız mısın?Aynen kuzum işteyim biraz keyifsizim öle yeşil çay yaptım iciyorumbuyur gel
yok tamamen tesadüf. tokata gitmişliğimde yok. antalyadayım.nikinde 60 var tokatlı mısınız yoksa
BIraz akşam kavga ettik evde ondan. Keyfim yokKeyifsizim derken rahatsız mısın?Afiyet olsun
Yaaa yerim ben onuBen çalışmıyorum. Bir kızım var 20 aylık. Onunla ilgileniyorum. Peşinde koşturmaca
Hmm.. Olur öyle ya, akşama düzelirsinizBIraz akşam kavga ettik evde ondan. Keyfim yok
Nasılsın canım ne yapıyorsun istemiştimGünaydın bu arada :))
Gerek kalmadi gece yatarken barıştıkHmm.. Olur öyle ya, akşama düzelirsiniz
Bu daha güzel olmuşGerek kalmadi gece yatarken barıştık
Mrba bende Antalyadayımyok tamamen tesadüf. tokata gitmişliğimde yok. antalyadayım.
Aman boş verdik gereksiz sebeplerden bizimki biraz fazla takıntılı her şey takıyor ondan ayrıl sabrımın sonunu geldi o yüzden bağırdım çağırdı mEvetEcemhasan35677 çalışıyorum. En azından pazartesi sendromum yok. Sen neden tartıştın ki acaba??
Elişi yapıyorm şimdi de çay içicezKızçeler Ne yapıyorsunuz nasılsınız
Geçmiş olsun bel kayması neden oldu tedavisi yokmuYemek yedik, mutfağı toparla anca oturdum. Bende de bel kayması var, ayağıma vurdu ağrısı. Zor attım kendimi koltuğa
Hiç bilmiyorum sebebini. Yaklaşık 3 sene önce başladı. Yürüdükten bir süre sonra bacağımda ağrı oluyordu ama çok değişik bir ağrıydı, anlayamıyordum. İlk başları pek ciddiye almadım çünkü oturunca geçiyordu. Zamanla artış gösterdi. Mesela, önceden bir saat yürüdükten ya da ayakta durduktan sonra ağrım olurken bu 10 dakikaya düştü. Doktora gittim. Röntgen, MR derken bel kayması teşhisi kondu. Tedavi olarak o zaman evde egzersiz ve fizik tedavi önerdi. Ben fizik tedaviye gidemedim çünkü hamile kaldım. Sonrasında çocuk ardından pandemi derken 3 sene oldu işte çekiyorum bunuGeçmiş olsun bel kayması neden oldu tedavisi yokmu