-
- Konu Sahibi Ecemhasan35677
Bende kahkaha attım bu yorumuna yageldim geldim dün burayada kar yağdı. kimi 24 yıldan sonra kimi 15 yıldan sonra yağıyor dedi ama çok güzeldi. heyecandan hemen oğlumu uyandırdım eşimde deprem oluyor sanmış.
Hayırdır canım benim ne olduBiraz keyfim yok benim ya..Sen nasılsın?
İyi şükür temizlik yaptım şimdi de bi kahve içesim var gel de içelimSelam kızlar nasılsınız bakalım ne yapıyorsunuz
Tabii, beklerim :))Tam tamına 15 kere falan geldi m çok severim Ankara'yı benim yakın çocukluk arkadaşım Hacettepe okuyordu. Onun yanına geliyordum hep İnşallah biter senin geldiğimde senide görürüm
Küçük bir aksilik yaşadık da hallettik şükür. O an olay daha yeni olunca biraz keyfim kaçmıştı. Şimdi sıkıntı yok halledildi şükür. Anlatsam uzun hikayeHayırdır canım benim ne oldu
Sanada afiyet olsun balımOh afiyet bal şeker olsun kuzum ellerine sağlık vallahi billah olsa gelsem çalışıyorum şimdi yeşil çay içeceğim
İyi bari birdaha yaşatmasın inşallahKüçük bir aksilik yaşadık da hallettik şükür. O an olay daha yeni olunca biraz keyfim kaçmıştı. Şimdi sıkıntı yok halledildi şükür. Anlatsam uzun hikaye
ben de uyumadan önce bakınıyorum öyle işte canım çalışınca insan bayağı yoruluyor iş yeri evine uzakmı bir de her yer kar ulaşım da zor...Vallahi kuzu ne yapayım ya gece gelemiyorum fazla Sabah altıda kalkıp altı buçukta yola çıkıyorum çalışıyorum ondan şimdi de kalktım yollara düştüm gidiyorum
Kzum vallahi zor oluyor çalışınca yani aslında uzak değil de ulaşır sıkıntıya dolmuşlar almıyor normalde 8.35 işe başlıyorum ama maalesef altıda çıkmak zorundayım evdenben de uyumadan önce bakınıyorum öyle işte canım çalışınca insan bayağı yoruluyor iş yeri evine uzakmı bir de her yer kar ulaşım da zor...
izmire kar yağdı mı yollar ne durumda*
Hoşgeldiniz aramızaMerhabalar günaydınlar
Ben de 40 yaşındayım 6 aylık evliyim. İstanbul'da ikamet ediyorum ve uzuun yıllardır çalışıyorum
Hoş buldummmHoşgeldiniz aramıza
Bende İzmir'de yaşıyorum memurum 28 yaşındayım kimlik göre normalde 91liyimHoş buldummmsiz neler yapıyosunuz?
İzmir'de nerde yaşıyosun. ablam var İzmir'de çok gidip geliyorum ve çok severimBende İzmir'de yaşıyorum memurum 28 yaşındayım kimlik göre normalde 91liyim9 senedir evliyim aslen Zonguldak liyim
Evet erken evlendimİzmir'de nerde yaşıyosun. ablam var İzmir'de çok gidip geliyorum ve çok severimbayağı erken evlenmişsin ☺