- 14 Ağustos 2018
- 343
- 502
- 40
- Konu Sahibi Ecemhasan35677
Siz bir de Ankara ya gelin :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
A.selam :) En güzelini yapıyorsun kitap okuyarak. Bende çok severim ama bu aralar biraz ara verdim.Selam hatunlar :) tüm gün süpür sil yıka katla evin boş işleriyle uğraştım şimdi de kocayı nöbete gönderdim bakayım buralarda kimler var dedim :) kitap okumaya verdim kendimi bu ara çok iyi geliyor düşünmüyorum bazı şeyleri kitap okurken:)
Ben de uzun bir aranın ardından başladım tekrar özlemek iyi oluyor :)A.selam :) En güzelini yapıyorsun kitap okuyarak. Bende çok severim ama bu aralar biraz ara verdim.
Hoşgeldinİyi akşamlar herkesee ben geldim
EvetBen de uzun bir aranın ardından başladım tekrar özlemek iyi oluyor :)
Hoşbuldum canım nasılsınHoşgeldin
buralardayım kuzum benim 2022 bebişini umutla bekleyenler konum var oraya bakıyordum 100 den fazla hamiş haberi duyurdum bu sene inşallah yeni hamişlerin yanında kendimi de duyururum umarım ne yapıyon kuzuHuhuuuuuuuhuuuu nerelerdesin sen bakalım aaynaa
Vallahi kuzu ne yapayım ya gece gelemiyorum fazla Sabah altıda kalkıp altı buçukta yola çıkıyorum çalışıyorum ondan şimdi de kalktım yollara düştüm gidiyorumburalardayım kuzum benim 2022 bebişini umutla bekleyenler konum var oraya bakıyordum 100 den fazla hamiş haberi duyurdum bu sene inşallah yeni hamişlerin yanında kendimi de duyururum umarım ne yapıyon kuzu
Tam tamına 15 kere falan geldi m çok severim Ankara'yı benim yakın çocukluk arkadaşım Hacettepe okuyordu. Onun yanına geliyordum hep İnşallah biter senin geldiğimde senide görürümSiz bir de Ankara ya gelin :)
Yaaaa ne güzel Allah'ım her yeri kar yağıyor İzmir'e de sert soğuk gu kalıyorCanım memleketim Fethiye'ye bile kar yağmış 20 yıl sonra
En güzelini yapıyorsun valahi Ben de çok severim ama işten eve attım mı yemek de bulaşık da çalışırdı etrafı toplama hattı bizimkine bir şeyler hazırlama meyve hazırla onu yap bunu yap herkes 12'yi buluyor sabah 6 da kal ama şey olamıyor kitap okumaya zaman olmuyorSelam hatunlar :) tüm gün süpür sil yıka katla evin boş işleriyle uğraştım şimdi de kocayı nöbete gönderdim bakayım buralarda kimler var dedim :) kitap okumaya verdim kendimi bu ara çok iyi geliyor düşünmüyorum bazı şeyleri kitap okurken:)
geldim geldim dün burayada kar yağdı. kimi 24 yıldan sonra kimi 15 yıldan sonra yağıyor dedi ama çok güzeldi. heyecandan hemen oğlumu uyandırdım eşimde deprem oluyor sanmış.
Allah seni emi koptum buna ne güzel yaaa burda yağmazgeldim geldim dün burayada kar yağdı. kimi 24 yıldan sonra kimi 15 yıldan sonra yağıyor dedi ama çok güzeldi. heyecandan hemen oğlumu uyandırdım eşimde deprem oluyor sanmış.
Teşekkür ederim canım, iyiyim çok şükür. Sen nasılsın? Dün gece çok yorgundum, uyumuşum hemen. Şimdi gördümHoşbuldum canım nasılsın
Maalesef..Yaaaa ne güzel Allah'ım her yeri kar yağıyor İzmir'e de sert soğuk gu kalıyor