- Konu Sahibi Ecemhasan35677
Teşekkür ederim bu arada, sağolasınGeçmiş olsun bel kayması neden oldu tedavisi yokmu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim bu arada, sağolasınGeçmiş olsun bel kayması neden oldu tedavisi yokmu
Tedavini ol ya zaman kaybetme Rabbim şifa versinHiç bilmiyorum sebebini. Yaklaşık 3 sene önce başladı. Yürüdükten bir süre sonra bacağımda ağrı oluyordu ama çok değişik bir ağrıydı, anlayamıyordum. İlk başları pek ciddiye almadım çünkü oturunca geçiyordu. Zamanla artış gösterdi. Mesela, önceden bir saat yürüdükten ya da ayakta durduktan sonra ağrım olurken bu 10 dakikaya düştü. Doktora gittim. Röntgen, MR derken bel kayması teşhisi kondu. Tedavi olarak o zaman evde egzersiz ve fizik tedavi önerdi. Ben fizik tedaviye gidemedim çünkü hamile kaldım. Sonrasında çocuk ardından pandemi derken 3 sene oldu işte çekiyorum bunu
Hayırlı AkşamlarHayırlı akşamlar herkesee
Hayırlı geceler matmazellaHayırlı akşamlar herkesee
İnşallah canım, sağolasın. Fizik tedaviye gidecektim, kızımı bırakacak kimsem yok. En son gittiğimde doktor ağır kaldırmayacaksın, kilo almayacaksın, eğilip kalkmana dikkat edeceksin falan dedi. Öyle dikkat etmeye çalışıyorum şimdilik. Eskiye göre daha iyiyim çok şükür. Önceden 10 dk duramazdım ayakta. Şimdi daha uzun süre ayakta durup işlerimi halledebiliyorum çok şükür.Tedavini ol ya zaman kaybetme Rabbim şifa versin
Fatmazellciim hoşgeldinHayırlı geceler matmazella
Hayırlı akşamlar herkesee
Nasılsın fıstıkFatmazellciim hoşgeldin
Nerde yaşıyordun? Şu an burası da -9 gösteriyor. Sağlam bir kış yaşıyoruz ülkece.Geçmiş olsun herkese acil şifalar dilerim Hava -4 derece çay battaniye film üçlüsü takılıyoruz 🎞
İyiyim kuzucum evde biraz sıkıldık kardan dolayı dışarı adım atılmıyor ama yapcak birşey yok sağlıkla sıhhatle evdeyiz çok şükür Sen nasılsın tatlımNasılsın fıstık
Allah iyilik sağlık versin Çok şükür iyiyim yataktayım şu an uykumu getiriyorumİyiyim kuzucum evde biraz sıkıldık kardan dolayı dışarı adım atılmıyor ama yapcak birşey yok sağlıkla sıhhatle evdeyiz çok şükür Sen nasılsın tatlım
Gaziantep canım -14e kadar gördük geçen hafta biz deNerde yaşıyordun? Şu an burası da -9 gösteriyor. Sağlam bir kış yaşıyoruz ülkece.
hahafsfsfj kendi uykusunu getirmeyen de ne biliiiymAllah iyilik sağlık versin Çok şükür iyiyim yataktayım şu an uykumu getiriyorum
Allah yardımcımız olsun ne edelimGaziantep canım -14e kadar gördük geçen hafta biz de
Uyusam uyurum da biraz 12 de falan uyuyum da sabah erkenden kalkmayımhahafsfsfj kendi uykusunu getirmeyen de ne biliiiym