Haydi gelin tanışalım arkadaş olalım 🤗

Hiç bilmiyorum sebebini. Yaklaşık 3 sene önce başladı. Yürüdükten bir süre sonra bacağımda ağrı oluyordu ama çok değişik bir ağrıydı, anlayamıyordum. İlk başları pek ciddiye almadım çünkü oturunca geçiyordu. Zamanla artış gösterdi. Mesela, önceden bir saat yürüdükten ya da ayakta durduktan sonra ağrım olurken bu 10 dakikaya düştü. Doktora gittim. Röntgen, MR derken bel kayması teşhisi kondu. Tedavi olarak o zaman evde egzersiz ve fizik tedavi önerdi. Ben fizik tedaviye gidemedim çünkü hamile kaldım. Sonrasında çocuk ardından pandemi derken 3 sene oldu işte çekiyorum bunu 🤦
Tedavini ol ya zaman kaybetme Rabbim şifa versin ❣️🤲🏻

Tedavini ol ya zaman kaybetme Rabbim şifa versin ❣️🤲🏻
İnşallah canım, sağolasın. Fizik tedaviye gidecektim, kızımı bırakacak kimsem yok. En son gittiğimde doktor ağır kaldırmayacaksın, kilo almayacaksın, eğilip kalkmana dikkat edeceksin falan dedi. Öyle dikkat etmeye çalışıyorum şimdilik. Eskiye göre daha iyiyim çok şükür. Önceden 10 dk duramazdım ayakta. Şimdi daha uzun süre ayakta durup işlerimi halledebiliyorum çok şükür.

Size iyi sohbetler hanımlar. Kız uyumuşken ben de uyuyayım, sabah erken kalkacağım. Hayırlı geceler dilerim, yarın görüşebilmek dileğiyle 🤗🤗

X