Haydi gelin tanışalım arkadaş olalım 🤗

Evet kesinlikle kimse bilmemeli hiç bir tedavimi ailem dışında kimse bilmedi.. Zaten yeterince stresli bi dönem yetmez gibi başkalarının akıl verme çabası vs. 🤦🏼‍♀️ Bu mevzudan dolayı genel olarak herkesle samimiyetiim sınırlıdır. Yani direk bana gelip şu doktora git diyemez. Birkaç kez kayınvalideme söylemişler. Kendileri x şahıstan adını duymuş gelmiş onu söylüyor. Ben de en son dayanamadım artık.
Kayınvalideme dedim ki; Zaten herkes çok iyi biliyor herkes çok akıllı daha bize akıl vermeye çalışıyor. Sanki biz birşey bilmiyoruz yapmıyoruz. Sana gelip söyledikleri isimler de ya benim daha önce burdan araştırıp, hastalarıyla görüşüp elediğim doktorlar ya da saçma sapan batıl inançlar dedim
Yahu problem benim problemim benden daha çok düşünen araştıran olabilir mi ya ? dedim.
Bu kadar araştırıyorum, gerek doktorların hastalarıyla gerek asistanlarıyla konuşuyorum.Her yeni yöntemi takip ediyorum. Kim benden daha iyi bilebilir anne dedim ? O oldu bir daha da bana doktor ismi demedi. 🤦🏼‍♀️
Demesin ya kimse demesin herkesin aklı var. Hayır bir de bu kadar araştıran, didikleyen olmasam tamam dicem
aynen biz de dünya kadar doktora gittik 2 aşılamam 2 tüp bebeğim var olumsuz şimdi 3.ye hazırlanıyorum ama bmilletin diline düştük ya bir kere herkes akıl veriyor ...ne kadar sabırlıymışım diyorum kendi kendime..
benim kayınvalide ayzaymır ooo eskiden dediklerini şimdi bozuk plak gibi dinliyorum ALLAH hayırlısı ile sağlıcakla sevindirsin hepimizi de inşallah amin..

Oooooo bizimkiler deme ile kalmadı neler neler yaptı Ben de maşallah 7 tane görümce bir tane elti Allah'tan bir tanesi elti olan çok iyi bana karşı her zaman beni savundu kim Sen dedin uyuma bırak boş ver kimseyi dinleme duymamazlıktan gel
ayyy 7 tane görümce de anam çokmuş be gülüm aynı şehirde olan var mı*
bende de 2 tane var 1 elti hepsi birbirinden karışık bunlar beddua aranıyorlar ama bulurlar yaptıklarının karşılığını..

samsunlu bir kanki yaptım kendime gerçi de buradan tabii yine de sohbet muhabbet olsun evlerden çıkacağımız yok vu virüs varken :KK70::KK70::KK70:

ayyy 7 tane görümce de anam çokmuş be gülüm aynı şehirde olan var mı*
bende de 2 tane var 1 elti hepsi birbirinden karışık bunlar beddua aranıyorlar ama bulurlar yaptıklarının karşılığını..
Ay ay hepsi birbirinden beter boş ver gerçekten buluşacak verdi buluyorlarda görüyorum duyuyorum

X