Haydi gelin tanışalım arkadaş olalım 🤗

Hoş buldum :KK54: 28 Yaşındayım. Tüp bebek tedavisi denedik içim çok dolu.. Etrafta kimse bilmiyor.Dertleşecek kimse yok zaten insanın en yakını bile anlamıyor.. Öyle işte :) Siz hangi şehirden siniz yaş kaç ?
Biz tanışamadık değil miiii:p
Ben konyalıyım 22 yalındayım ama eşimin işi nedeniyle diyarbakırdayım 2 buçuk yıllık evliyim 1 buçuk senedir bebiş istiyoruz bir kürtaj bir kimyasalım var böyle yanii:KK25:

Biz tanışamadık değil miiii:p
Ben konyalıyım 22 yalındayım ama eşimin işi nedeniyle diyarbakırdayım 2 buçuk yıllık evliyim 1 buçuk senedir bebiş istiyoruz bir kürtaj bir kimyasalım var böyle yanii:KK25:
çıtırım benim hayırlısı ile sağlıcakla olur inşallah kimyasal ve düşük seni yıpratmıştır daha yaşamazsın inşallah amin...
buranın ablası benim :d:KK70:.Dyaş 37

amin canım beşiği battaniyesi süslü yastıklar falan...9 senedir hayal kuruyorum sabrettim çok bakalım hepimizin sevinmesine az kalmıştır inşallah...amin...
Tabii kii hayırlısıyla olsun inşallah biz bunun için yaratıldık zaten doğurmak hsmile kalabilmek doğamız gereği olan bir şey ama vakti olmadığından bekletiyor küçük fasulyelerimiz:KK70:

kaynanam biz hamile kalıyoruz diye kızıyorduk gelinler kıt çıktı diyor o zaman içimden ya sabır çekiyorum 6-7 senedir aynı laflar ne kadar sabırlıymışım diye kendimi taktir ediyorum

kaynanamı uyuttum ayzaymır var kayınvalidem de bazen o kadar soruyor ki aynı soruyu dakkası geçmeden kafam o kadar yoruluyor ki kafamı yastığa koyunca da hemen uyuyamıyorum hiç başımın ağrıdığını bilmem başağrıları başladı

Ne güzel kuzu bizim burds hiç yağmıyor oyuzden çok soğuk eksilerde çok sert soğuklarla başımıza dertte 🤦🥺
bu sene kış fena geçecek ya ALLAH herkese kolaylık versin inşallah amin..kar yağdı hemen hava yumuşadı gerçekten bgugün akşama kadar yağmur şimdi kar karıştı ...doğalgazfaturaları da tavandan gelir bu ay artık :KK70:

kaynanamı uyuttum ayzaymır var kayınvalidem de bazen o kadar soruyor ki aynı soruyu dakkası geçmeden kafam o kadar yoruluyor ki kafamı yastığa koyunca da hemen uyuyamıyorum hiç başımın ağrıdığını bilmem başağrıları başladı
Oy kuzum benim yaaa Allah yardımcınız olsun 🤗 🥰

Oy kuzum benim yaaa Allah yardımcınız olsun 🤗 🥰
amin canım ALLAH kimseye vermesin bu hastalığı ya çok zor gerçekten de ne kadar arttı ama bu hastalık her şeyi unutuyor bir benim çocukmeselesini unutmuyor milletin olan çocuklarını unutmuyor kendide çatlıyor beni de çatlatıyor

bu sene kış fena geçecek ya ALLAH herkese kolaylık versin inşallah amin..kar yağdı hemen hava yumuşadı gerçekten bgugün akşama kadar yağmur şimdi kar karıştı ...doğalgazfaturaları da tavandan gelir bu ay artık :KK70:
Benim elektrik 900 TL gelmis 🤦 sadece UFO var akşamları açıyoruz ikimizde gündüzleri isteyix TV çamaşır makinesi var evde elektrik li başka bişey yok a fatura 900 Allah yordumcimiz olsun 🥴

amin canım ALLAH kimseye vermesin bu hastalığı ya çok zor gerçekten de ne kadar arttı ama bu hastalık her şeyi unutuyor bir benim çocukmeselesini unutmuyor milletin olan çocuklarını unutmuyor kendide çatlıyor beni de çatlatıyor
Ahhhhh ahhhh bilmemm mi neler yaşadım o çocuk muhabetine ahhhh

X