- 22 Temmuz 2014
- 30.082
- 26.862
- Konu Sahibi Ecemhasan35677
samsundan hangi hastaneye geliyorsun canım ben de samsundayımSamsundan randevu aldık canim millet tatile gider biz hastaneye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
samsundan hangi hastaneye geliyorsun canım ben de samsundayımSamsundan randevu aldık canim millet tatile gider biz hastaneye
Biz tanışamadık değil miiiiHoş buldum 28 Yaşındayım. Tüp bebek tedavisi denedik içim çok dolu.. Etrafta kimse bilmiyor.Dertleşecek kimse yok zaten insanın en yakını bile anlamıyor.. Öyle işte :) Siz hangi şehirden siniz yaş kaç ?
ben geceleri buralardayım gündüz kaynanam ile ilgikeniyorum eşim de şehirdışında bir süreliğineAktif olamayan kızlar yazmayanlar neredesiniz bakalım gelin bakalım sohbet edelim
çıtırım benim hayırlısı ile sağlıcakla olur inşallah kimyasal ve düşük seni yıpratmıştır daha yaşamazsın inşallah amin...Biz tanışamadık değil miiii
Ben konyalıyım 22 yalındayım ama eşimin işi nedeniyle diyarbakırdayım 2 buçuk yıllık evliyim 1 buçuk senedir bebiş istiyoruz bir kürtaj bir kimyasalım var böyle yanii
Aminn hepimiz sağlıkla hayırlısıyla kucaklarımıza alalım inşallahçıtırım benim hayırlısı ile sağlıcakla olur inşallah kimyasal ve düşük seni yıpratmıştır daha yaşamazsın inşallah amin...
buranın ablası benim :d.Dyaş 37
amin canım beşiği battaniyesi süslü yastıklar falan...9 senedir hayal kuruyorum sabrettim çok bakalım hepimizin sevinmesine az kalmıştır inşallah...amin...Aminn hepimiz sağlıkla hayırlısıyla kucaklarımıza alalım inşallah
Tabii kii hayırlısıyla olsun inşallah biz bunun için yaratıldık zaten doğurmak hsmile kalabilmek doğamız gereği olan bir şey ama vakti olmadığından bekletiyor küçük fasulyelerimizamin canım beşiği battaniyesi süslü yastıklar falan...9 senedir hayal kuruyorum sabrettim çok bakalım hepimizin sevinmesine az kalmıştır inşallah...amin...
öyle canım...zamanı gelmemiş bu sene uğurlu gelir inşallah aminTabii kii hayırlısıyla olsun inşallah biz bunun için yaratıldık zaten doğurmak hsmile kalabilmek doğamız gereği olan bir şey ama vakti olmadığından bekletiyor küçük fasulyelerimiz
Aminn inşallahöyle canım...zamanı gelmemiş bu sene uğurlu gelir inşallah amin
Aaaa olsun canım yaa arada yaz sohbet edelimben geceleri buralardayım gündüz kaynanam ile ilgikeniyorum eşim de şehirdışında bir süreliğine
hoşgeldin canım ne yapıyorsun edelim sohbet samsunda kar yağıyor orası nasılAaaa olsun canım yaa arada yaz sohbet edelim
Ne güzel kuzu bizim burds hiç yağmıyor oyuzden çok soğuk eksilerde çok sert soğuklarla başımıza derttehoşgeldin canım ne yapıyorsun edelim sohbet samsunda kar yağıyor orası nasıl
bu sene kış fena geçecek ya ALLAH herkese kolaylık versin inşallah amin..kar yağdı hemen hava yumuşadı gerçekten bgugün akşama kadar yağmur şimdi kar karıştı ...doğalgazfaturaları da tavandan gelir bu ay artıkNe güzel kuzu bizim burds hiç yağmıyor oyuzden çok soğuk eksilerde çok sert soğuklarla başımıza dertte
Oy kuzum benim yaaa Allah yardımcınız olsunkaynanamı uyuttum ayzaymır var kayınvalidem de bazen o kadar soruyor ki aynı soruyu dakkası geçmeden kafam o kadar yoruluyor ki kafamı yastığa koyunca da hemen uyuyamıyorum hiç başımın ağrıdığını bilmem başağrıları başladı
amin canım ALLAH kimseye vermesin bu hastalığı ya çok zor gerçekten de ne kadar arttı ama bu hastalık her şeyi unutuyor bir benim çocukmeselesini unutmuyor milletin olan çocuklarını unutmuyor kendide çatlıyor beni de çatlatıyorOy kuzum benim yaaa Allah yardımcınız olsun
Benim elektrik 900 TL gelmis sadece UFO var akşamları açıyoruz ikimizde gündüzleri isteyix TV çamaşır makinesi var evde elektrik li başka bişey yok a fatura 900 Allah yordumcimiz olsunbu sene kış fena geçecek ya ALLAH herkese kolaylık versin inşallah amin..kar yağdı hemen hava yumuşadı gerçekten bgugün akşama kadar yağmur şimdi kar karıştı ...doğalgazfaturaları da tavandan gelir bu ay artık
Ahhhhh ahhhh bilmemm mi neler yaşadım o çocuk muhabetine ahhhhamin canım ALLAH kimseye vermesin bu hastalığı ya çok zor gerçekten de ne kadar arttı ama bu hastalık her şeyi unutuyor bir benim çocukmeselesini unutmuyor milletin olan çocuklarını unutmuyor kendide çatlıyor beni de çatlatıyor
anam ne kadar çok gelmiş canım ya hepsine dünya zam geldi malumBenim elektrik 900 TL gelmis sadece UFO var akşamları açıyoruz ikimizde gündüzleri isteyix TV çamaşır makinesi var evde elektrik li başka bişey yok a fatura 900 Allah yordumcimiz olsun