-
- Konu Sahibi Ecemhasan35677
Ay canım benim yaa... Umarım en yakın zamanda güzel bir haberini alırız.. Muhakkak muayenenizi olmuşsunuzdur. Bir sıkıntınız yoksa Rabbim'in takdiri. İnşallah size de en yakın zamanda nasip olur, Allah'ım kucağınızı doldursun inşallahEvet istyoruz 9 senedir
Allah razı olsun canım benim Allah herkese nasip etsinAy canım benim yaa... Umarım en yakın zamanda güzel bir haberini alırız.. Muhakkak muayenenizi olmuşsunuzdur. Bir sıkıntınız yoksa Rabbim'in takdiri. İnşallah size de en yakın zamanda nasip olur, Allah'ım kucağınızı doldursun inşallah
Âmin, cumlemizden. İnşallahAllah razı olsun canım benim Allah herkese nasip etsin
Hoş geldin aramıza
maalesef öyleHmm, hayırlısı olsun o zaman ne diyelim. Stres her şeyin baş düşmanı maalesef...
bende iyim sukur arkadastayim yemek yedik öle oluyor bizimkini bekliyorum almaya gelcekBen iyiyim canım çok şükür. TV izliyordum, uyku bastırdıSen nasılsın bakalım?
İyi bakalım güzelbende iyim sukur arkadastayim yemek yedik öle oluyor bizimkini bekliyorum almaya gelcek
İyi GEĆELERİyi bakalım güzelBen hayırlı geceler diliyorum, müsadenle ayrılıyorum.
Canm. Yarın ameliyat bugün sabahtan geldik saat 4 de ancak yatış yapabildik yataklar doluydu sonra o sırada kannve korona testi yaptrdk çok şükür korona negatif
Kuzum her şeyin hayırlısı olsun Allah'ım şifalar versin yarabbim korkma heyecan inanmaCanm. Yarın ameliyat bugün sabahtan geldik saat 4 de ancak yatış yapabildik yataklar doluydu sonra o sırada kannve korona testi yaptrdk çok şükür korona negatif
Bekliyoruz oda da nefes egzersizleri falan verdler anlattila r
Ameliyat saati belli olmuyormuş
Bugün benle beraber 11 kişi yatış yapmış
Ne zaman sıra gelirse anestezi stres heeycani skntisi var sadece
Bakalım dua edin
İnşallah daha güzelleri olacak güzel günler bekleyecek seni dualarımız seninleKuzum her şeyin hayırlısı olsun Allah'ım şifalar versin yarabbim korkma heyecan inanma
Rabbim yardımcın olsun. İnşallah sorunsuz şekilde kolayca iyileşirsin minik mucizene de en kısa zamanda kavuşursun. Rabbim kucaklarımızı boş bırakmasınCanm. Yarın ameliyat bugün sabahtan geldik saat 4 de ancak yatış yapabildik yataklar doluydu sonra o sırada kannve korona testi yaptrdk çok şükür korona negatif
Bekliyoruz oda da nefes egzersizleri falan verdler anlattila r
Ameliyat saati belli olmuyormuş
Bugün benle beraber 11 kişi yatış yapmış
Ne zaman sıra gelirse anestezi stres heeycani skntisi var sadece
Bakalım dua edin
Slm cnm nasılsın evdeyim temizlik yapıyorum sen ne yapıyorsun nasılsın
Napim, oturuyorum. El işi yapıyorum. Haftasonu olmasına rağmen yalnız kaldım evde. Eşim sanayiye gitti araba için, geç gelecekmişSlm cnm nasılsın evdeyim temizlik yapıyorum sen ne yapıyorsun nasılsın
Eşim evde bi yatağımızın nevresimi falan değiştirdik şimdi maç açtı tv den onu izliyoruz
Allah'ım şükür ben kurtuldum bu maçlardanEşim evde bi yatağımızın nevresimi falan değiştirdik şimdi maç açtı tv den onu izliyoruzsen nasılsın kuzum napıyorsun ?
Tv de de başka birşey yok ki bende açsam izlesem artık buralarda takılıcamAllah'ım şükür ben kurtuldum bu maçlardanİyiyim bende şükür napim oturuyorum el işi falan yapıyorum işte. Bir yandan dizi izliyorum