- 11 Kasım 2021
- 795
- 1.361
-
- Konu Sahibi Ecemhasan35677
Hayırlısı olsun kuzum yap tabii baya gecikmen oldu çünkü demi?
Yarın dört gün oluyor ,Hayırlısı olsun kuzum yap tabii baya gecikmen oldu çünkü demi?
Anladım kuzucum. Hayırlısı olsun inşallah vardır veya yoktur diyemeyeceğim hayırlısı diyorum o yüzdenYarın dört gün oluyor ,
Umarım iyi geçer ameliyat canım. Allah şifa versinSelam canlar
Bende koşturdum hastane işleri falan
Perşembe günü yatis cuma ameliyat dua edin. Bana olur mu
Aminnnn İnşallah ilk kez korkuyorum olmasından biliyorum yaaa olmayacak ama gene korkuyorum başıma gelcek diyeAnladım kuzucum. Hayırlısı olsun inşallah vardır veya yoktur diyemeyeceğim hayırlısı diyorum o yüzdendualarımdasın
Hakkında hayırlısı ne ise o olsun kuzucumAminnnn İnşallah ilk kez korkuyorum olmasından biliyorum yaaa olmayacak ama gene korkuyorum başıma gelcek diye
İnşallah canımHakkında hayırlısı ne ise o olsun kuzucum
Sağol canımUmarım iyi geçer ameliyat canım. Allah şifa versin
Hakkında hayırlısı olsun inşallah canımAminnnn İnşallah ilk kez korkuyorum olmasından biliyorum yaaa olmayacak ama gene korkuyorum başıma gelcek diye
Sabah güzel haberler ver balım
İyim canım elişi yapıyorum sen napıyosun. Testi yaptın mıKizceler nasılsınız bakalım ne yapıyorsunuzz
yok cnm yapmadım işteyim koşuşturmaca yoğun şekilde devam KOlay gelsin canım sanadaİyim canım elişi yapıyorum sen napıyosun. Testi yaptın mı
Tşk ederim Sanada kolay gelsinyok cnm yapmadım işteyim koşuşturmaca yoğun şekilde devam KOlay gelsin canım sanada
İyi çok şükür canım. Ev işleri vs.yoğundum bende bugün, anca oturdumKizceler nasılsınız bakalım ne yapıyorsunuzz
Tabi ki dua ederizz umarım başarılı geçerSelam canlar
Bende koşturdum hastane işleri falan
Perşembe günü yatis cuma ameliyat dua edin. Bana olur mu
Umarım canım teşekkür ederimTabi ki dua ederizz umarım başarılı geçer
Valahi bend iş te çok yogundum bayılmışım eve gel yemek ye yarının yemeğini yap bulaşık yıka flan eşim hasta onun başını cek uyuyup kalmışımİyi çok şükür canım. Ev işleri vs.yoğundum bende bugün, anca oturdumYorulmuşum. Sen nasılsın bakalım?