- Konu Sahibi Ecemhasan35677
O da doğru Buralarda takılmak da iyi oluyor Konular, mesajlar vs.. Bazen çok gülüyorum okudukçaTv de de başka birşey yok ki bende açsam izlesem artık buralarda takılıcam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O da doğru Buralarda takılmak da iyi oluyor Konular, mesajlar vs.. Bazen çok gülüyorum okudukçaTv de de başka birşey yok ki bende açsam izlesem artık buralarda takılıcam
Allah kolaylık versin kuzum sanaBenim kız zaten uyanır birazdan, benim de dizi keyfim sona erer Maraton başlar o uyanınca bana
Sağolasın canım. Allah isteyen herkese nasip etsin böyle bir maratonu Yorgunluğumuz bundan olsun inşallahAllah kolaylık versin kuzum sana
Afiyet olsun canım Bende misafirliğe gidiyordum, eşimin kuzeni askerden geldi de.Haydi kahvelerinizi alın gelin sohbet edelim
Ne güzel iyi eğlenceler size bol sohbetlerAfiyet olsun canım Bende misafirliğe gidiyordum, eşimin kuzeni askerden geldi de.
Sağolasın canım, teşekkürlerNe güzel iyi eğlenceler size bol sohbetler
Afiyet olsunnnHaydi kahvelerinizi alın gelin sohbet edelim
Saol cnm benim nasılsınAfiyet olsunnn
İyiydirr kuzucum sen nasılsınnnSaol cnm benim nasılsın
Bende iyim şükür evdeyim dinleniyorum bizimkini bekliyorum sen ne yapıyorsunİyiydirr kuzucum sen nasılsınnn
Kardeşlerim var ona bakValla bizde oturduk televizyonda bişeyler bulmaya çalışıyoruuz
İyi bari bulumusunuzDmax TLC de güzel şeyler oluyor evleri yeniliyorlar ona bakıyoruz
Afiyet olsun kuzucumHaydi kahvelerinizi alın gelin sohbet edelim
Hadi inşallah canım. Tez zamanda tam anlamıyla sağlığına kavuşabilmen duasıyla..Selam canlar sağolun oldum ameliyat evimdeyim hafif sancı ağrı disinda bişi yok çok şükür eşimin ailesi evde bana yardımcılar iş falan yapamıyorum zaten halimm kalmıyor yavaş Tintin yürüyorum
Şu 1 hafta gectimi atlaticam insallalh kanamam da fazla yok damla şeklinde
İnşallah En kısa zamanda daha iyi olursun canımSelam canlar sağolun oldum ameliyat evimdeyim hafif sancı ağrı disinda bişi yok çok şükür eşimin ailesi evde bana yardımcılar iş falan yapamıyorum zaten halimm kalmıyor yavaş Tintin yürüyorum
Şu 1 hafta gectimi atlaticam insallalh kanamam da fazla yok damla şeklinde