- 11 Kasım 2021
- 795
- 1.361
-
- Konu Sahibi Ecemhasan35677
Hoş geldin aramızaIstanbul pendikten bende
Ayy geçmiş olsun, Allah şifa versin eşine. Hem iş hem ev zaten yorucudur, bir de eşin..Valahi bend iş te çok yogundum bayılmışım eve gel yemek ye yarının yemeğini yap bulaşık yıka flan eşim hasta onun başını cek uyuyup kalmışım
Allah razı olsun canım benim bunlarda geçer inşallahAyy geçmiş olsun, Allah şifa versin eşine. Hem iş hem ev zaten yorucudur, bir de eşin..Allah sana da kolaylık versin. Uyuyup kalman çok normal..
Geçecek inşallah canımAllah razı olsun canım benim bunlarda geçer inşallah
Gelişme çağında olduğu için daha çok uzar merek etme kızlar 20 yaşında kadar merak etme götür vitamin verirGeçecek inşallah canımBende kızımı aşıya götürdüm. Boy kısalığı var, çocuk doktoruna kontrole götür mutlaka dedi hemşire. Kilosu falan iyiymiş de boyu kısa dedi. Demir eksikliği olabilirmiş. Kafama takıldı. İnşallah bir şey çıkmaz.
Sanırım. Haftaya bulabildim randevuyu. Götüreceğiz bakalım, hayırlısı.Gelişme çağında olduğu için daha çok uzar merek etme kızlar 20 yaşında kadar merak etme götür vitamin verir
Sanırım. Haftaya bulabildim randevuyu. Götüreceğiz bakalım, hayırlısı.ro
Yani, tabi. Muhakkak öyledir de işte. İnsan istemsizce tedirgin oluyorKorkma sakinn bvitamin takviyesi alarak uzar
Annelik işte bu canım kim ne derse desin gene sters oluyorYani, tabi. Muhakkak öyledir de işte. İnsan istemsizce tedirgin oluyor
Aynen canımAnnelik işte bu canım kim ne derse desin gene sters oluyor
Bu sabah yaptım cnm ama stersten gecikme yaşıyorumAynen canımSen nasılsın? Test yapıcam diyordun ?
Hmm, hayırlısı olsun o zaman ne diyelim. Stres her şeyin baş düşmanı maalesef...Bu sabah yaptım cnm ama stersten gecikme yaşıyorum
Hmm, hayırlısı olsun o zaman ne diyelim. Stres her şeyin baş düşmanı maalesef...
Merhaba bende 5 aylık evliyim Bursa da yaşıyorum grafikerim 22 yaşındayım sizlerle olmak çok güzelSlm kızlar haydi gelin tanışalım arkadaş olalım9 yıllık evliyim İzmir'de yaşıyorum memurum 28 yaşındayım
Hmm, göremedim ben.. İstiyor muydun peki? Söylediysen de hatırlayamadım kusura bakma..Yaptım sabah ilk idrar ile
HoşgeldinMerhaba bende 5 aylık evliyim Bursa da yaşıyorum grafikerim 22 yaşındayım sizlerle olmak çok güzelBu sitede
Hoş geldin aramızaMerhaba bende 5 aylık evliyim Bursa da yaşıyorum grafikerim 22 yaşındayım sizlerle olmak çok güzelBu sitede
Evet istyoruz 9 senedirHmm, göremedim ben.. İstiyor muydun peki? Söylediysen de hatırlayamadım kusura bakma..
Evet bence de az daha bekle bakalım her ihtimale karşı. Sonrasında bakacaksın artık bir çaresine napcanEvet öle bir hafta daha bekleyeceğim kendiliğinden gelmezse ada çayı papatya çayı içeceğim sters çok kötü yaa