- 19 Ekim 2021
- 7.301
- 31.018
-
- Konu Sahibi Ecemhasan35677
Hadi inşallah hayırlı olsun Allah gönlüne göre versin inşallah canım benimSelam canlar sağolun oldum ameliyat evimdeyim hafif sancı ağrı disinda bişi yok çok şükür eşimin ailesi evde bana yardımcılar iş falan yapamıyorum zaten halimm kalmıyor yavaş Tintin yürüyorum
Şu 1 hafta gectimi atlaticam insallalh kanamam da fazla yok damla şeklinde
Sağol canim etmeye çalışıyormHadi inşallah hayırlı olsun Allah gönlüne göre versin inşallah canım benimdikkat et kendine
Bir kaç gün Ağrı olur sen gene yorma kendini cnmSağol canim etmeye çalışıyorm
Merhaba canım. İyiyim çok şükür, sen nasılsın?Kizceler nasılsınız bakalım ne yapıyorsunuz
Yemek yaptım, mutfağı toparladım. El işi yapıyorum şu an. Çizgi film eşliğindeBende iyim sukur canım işten cikcam şimdi toparlaniuorum sen ne yapıyorsun
Ooo ne güzel ellerine sağlık kuzum kolay gelsinYemek yaptım, mutfağı toparladım. El işi yapıyorum şu an. Çizgi film eşliğinde
Sağolasın canımOoo ne güzel ellerine sağlık kuzum kolay gelsin
merhaba canım hoş geldin aramızamerhaba 37 yaşındayım aslen tokatlıyım samsunda yaşıyorum ünv mezunuyum ama atanamadım artık kpss davasını da kapadım şuan en büyük sınavımız evlat 9 senelik evliyim ve yaklaşık 9 senedir de bebeğim olmuyor hiç hamile kalmadım 2 aşılama 2 tüp bebek rahime çizik ameliyat en son kilolarım yüzünden tüp mide ameliyatı oldum kısmetse bayramdan sonraya 3. tüp bebek için hazırlıyorum kendimi eşimle maddi manevi çok yorulduğumuz dönemlerdeyiz ama şimdi daha umutlu bir şekilde önüme bakmaya çalışıyorum
Hastalıkla uğraşıyoruz balım sen napıyosun nasılsınKızlar nasılsınız ne yapıyorsunuz
Hayırdır cnm geçmiş olsun arkadaşlara geldik birazdan eve geçeceğimHastalıkla uğraşıyoruz balım sen napıyosun nasılsın
Tşk ederim korona gibi bişe tuttu bir haftayı geçti daha iyi olamadım test felan da verdim negatif çıktıHayırdır cnm geçmiş olsun arkadaşlara geldik birazdan eve geçeceğim