Haydi gelin tanışalım arkadaş olalım 🤗

Hadi inşallah hayırlı olsun Allah gönlüne göre versin inşallah canım benim dikkat et kendine

merhaba 37 yaşındayım aslen tokatlıyım samsunda yaşıyorum ünv mezunuyum ama atanamadım artık kpss davasını da kapadım şuan en büyük sınavımız evlat 9 senelik evliyim ve yaklaşık 9 senedir de bebeğim olmuyor hiç hamile kalmadım 2 aşılama 2 tüp bebek rahime çizik ameliyat en son kilolarım yüzünden tüp mide ameliyatı oldum kısmetse bayramdan sonraya 3. tüp bebek için hazırlıyorum kendimi eşimle maddi manevi çok yorulduğumuz dönemlerdeyiz ama şimdi daha umutlu bir şekilde önüme bakmaya çalışıyorum

merhaba canım hoş geldin aramıza bende 9 senelik evliyim hayırlısını nasip etsin inşallah bende coook evlat istedim neler yaşadım neler yaptım şuan şükür ediyorum iyki de olmadı diye Allah'ım hakkında hayırlısını nasip etsin inşallah bende tüp mide ameliyatı oldum 5 ocak 2018 da

Selamlar hanımlar bende 3 yıldır evliyim aslen uşaklıyım , geçen sene bu zamanlarda dış gebelik geçirdim sağ tüp alındı ,hsg çektirdim diğer tüpün durumu iyi denildi bakalım uğraşıyoruz bebek için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…