- Konu Sahibi Ecemhasan35677
Merhaba kizlar. Ankarada yaşıyorum 29yasindayim. 2 bucuk yillik evliyim. Ama aslen kirsehirliyimmSlm kızlar haydi gelin tanışalım arkadaş olalım 9 yıllık evliyim İzmir'de yaşıyorum memurum 28 yaşındayım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba kizlar. Ankarada yaşıyorum 29yasindayim. 2 bucuk yillik evliyim. Ama aslen kirsehirliyimmSlm kızlar haydi gelin tanışalım arkadaş olalım 9 yıllık evliyim İzmir'de yaşıyorum memurum 28 yaşındayım
Hoşgeldin aramıza canımMerhaba kizlar. Ankarada yaşıyorum 29yasindayim. 2 bucuk yillik evliyim. Ama aslen kirsehirliyimm
Merhaba, hoşgeldin. Bende Ankara'dayımMerhaba bende 1,5 yıllık evliyim Ankaradayımm
Merhaba, hoşgeldinMerhaba kizlar. Ankarada yaşıyorum 29yasindayim. 2 bucuk yillik evliyim. Ama aslen kirsehirliyimm
Şükür bende iyiyimçok şükür kuzum sen nasılsın
Merhaba hoşbuldukk çok güzellMerhaba, hoşgeldin. Bende Ankara'dayım
Hoş buldummmHis geldin aramıza
Nasılsın Büşra?Hoş buldummm
Çok şükür kuzum iyiyim teşekkür ederimİyiyim kuzu senn nasılsın
Ederiz tabii gelmiş geçmiş olsun şimdiden hayırlısıyla çıkarsınız inşallah. Ne ameliyatı ?Selam canlar
Bende koşturdum hastane işleri falan
Perşembe günü yatis cuma ameliyat dua edin. Bana olur mu
Polip ameliyatı olucam canımEderiz tabii gelmiş geçmiş olsun şimdiden hayırlısıyla çıkarsınız inşallah. Ne ameliyatı ?
Anladım. Umarım iyi geçerPolip ameliyatı olucam canım
Allah şifalar versin inşallah canım benim iyi geçer inşallahPolip ameliyatı olucam canım
Sağol canım inşallah teşekkür ederimAllah şifalar versin inşallah canım benim iyi geçer inşallah
Her şey gönlünüzce olsun canımSağol canım inşallah teşekkür ederim