- 13 Eylül 2021
- 4.881
- 9.144
- 25
-
- Konu Sahibi Ecemhasan35677
Afiyet olsun kuzucumOooh mis gbi çok güzel git dinlen bende arkadasliyim kahve içiyoruz
Afiyet olsun. Evet adet günüm ama hala açılamadım. Kürtaj dan sonra böyle oldum ve ağrım çok fazlaBende arkadaslarlayim kahve yapcaz neden ağrıyor karnın kuzu âdet mi yakın
Geçmiş olsun.Afiyet olsun. Evet adet günüm ama hala açılamadım. Kürtaj dan sonra böyle oldum ve ağrım çok fazla
Tşk ederimGeçmiş olsun.
Teşekkürler, sen nasılsın? Sağlıkçı mısın?Selâm kızlar nasılsınız bakalım ne yapıyorsunz otopsideydim anca eve geldim bakamadım bugün hiç
İyim çok şükür kuzum hyr adliyede memurumTeşekkürler, sen nasılsın? Sağlıkçı mısın?
Güzelİyim çok şükür kuzum hyr adliyede memurum
Yaa kuzumaaa benimBen iyiyim çok şükürKızımla takılıyoruz evde akşama kadar O kaçıyor ben kovalıyorum, o dağıtıyor ben topluyorum. Yaptığı yaramazlıkları ben görmezsem geliyor bana gösteriyor bir de dağıttım, döktüm gibi.. Öyle işte. Eşim gelmek üzere mutfağa geçeceğim şimdi de. Sen nasılsın?
Sağol canım, âmin inşallah. Allah razı olsun.Yaa kuzumaaa benimmaşallah Allah uzun ömürler versin ne yapcan hep öle bende eve geldim etrafı eşim toplamış mutfak kalmış bir saat geç çıkacakmış bende otuyorum birazdan bulaşık yukacagm dünden yemeğim var rahattım bugun
Dinlenme yapıyorum ve sıhirli annem izliyorumSağol canım, âmin inşallah. Allah razı olsun.Oh iyi maşallah. Dinlenirsin sende işte
Sihirli AnnemDinlenme yapıyorum ve sıhirli annem izliyorum
Çok severim yaaa izlerim baştan sona hep sıkılmadanSihirli Annemİyiymiş
Çocukluğumuzun keyifli dizilerinden biriÇok severim yaaa izlerim baştan sona hep sıkılmadan
Mrba Hoş geldinMerhaba bende 1,5 yıllık evliyim Ankaradayımm
His geldin aramızaMerhaba bende 1,5 yıllık evliyim Ankaradayımm