- Konu Sahibi Ecemhasan35677
Merhaba kizlar. Ankarada yaşıyorum 29yasindayim. 2 bucuk yillik evliyim. Ama aslen kirsehirliyimmSlm kızlar haydi gelin tanışalım arkadaş olalım9 yıllık evliyim İzmir'de yaşıyorum memurum 28 yaşındayım
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba kizlar. Ankarada yaşıyorum 29yasindayim. 2 bucuk yillik evliyim. Ama aslen kirsehirliyimmSlm kızlar haydi gelin tanışalım arkadaş olalım9 yıllık evliyim İzmir'de yaşıyorum memurum 28 yaşındayım
![]()
Hoşgeldin aramızaMerhaba kizlar. Ankarada yaşıyorum 29yasindayim. 2 bucuk yillik evliyim. Ama aslen kirsehirliyimm
Merhaba, hoşgeldin. Bende Ankara'dayımMerhaba bende 1,5 yıllık evliyim Ankaradayımm![]()
Merhaba, hoşgeldinMerhaba kizlar. Ankarada yaşıyorum 29yasindayim. 2 bucuk yillik evliyim. Ama aslen kirsehirliyimm
Merhaba hoşbuldukk çok güzellMerhaba, hoşgeldin. Bende Ankara'dayım![]()
Hoş buldummmHis geldin aramıza![]()
Nasılsın Büşra?Hoş buldummm![]()
Çok şükür kuzum iyiyim teşekkür ederimİyiyim kuzu senn nasılsın![]()
Ederiz tabii gelmiş geçmiş olsun şimdiden hayırlısıyla çıkarsınız inşallah. Ne ameliyatı ?Selam canlar
Bende koşturdum hastane işleri falan
Perşembe günü yatis cuma ameliyat dua edin. Bana olur mu![]()
Polip ameliyatı olucam canımEderiz tabii gelmiş geçmiş olsun şimdiden hayırlısıyla çıkarsınız inşallah. Ne ameliyatı ?![]()
Allah şifalar versin inşallah canım benim iyi geçer inşallahPolip ameliyatı olucam canım![]()
Sağol canım inşallah teşekkür ederimAllah şifalar versin inşallah canım benim iyi geçer inşallah
Her şey gönlünüzce olsun canımSağol canım inşallah teşekkür ederim![]()