- 3 Aralık 2018
- 6.271
- 48.683
- 548
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #55.781
Erkeğe benzettim ama açıp bakmadımKiz cinsuyetini gordunmu onu de bana. Tabi yumuk yumuk olcak
Bana heo geluyorki senin kizin olucak gbime geliyor ama belli olmaz bu isler saglikla gelsin yumuk yumukErkeğe benzettim ama açıp bakmadım
Bende tatlıyı eksiyide acayip istiyorum.Benimde ne canim cekerse hep rüyalarımda goruyorum incir receli beyaz lahana tursusu allahim hepsininyedim şükürgeceleri boyle canim hep hamur isi istemeye basldi ya nolcak bilmem
gecmis olsun usuttumu yavrucak ay bende atlattim zor hele cocuklarin daha zor gecmis olsun kuzum bende islerim varda az kk ediyim dedim.Kızzzzz işler beni bekler ayakta bebe sallıyorum hasta oldu yavrum
Ooo sen bendende hızlısın dogurdktan sonra alisveris merkezi he tabi bu zmaanin cicuklarinin tek gidebilecgi yer avmlerhemn gezsin tanisin canim sonra yabancilik cekmez. bende ilk zmanlar cok ilac kullandim smdi verselerde almiyom yetti gayri aman Herseyi yiyom daha napim alacagi varsa alir
tamm ben eksik etmem sizin ilaciniziSen hiç bunları düşünme direk etiketle böyle şeylere arada ihtiyaç duyuyoruz
bebek icin katlaniyoz benim bogazdanda zor geciyor.GünaydınAnca kalkabildim. Bir ilaç içtim kafam kadar yutana dek canım çıktı valla
Ah su hamilelikte içilen ilaçlarHe valla kaçtır doğurduğumu görüyorum rabbim hayırlara çıkarsın ama bugün bebeği gördüm yüzünü filan cok tatlı minnoş yumuk yumuk ay Allahım
Erkek mi hissediyorsunErkeğe benzettim ama açıp bakmadım
Eltşmin oğlu hastaydı ondan bulaştı yaaa sabaha kadar yatmadı şimdi hiç sallamam ama ayağımda sallıyorum biraz dinlensin anneme gidecemgecmis olsun usuttumu yavrucak ay bende atlattim zor hele cocuklarin daha zor gecmis olsun kuzum bende islerim varda az kk ediyim dedim.
tamm ben eksik etmem sizin ilacinizi
bebek icin katlaniyoz benim bogazdanda zor geciyor.
Ah su hamilelikte içilen ilaçlar
Sağlıklı hayırlı gelsin valla kız erkek hiç ayırt etmedim bu zamana kadar şu olsun demedim valla gelsin yumuk yumuk heleBana heo geluyorki senin kizin olucak gbime geliyor ama belli olmaz bu isler saglikla gelsin yumuk yumuk
Zaten bulantiyla birsey yiyemiyor insan cok zor oluyor. Bulanti bitiyor insan yemek yrmekten yoruluyor. Tavuk felanda bende belki 1 parca pek aram yok tatliyla hele hc aram yok ben dha cok eksi cinsiyetiniz ne acabaBende tatlıyı eksiyide acayip istiyorum.
Ve sürekli açım sanki. Tavuk eti falan hala yiyemiyorum ama bulantılar geçtiğinden beri, doymak bilmiyorum
Yok canım bise hissetmiyorum desem yeri vallaErkek mi hissediyorsun
Insallah kuzum hepimizin bebekleri saglikla gelsin rabbim isteyenlerde nasip eylesin ymuk yumukSağlıklı hayırlı gelsin valla kız erkek hiç ayırt etmedim bu zamana kadar şu olsun demedim valla gelsin yumuk yumuk hele
Zaten o kusmalar gecmez zanederdim ama gectinmi istah geliyor sonrada.Bende tatlıyı eksiyide acayip istiyorum.
Ve sürekli açım sanki. Tavuk eti falan hala yiyemiyorum ama bulantılar geçtiğinden beri, doymak bilmiyorum
Cinsiyetler bir kız bir erkek değişmez inşallah. 2 doktor da öyle dedi☺Zaten bulantiyla birsey yiyemiyor insan cok zor oluyor. Bulanti bitiyor insan yemek yrmekten yoruluyor. Tavuk felanda bende belki 1 parca pek aram yok tatliyla hele hc aram yok ben dha cok eksi cinsiyetiniz ne acaba
İkiz mi canım bebeğinCinsiyetler bir kız bir erkek değişmez inşallah. 2 doktor da öyle dedi☺
Bu hamılelıgım çok zor geçti gerçekten önceki öyle degildiZaten o kusmalar gecmez zanederdim ama gectinmi istah geliyor sonrada.
Ayyy ikiz masallah onlara saglikla gelsinler ayrinyilya grdysen dedyse ordada degismez sanirim diye tahmin ediyorumCinsiyetler bir kız bir erkek değişmez inşallah. 2 doktor da öyle dedi☺
Evet cnmİkiz mi canım bebeğin
Yaaaaaaa maşallahhhhhhhhhEvet cnm
Aynen oyle istah aciliyor kapanmak bilmiyorZaten o kusmalar gecmez zanederdim ama gectinmi istah geliyor sonrada.
masaAllah ne güzel rabbim nazarlardan saklasın darısı bize olsun lütfen duanı eksik etmeEvet cnm
Perinotolog ayrintili bi şekilde baktı hayırlısı artık fark etmez aslında, sağlıklı olsunlarda tek isteğim bu.Ayyy ikiz masallah onlara saglikla gelsinler ayrinyilya grdysen dedyse ordada degismez sanirim diye tahmin ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?