• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Armut ye armut folik asitten dhada faydali emin ol icindeki tum besinler armutun folik asitten dha faydali ilacinida ic armutunuda ye😅 valla bilmiyorum ruyalar aldi basini gdyor yakinda dogurur gorurum kendimi korkuyom valla🤣
Yiyorum canım armut diğer meyvlerden 12 haftada onu kesip başka ilaç vercekler bakalım ilaç içe içe içim eczane oldu ha 😁😆 ben yine dogurmusum hatta alışveriş merkezindeyiz 😄😃

naoiyon bakalim hamis nazli hatunummm.
ayy tabiki ederiz hadi guzel haberler verirsin bugun bize bekliyorimm.
gel bakem bi çayı koy kek dokelim dedikoduyu kuralim hemen.
aman allah korusun heryerde bi deprem gecen buralardada olmuş allaha emanet diyelim kuzum.
bi avazda dogumlar nasip etsin okuya okuya yenersin kokutma kendini cesarerli ol geliyor gerisi:)

Seneye insallah nasip ederse ilan ederim🤭🤭🤭
Insallah amin allahim cok aminnnn🤗

aman allah korusun heryerde bi deprem gecen buralardada olmuş allaha emanet diyelim kuzum.
bi avazda dogumlar nasip etsin okuya okuya yenersin kokutma kendini cesarerli ol geliyor gerisi:)

Kendime gelmeye çalışıyorum ki biseyler hazirlayip yiyelim annis 😋 sen

İnşaallah cnm

Kızzzzz işler beni bekler ayakta bebe sallıyorum hasta oldu yavrum 😭😭😭

Yiyorum canım armut diğer meyvlerden 12 haftada onu kesip başka ilaç vercekler bakalım ilaç içe içe içim eczane oldu ha 😁😆 ben yine dogurmusum hatta alışveriş merkezindeyiz 😄😃
Ooo sen bendende hızlısın dogurdktan sonra alisveris merkezi he tabi bu zmaanin cicuklarinin tek gidebilecgi yer avmler🤣🤣 hemn gezsin tanisin canim sonra yabancilik cekmez.🤣🤣 bende ilk zmanlar cok ilac kullandim smdi verselerde almiyom yetti gayri aman Herseyi yiyom daha napim alacagi varsa alir🤣🤣

Armut ye armut folik asitten dhada faydali emin ol icindeki tum besinler armutun folik asitten dha faydali ilacinida ic armutunuda ye😅 valla bilmiyorum ruyalar aldi basini gdyor yakinda dogurur gorurum kendimi korkuyom valla🤣
Bende rüyamda cevizli fıstıklı lokumlari nasıl yiyordum anlatamam :P uyanınca aserdim resmen.

ben hep düşünüyorm bu ara etiket etsemmi etmesemmi ikilemde kaldım edemedim elim varmadı 🤭🤭🤭

Bana cok uzak ya takip edemiyom tum marketler uzak merak ediyom aslinda iyi ediyon guzel firsatlar geliyor.
Sen hiç bunları düşünme direk etiketle böyle şeylere arada ihtiyaç duyuyoruz😁😁😁😀😀😀

Ooo sen bendende hızlısın dogurdktan sonra alisveris merkezi he tabi bu zmaanin cicuklarinin tek gidebilecgi yer avmler🤣🤣 hemn gezsin tanisin canim sonra yabancilik cekmez.🤣🤣 bende ilk zmanlar cok ilac kullandim smdi verselerde almiyom yetti gayri aman Herseyi yiyom daha napim alacagi varsa alir🤣🤣
He valla kaçtır doğurduğumu görüyorum rabbim hayırlara çıkarsın ama bugün bebeği gördüm yüzünü filan cok tatlı minnoş yumuk yumuk ay Allahım 😍

Insallah amin allahim cok aminnnn🤗
cinsiyet neydi gülüm.
Kendime gelmeye çalışıyorum ki biseyler hazirlayip yiyelim annis 😋 sen
aman ihmal.etme saglikli guzel beslen.
Bimi bilememde bugün a101 güzel şeyler gelecekti
ne gelcek kiz merak ediyom bak bene nedienn yakinn digilll.
Günaydin canlar Hoppa
Sabah 5de uyandim ama hala yataktan kalkamadm 😀 pineklemek hobim oldu vallahi :halay:
yerimimi devir aldin kiz ben boraz ara verdim pineklemeye gece günaydın bu arada hoşgeldin kuzum.
Kac tane koydular canim.

Bende rüyamda cevizli fıstıklı lokumlari nasıl yiyordum anlatamam :p uyanınca aserdim resmen.
Benimde ne canim cekerse hep rüyalarımda goruyorum incir receli beyaz lahana tursusu allahim hepsininyedim şükür 🤣 geceleri boyle canim hep hamur isi istemeye basldi ya nolcak bilmem🤔

Dogumdan korkmuyorum ki kuşum,Büyük bi ihtimal zaten sezeryan olcam.
Benim korkum erken doğum :/

cinsiyet neydi gülüm.
yerimimi devir aldin kiz ben boraz ara verdim pineklemeye gece günaydın bu arada hoşgeldin kuzum.

Kac tane koydular canim.
Ihmal etmiyom annişim

cinsiyet neydi gülüm.

Kac tane koydular canim.

Bu hamilelik beni degistirdi valla tuhaf tuhaf huylari edinmeye basladim anam derdide inanmazdim 😁😁

cinsiyet neydi gülüm.

Kac tane koydular canim.
Kiz teyzesi ismide melisa olucak allahin iznyle insallah❤

Back