Allahim sanada en guzellerinden nasip eylesin insallah oyle bi hamile kalki kilodan yatama nefes almaa surekli ye sis 6.5 olduk kuzum cok şükür
oha kiz zaten sisirdi bu dogum beni o nasil dua ahahahahaj sanada kolay doğumlar nasip etsin bide tutar sana sorarim bu dua sistim diyeeee
Oha kız bu ne etiket böyle kk-daki herkesi yapaydın günaydınlar
Askitellam ozledim kk yi komple etiket etmek isterdimde bakiye bukadarı yetti

oha kiz zaten sisirdi bu dogum beni o nasil dua ahahahahaj sanada kolay doğumlar nasip etsin bide tutar sana sorarim bu dua sistim diyeeee

Deli kız seni ya iyi yaptin ama

nasilsin şekerim napiyon ne ediyon bakem
özledim yaw illa davetiye göndercem böyle iyi oluyor demek

Afiyet olsun hepimize bonusum napiyon bebegim
Valla napalim koşturmaca bugün doktora gidecem yumoşlarim buyuduyse çatlatma iğnesi olacağım. İnsaallah buyumuslerdirde dualarınızı bekliyorum

Bim aktülele bakıyorum bi de KK bide çay :)
bimlerdeki ürün mu yani ben 7 de cay sefasi ettim ama bi ikram etsem icerim içim sogudu afiyet olsun canim. Bende tv acik kusumun sesi upuzun uzanmisim kk keyfi biri bisiyler yapsada otursak laklak etsek diyom yaneqq
Hızını alamamış ben bile geldim yani hiç davet edilmemiştim teşekkür ederim şekerim T Tatlianne20
Bende tanimak istedim seni kuzum hoş geldin ozaman benden kurtulaman ozaman etikete bogarum senuu

Olsun olsun sen yinede sis hamilleigin en guzel yani kilonu sorgulayamazlar sonra verirsin

Ay anam adelim bu gece benide beyaz kuslar isirdi hep yav cok savastm onlarla ne bicim ruyalar görüyorum ne iciyon bakim
Folik asit kullanıyorum şuan canm
Bende öyle vala nerden gidiyolar rüyalarıma anlamdım

Folik asit kullanıyorum şuan canm
Bende öyle vala nerden gidiyolar rüyalarıma anlamdım
Armut ye armut folik asitten dhada faydali emin ol icindeki tum besinler armutun folik asitten dha faydali ilacinida ic armutunuda ye valla bilmiyorum ruyalar aldi basini gdyor yakinda dogurur gorurum kendimi korkuyom valla

Deli kız seni ya iyi yaptin ama
naoiyon bakalim hamis nazli hatunummm.
Valla napalim koşturmaca bugün doktora gidecem yumoşlarim buyuduyse çatlatma iğnesi olacağım. İnsaallah buyumuslerdirde dualarınızı bekliyorum
ayy tabiki ederiz hadi guzel haberler verirsin bugun bize bekliyorimm.
Bende özledim kızzzzzzz❤❤❤❤
gel bakem bi çayı koy kek dokelim dedikoduyu kuralim hemen.
Uykusuz Akşam burda en son deprem konusunu konuşmuştuk zaten tırsıyordum , korkudan uyuyamadım .
Sen nasılsın canım :)
aman allah korusun heryerde bi deprem gecen buralardada olmuş allaha emanet diyelim kuzum.
Korkularla geçiyor diyebilirim.birsey olacak korkusu sanırım dogurana kadar bitmeyecek.
Şükür iyiyiz onun dışında ☺
bi avazda dogumlar nasip etsin okuya okuya yenersin kokutma kendini cesarerli ol geliyor gerisi:)
Olsun olsun sen yinede sis hamilleigin en guzel yani kilonu sorgulayamazlar sonra verirsin
Seneye insallah nasip ederse ilan ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…