Armut ye armut folik asitten dhada faydali emin ol icindeki tum besinler armutun folik asitten dha faydali ilacinida ic armutunuda ye valla bilmiyorum ruyalar aldi basini gdyor yakinda dogurur gorurum kendimi korkuyom valla
Yiyorum canım armut diğer meyvlerden 12 haftada onu kesip başka ilaç vercekler bakalım ilaç içe içe içim eczane oldu ha ben yine dogurmusum hatta alışveriş merkezindeyiz

Insallah amin allahim cok aminnnn

Kendime gelmeye çalışıyorum ki biseyler hazirlayip yiyelim annis sen

İnşaallah cnm

Kızzzzz işler beni bekler ayakta bebe sallıyorum hasta oldu yavrum

Yiyorum canım armut diğer meyvlerden 12 haftada onu kesip başka ilaç vercekler bakalım ilaç içe içe içim eczane oldu ha ben yine dogurmusum hatta alışveriş merkezindeyiz
Ooo sen bendende hızlısın dogurdktan sonra alisveris merkezi he tabi bu zmaanin cicuklarinin tek gidebilecgi yer avmler hemn gezsin tanisin canim sonra yabancilik cekmez. bende ilk zmanlar cok ilac kullandim smdi verselerde almiyom yetti gayri aman Herseyi yiyom daha napim alacagi varsa alir

Armut ye armut folik asitten dhada faydali emin ol icindeki tum besinler armutun folik asitten dha faydali ilacinida ic armutunuda ye valla bilmiyorum ruyalar aldi basini gdyor yakinda dogurur gorurum kendimi korkuyom valla
Bende rüyamda cevizli fıstıklı lokumlari nasıl yiyordum anlatamam uyanınca aserdim resmen.

ben hep düşünüyorm bu ara etiket etsemmi etmesemmi ikilemde kaldım edemedim elim varmadı

Bana cok uzak ya takip edemiyom tum marketler uzak merak ediyom aslinda iyi ediyon guzel firsatlar geliyor.
Sen hiç bunları düşünme direk etiketle böyle şeylere arada ihtiyaç duyuyoruz

He valla kaçtır doğurduğumu görüyorum rabbim hayırlara çıkarsın ama bugün bebeği gördüm yüzünü filan cok tatlı minnoş yumuk yumuk ay Allahım

Insallah amin allahim cok aminnnn
cinsiyet neydi gülüm.
Kendime gelmeye çalışıyorum ki biseyler hazirlayip yiyelim annis sen
aman ihmal.etme saglikli guzel beslen.
Bimi bilememde bugün a101 güzel şeyler gelecekti
ne gelcek kiz merak ediyom bak bene nedienn yakinn digilll.
Günaydin canlar
Sabah 5de uyandim ama hala yataktan kalkamadm pineklemek hobim oldu vallahi
yerimimi devir aldin kiz ben boraz ara verdim pineklemeye gece günaydın bu arada hoşgeldin kuzum.
Kac tane koydular canim.

Bende rüyamda cevizli fıstıklı lokumlari nasıl yiyordum anlatamam uyanınca aserdim resmen.
Benimde ne canim cekerse hep rüyalarımda goruyorum incir receli beyaz lahana tursusu allahim hepsininyedim şükür geceleri boyle canim hep hamur isi istemeye basldi ya nolcak bilmem

Dogumdan korkmuyorum ki kuşum,Büyük bi ihtimal zaten sezeryan olcam.
Benim korkum erken doğum :/

Ihmal etmiyom annişim

Bu hamilelik beni degistirdi valla tuhaf tuhaf huylari edinmeye basladim anam derdide inanmazdim

Kiz teyzesi ismide melisa olucak allahin iznyle insallah❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…