- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.757
- 598
- 27
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #55.801
kuzum riskmi var sezeryan neden doktormu dedi sebebi ney acep.Dogumdan korkmuyorum ki kuşum,Büyük bi ihtimal zaten sezeryan olcam.
Benim korkum erken doğum :/
öyle oluyor hem ıckndeki ruh halin degisiyor sende otomatikmen değiştiriyorsun hem duygusal aglamakli agrasif ilgiler sende olsun simartilmak istiyon.Bu hamilelik beni degistirdi valla tuhaf tuhaf huylari edinmeye basladim anam derdide inanmazdim
ayy ismide cok hosmus teyzesi onun totosundan ısırsın emii.Kiz teyzesi ismide melisa olucak allahin iznyle insallah❤
Tez atlatir insallah kuzum atesine falan bak sen bilirsin zaten. Ihmal etme usutmede kali giydir giderken. Usutmesin icene.Eltşmin oğlu hastaydı ondan bulaştı yaaa sabaha kadar yatmadı şimdi hiç sallamam ama ayağımda sallıyorum biraz dinlensin anneme gidecem
Kac ayliksin canim perinatalog baktysa tamam zaten degsmez zannetmiyorum. Perinataloglar dha elversili bakiyor cogul gebeliklerdePerinotolog ayrintili bi şekilde baktı hayırlısı artık fark etmez aslında, sağlıklı olsunlarda tek isteğim bu.
Ateşi yok da öksürük ve burun akıntısı var,,, atlatır inşallahkuzum riskmi var sezeryan neden doktormu dedi sebebi ney acep.
öyle oluyor hem ıckndeki ruh halin degisiyor sende otomatikmen değiştiriyorsun hem duygusal aglamakli agrasif ilgiler sende olsun simartilmak istiyon.
ayy ismide cok hosmus teyzesi onun totosundan ısırsın emii.
Tez atlatir insallah kuzum atesine falan bak sen bilirsin zaten. Ihmal etme usutmede kali giydir giderken. Usutmesin icene.
Isir kiz isir ben hatta biraz dovecem dogdugunda ne diye bu kadar bekletti diyekuzum riskmi var sezeryan neden doktormu dedi sebebi ney acep.
öyle oluyor hem ıckndeki ruh halin degisiyor sende otomatikmen değiştiriyorsun hem duygusal aglamakli agrasif ilgiler sende olsun simartilmak istiyon.
ayy ismide cok hosmus teyzesi onun totosundan ısırsın emii.
Tez atlatir insallah kuzum atesine falan bak sen bilirsin zaten. Ihmal etme usutmede kali giydir giderken. Usutmesin icene.
Allah isteyen herkese versin inşallah canim.Hep ediyorum isteyenlere, bekleyenlere.masaAllah ne güzel rabbim nazarlardan saklasın darısı bize olsun lütfen duanı eksik etme
at canım bakarizKızlar, ultrason atsam bana cinsiyet tahmininde bulunur musunuz?
Canim.anlayan varsa baksin ama instda bi sayfa var ordaki kadin %99 tuttuyor reklam olmasin smdi burdaKızlar, ultrason atsam bana cinsiyet tahmininde bulunur musunuz?
ilk sezeryanmiydi kuzum senin.Bu hamılelıgım çok zor geçti gerçekten önceki öyle degildi
ay duani bekleriz bende istiyorum olsa hayir demem ya cok seviyorum sanada kolaylik versin simdiden bol bol dinlen kuzum masallah saglikla gelsinler.Evet cnm
Kilosu bellimi aman tuzlu falan fazla yeme sismesin bebe.Aynen oyle istah aciliyor kapanmak bilmiyor
Ne zaman gttim doktra hatrlamiyorum ama daha 550 gram felandi o zaman smdi nasildr nedr bilmiyorumilk sezeryanmiydi kuzum senin.
ay duani bekleriz bende istiyorum olsa hayir demem ya cok seviyorum sanada kolaylik versin simdiden bol bol dinlen kuzum masallah saglikla gelsinler.
Kilosu bellimi aman tuzlu falan fazla yeme sismesin bebe.
14+5 haftalık cnm.Kac ayliksin canim perinatalog baktysa tamam zaten degsmez zannetmiyorum. Perinataloglar dha elversili bakiyor cogul gebeliklerde
Amin inşallah canımInsallah kuzum hepimizin bebekleri saglikla gelsin rabbim isteyenlerde nasip eylesin ymuk yumuk
Dha cok minikler. Ben hep diyorum 20. Haftadan once cinsyete inanmayin dye etrafimdaki herkesin degsyor anlamiyorum ama sen dikkatli ol cogul gebelik yasamis biri olarak zorluklarini biliyorum alalh yardmcin olsun sag saglim al kucagina insallah14+5 haftalık cnm.
Aminnn insallah kuzum. Kahvalti yaptinmi.Ateşi yok da öksürük ve burun akıntısı var,,, atlatır inşallah
at bakalim kuzum.Kızlar, ultrason atsam bana cinsiyet tahmininde bulunur musunuz?
Ayy simdiden siddete magdur kaldi yavrucugummmIsir kiz isir ben hatta biraz dovecem dogdugunda ne diye bu kadar bekletti diye
TatlıAnne sen ikiz olduğunu yeni mi öğrendin ☺ilk sezeryanmiydi kuzum senin.
ay duani bekleriz bende istiyorum olsa hayir demem ya cok seviyorum sanada kolaylik versin simdiden bol bol dinlen kuzum masallah saglikla gelsinler.
Kilosu bellimi aman tuzlu falan fazla yeme sismesin bebe.
Hak ediyor birsey olmazAminnn insallah kuzum. Kahvalti yaptinmi.
at bakalim kuzum.
Ayy simdiden siddete magdur kaldi yavrucugummm
Masallah funduk daha 1olmustur belki :)Ne zaman gttim doktra hatrlamiyorum ama daha 550 gram felandi o zaman smdi nasildr nedr bilmiyorum
Bakalim ayin 9unda randevumuz var napiyor bende merak ediyorumMasallah funduk daha 1olmustur belki :)
Aynen daha küçükler, ama bebekler kendini gosterdiyse pek degismiyor.Dha cok minikler. Ben hep diyorum 20. Haftadan once cinsyete inanmayin dye etrafimdaki herkesin degsyor anlamiyorum ama sen dikkatli ol cogul gebelik yasamis biri olarak zorluklarini biliyorum alalh yardmcin olsun sag saglim al kucagina insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?