Dogumdan korkmuyorum ki kuşum,Büyük bi ihtimal zaten sezeryan olcam.
Benim korkum erken doğum :/
kuzum riskmi var sezeryan neden doktormu dedi sebebi ney acep.
Bu hamilelik beni degistirdi valla tuhaf tuhaf huylari edinmeye basladim anam derdide inanmazdim
öyle oluyor hem ıckndeki ruh halin degisiyor sende otomatikmen değiştiriyorsun hem duygusal aglamakli agrasif ilgiler sende olsun simartilmak istiyon.
Kiz teyzesi ismide melisa olucak allahin iznyle insallah❤
ayy ismide cok hosmus teyzesi onun totosundan ısırsın emii.
Eltşmin oğlu hastaydı ondan bulaştı yaaa sabaha kadar yatmadı şimdi hiç sallamam ama ayağımda sallıyorum biraz dinlensin anneme gidecem
Tez atlatir insallah kuzum atesine falan bak sen bilirsin zaten. Ihmal etme usutmede kali giydir giderken. Usutmesin icene.

Ateşi yok da öksürük ve burun akıntısı var,,, atlatır inşallah

Isir kiz isir ben hatta biraz dovecem dogdugunda ne diye bu kadar bekletti diye

Reactions: Eva
ilk sezeryanmiydi kuzum senin.
ay duani bekleriz bende istiyorum olsa hayir demem ya cok seviyorum sanada kolaylik versin simdiden bol bol dinlen kuzum masallah saglikla gelsinler.

Kilosu bellimi aman tuzlu falan fazla yeme sismesin bebe.
Ne zaman gttim doktra hatrlamiyorum ama daha 550 gram felandi o zaman smdi nasildr nedr bilmiyorum

14+5 haftalık cnm.
Dha cok minikler. Ben hep diyorum 20. Haftadan once cinsyete inanmayin dye etrafimdaki herkesin degsyor anlamiyorum ama sen dikkatli ol cogul gebelik yasamis biri olarak zorluklarini biliyorum alalh yardmcin olsun sag saglim al kucagina insallah

ilk sezeryanmiydi kuzum senin.
ay duani bekleriz bende istiyorum olsa hayir demem ya cok seviyorum sanada kolaylik versin simdiden bol bol dinlen kuzum masallah saglikla gelsinler.

Kilosu bellimi aman tuzlu falan fazla yeme sismesin bebe.
TatlıAnne sen ikiz olduğunu yeni mi öğrendin ☺
nickimi değiştirdim galiba çoğu kişi beni tanımıyor ben madammor kuzum

Dha cok minikler. Ben hep diyorum 20. Haftadan once cinsyete inanmayin dye etrafimdaki herkesin degsyor anlamiyorum ama sen dikkatli ol cogul gebelik yasamis biri olarak zorluklarini biliyorum alalh yardmcin olsun sag saglim al kucagina insallah
Aynen daha küçükler, ama bebekler kendini gosterdiyse pek degismiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…