- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.757
- 598
- 27
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #55.821
Kuzum ikiz oldugunu yeni öğrendim kiz madamm senmisin allah seni bende bizim erva zannediyom deli madamm cok şaşırdım kiz ikiz oldugunaa.TatlıAnne sen ikiz olduğunu yeni mi öğrendin ☺
nickimi değiştirdim galiba çoğu kişi beni tanımıyor ben madammor kuzum
Evet cogil gebelikte degsmiyor pek. Ama tek olup mesela kiz gorupte gosterdgi halde 20 haftadan sonra erkek oldgu bile cikiyorAynen daha küçükler, ama bebekler kendini gosterdiyse pek degismiyor.
Benimde 7sinde randevum varBakalim ayin 9unda randevumuz var napiyor bende merak ediyorum
Ah keske herkes uzak kimse yakin degil olaydi ben sut icer sana kahve yapardımTam şu vakitlerde sabah kahvesi içeceğim bir komsum olsaydı keşke
Günaydın maşallah etikete gel
Hoşgeldin canım ben eşlik edim gel bugünü bende sevdim huzur var.Tam şu vakitlerde sabah kahvesi içeceğim bir komsum olsaydı keşke
Cinsyet tahmininde bulunabilir doktorun o zaman belkiBenimde 7sinde randevum varo zamana 12 hafta oluyoz sanırım büyümüş olcaz
Ah keske herkes uzak kimse yakin degil olaydi ben sut icer sana kahve yapardım
Sizin erva da mı varKuzum ikiz oldugunu yeni öğrendim kiz madamm senmisin allah seni bende bizim erva zannediyom deli madamm cok şaşırdım kiz ikiz oldugunaa.
Der mi cinsiyetini sahidenCinsyet tahmininde bulunabilir doktorun o zaman belkibüyür tabiki kocaman oluyorlar ben uyandrdim benimkini 1 bardak süte kandrdim
Insallah herkesin birgun yolu kesişir tum güzellikleriyleAllah razı olsun söylemen bile iyi geldi
Yaaa gulme gidiklarummm deluuuuSizin erva da mı var
Rabbim sanada en sagliklisindan, hayırlı evlatlar versin insallah
Müge anlı eşliğinde :)Hoşgeldin canım ben eşlik edim gel bugünü bende sevdim huzur var.
Aynen der esinde ogrensin diye tembihle sen.Der mi cinsiyetini sahideno zaman eşim yanıma gelmeden doktora tembih edeyim demesin bise
12 hftada doktorlar tahmin yapabiliyor ama benimki gbi oturuo ayaklarini ust uste atarsa doktor bana dedigi gbi sanada cayi kahvesi eksik btek oturmus bacaklr ust uste diyebilirDer mi cinsiyetini sahideno zaman eşim yanıma gelmeden doktora tembih edeyim demesin bise
Gel romantizim yasiyak kiz şu konuya bakmadim abisi oldurulduya ne oldu oMüge anlı eşliğinde :)
Aynn ben şuan kimsenin bilmesini istemiyorum ben bile istemiyorum yani annişimAynen der esinde ogrensin diye tembihle sen.
Benimki tahmin kiz dediler oyle gitti12 hftada doktorlar tahmin yapabiliyor ama benimki gbi oturuo ayaklarini ust uste atarsa doktor bana dedigi gbi sanada cayi kahvesi eksik btek oturmus bacaklr ust uste diyebilirgenelde tahmin ediyorlar bazi doltorlar birazda doktorun insafina kalmis
Ben 12 haftalıkken tahmin istedim doktor erkwn daha ama bi kız bi erkek gibi dedi 14. haftada başka bi doktor aynısını dedi.daha erken ama belli olursa söyler sanadaDer mi cinsiyetini sahideno zaman eşim yanıma gelmeden doktora tembih edeyim demesin bise
Aman otursun öyle göstermesin kimseye razıyım12 hftada doktorlar tahmin yapabiliyor ama benimki gbi oturuo ayaklarini ust uste atarsa doktor bana dedigi gbi sanada cayi kahvesi eksik btek oturmus bacaklr ust uste diyebilirgenelde tahmin ediyorlar bazi doltorlar birazda doktorun insafina kalmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?