• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benimde ne canim cekerse hep rüyalarımda goruyorum incir receli beyaz lahana tursusu allahim hepsininyedim şükür 🤣 geceleri boyle canim hep hamur isi istemeye basldi ya nolcak bilmem🤔
Bende tatlıyı eksiyide acayip istiyorum.
Ve sürekli açım sanki. Tavuk eti falan hala yiyemiyorum ama bulantılar geçtiğinden beri, doymak bilmiyorum

Kızzzzz işler beni bekler ayakta bebe sallıyorum hasta oldu yavrum 😭😭😭
gecmis olsun usuttumu yavrucak ay bende atlattim zor hele cocuklarin daha zor gecmis olsun kuzum bende islerim varda az kk ediyim dedim.
Ooo sen bendende hızlısın dogurdktan sonra alisveris merkezi he tabi bu zmaanin cicuklarinin tek gidebilecgi yer avmler🤣🤣 hemn gezsin tanisin canim sonra yabancilik cekmez.🤣🤣 bende ilk zmanlar cok ilac kullandim smdi verselerde almiyom yetti gayri aman Herseyi yiyom daha napim alacagi varsa alir🤣🤣
Sen hiç bunları düşünme direk etiketle böyle şeylere arada ihtiyaç duyuyoruz😁😁😁😀😀😀
tamm ben eksik etmem sizin ilacinizi🤭😂
Günaydın 🙋 Anca kalkabildim. Bir ilaç içtim kafam kadar yutana dek canım çıktı valla🤦😁
bebek icin katlaniyoz benim bogazdanda zor geciyor.
He valla kaçtır doğurduğumu görüyorum rabbim hayırlara çıkarsın ama bugün bebeği gördüm yüzünü filan cok tatlı minnoş yumuk yumuk ay Allahım 😍
Ah su hamilelikte içilen ilaçlar 😂😂😂😂

gecmis olsun usuttumu yavrucak ay bende atlattim zor hele cocuklarin daha zor gecmis olsun kuzum bende islerim varda az kk ediyim dedim.

tamm ben eksik etmem sizin ilacinizi🤭😂
bebek icin katlaniyoz benim bogazdanda zor geciyor.

Ah su hamilelikte içilen ilaçlar 😂😂😂😂
Eltşmin oğlu hastaydı ondan bulaştı yaaa sabaha kadar yatmadı şimdi hiç sallamam ama ayağımda sallıyorum biraz dinlensin anneme gidecem👍👍

Bana heo geluyorki senin kizin olucak gbime geliyor ama belli olmaz bu isler saglikla gelsin yumuk yumuk😋
Sağlıklı hayırlı gelsin valla kız erkek hiç ayırt etmedim bu zamana kadar şu olsun demedim valla gelsin yumuk yumuk hele 💜😘😍👶🏻

Bende tatlıyı eksiyide acayip istiyorum.
Ve sürekli açım sanki. Tavuk eti falan hala yiyemiyorum ama bulantılar geçtiğinden beri, doymak bilmiyorum
Zaten bulantiyla birsey yiyemiyor insan cok zor oluyor. Bulanti bitiyor insan yemek yrmekten yoruluyor. Tavuk felanda bende belki 1 parca pek aram yok tatliyla hele hc aram yok ben dha cok eksi cinsiyetiniz ne acaba

Zaten bulantiyla birsey yiyemiyor insan cok zor oluyor. Bulanti bitiyor insan yemek yrmekten yoruluyor. Tavuk felanda bende belki 1 parca pek aram yok tatliyla hele hc aram yok ben dha cok eksi cinsiyetiniz ne acaba
Cinsiyetler bir kız bir erkek değişmez inşallah. 2 doktor da öyle dedi☺

Back