- 5 Ocak 2019
- 3.204
- 11.780
- 123
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #55.741
Hızını alamamış ben bile geldim yani hiç davet edilmemiştim teşekkür ederim şekerim T Tatlianne20Oha kız bu ne etiket böyle kk-daki herkesi yapaydın günaydınlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hızını alamamış ben bile geldim yani hiç davet edilmemiştim teşekkür ederim şekerim T Tatlianne20Oha kız bu ne etiket böyle kk-daki herkesi yapaydın günaydınlar
Oy adelim de uyanmis tabi acikiyordur sabhin köründe smdiOha kız bu ne etiket böyle kk-daki herkesi yapaydın günaydınlar
Anniş oyledir valla o zman hoşgeldinHızını alamamış ben bile geldim yani hiç davet edilmemiştim teşekkür ederim şekerim T Tatlianne20
oha kiz zaten sisirdi bu dogum beni o nasil dua ahahahahaj sanada kolay doğumlar nasip etsin bide tutar sana sorarim bu dua sistim diyeeeeAllahim sanada en guzellerinden nasip eylesin insallah oyle bi hamile kalki kilodan yatama nefes almaa surekli ye sis 6.5 olduk kuzum cok şükür
Askitellam ozledim kk yi komple etiket etmek isterdimde bakiye bukadarı yettiOha kız bu ne etiket böyle kk-daki herkesi yapaydın günaydınlar
Deli kız seni ya iyi yaptin amaoha kiz zaten sisirdi bu dogum beni o nasil dua ahahahahaj sanada kolay doğumlar nasip etsin bide tutar sana sorarim bu dua sistim diyeeee
Askitellam ozledim kk yi komple etiket etmek isterdimde bakiye bukadarı yetti
Valla napalim koşturmaca bugün doktora gidecem yumoşlarim buyuduyse çatlatma iğnesi olacağım. İnsaallah buyumuslerdirde dualarınızı bekliyorumnasilsin şekerim napiyon ne ediyon bakem
özledim yaw illa davetiye göndercem böyle iyi oluyor demek
Afiyet olsun hepimize bonusum napiyon bebegim
Hoşbulduk canım sağolAnniş oyledir valla o zman hoşgeldin
Garip rüya gördüm uyandım canm bide ilaç iciyom ya ondan kalkiyom acıkmadım nedenseOy adelim de uyanmis tabi acikiyordur sabhin köründe smdi
Bende özledim kızzzzzzznasilsin şekerim napiyon ne ediyon bakem
özledim yaw illa davetiye göndercem böyle iyi oluyor demek
Afiyet olsun hepimize bonusum napiyon bebegim
Nasılsın bakalımHoşbulduk canım sağol
bimlerdeki ürün mu yani ben 7 de cay sefasi ettim ama bi ikram etsem icerim içim sogudu afiyet olsun canim. Bende tv acik kusumun sesi upuzun uzanmisim kk keyfi biri bisiyler yapsada otursak laklak etsek diyom yaneqqBim aktülele bakıyorum bi de KK bide çay :)
Bende tanimak istedim seni kuzum hoş geldin ozaman benden kurtulaman ozaman etikete bogarum senuuHızını alamamış ben bile geldim yani hiç davet edilmemiştim teşekkür ederim şekerim T Tatlianne20
Korkularla geçiyor diyebilirim.birsey olacak korkusu sanırım dogurana kadar bitmeyecek.Aynen biraz yogun birazdurgun bugun bi etiket katliami edem dedim herkesin halini hatrini derdini nevar ne yok ne etmişler soram didim hamislik nasil gidiyor.
Olsun olsun sen yinede sis hamilleigin en guzel yani kilonu sorgulayamazlar sonra verirsinoha kiz zaten sisirdi bu dogum beni o nasil dua ahahahahaj sanada kolay doğumlar nasip etsin bide tutar sana sorarim bu dua sistim diyeeee
Askitellam ozledim kk yi komple etiket etmek isterdimde bakiye bukadarı yetti
Ay anam adelim bu gece benide beyaz kuslar isirdi hep yav cok savastm onlarla ne bicim ruyalar görüyorum ne iciyon bakimGarip rüya gördüm uyandım canm bide ilaç iciyom ya ondan kalkiyom acıkmadım nedense
Folik asit kullanıyorum şuan canmAy anam adelim bu gece benide beyaz kuslar isirdi hep yav cok savastm onlarla ne bicim ruyalar görüyorum ne iciyon bakim
Armut ye armut folik asitten dhada faydali emin ol icindeki tum besinler armutun folik asitten dha faydali ilacinida ic armutunuda ye valla bilmiyorum ruyalar aldi basini gdyor yakinda dogurur gorurum kendimi korkuyom vallaFolik asit kullanıyorum şuan canm
Bende öyle vala nerden gidiyolar rüyalarıma anlamdım
naoiyon bakalim hamis nazli hatunummm.Deli kız seni ya iyi yaptin ama
ayy tabiki ederiz hadi guzel haberler verirsin bugun bize bekliyorimm.Valla napalim koşturmaca bugün doktora gidecem yumoşlarim buyuduyse çatlatma iğnesi olacağım. İnsaallah buyumuslerdirde dualarınızı bekliyorum
gel bakem bi çayı koy kek dokelim dedikoduyu kuralim hemen.Bende özledim kızzzzzzz❤❤❤❤
aman allah korusun heryerde bi deprem gecen buralardada olmuş allaha emanet diyelim kuzum.Uykusuz Akşam burda en son deprem konusunu konuşmuştuk zaten tırsıyordum , korkudan uyuyamadım .
Sen nasılsın canım :)
bi avazda dogumlar nasip etsin okuya okuya yenersin kokutma kendini cesarerli ol geliyor gerisi:)Korkularla geçiyor diyebilirim.birsey olacak korkusu sanırım dogurana kadar bitmeyecek.
Şükür iyiyiz onun dışında ☺
Seneye insallah nasip ederse ilan ederimOlsun olsun sen yinede sis hamilleigin en guzel yani kilonu sorgulayamazlar sonra verirsin