Allahim sanada en guzellerinden nasip eylesin insallah oyle bi hamile kalki kilodan yatama nefes almaa surekli ye sis😅😅 6.5 olduk kuzum cok şükür
oha kiz zaten sisirdi bu dogum beni o nasil dua ahahahahaj sanada kolay doğumlar nasip etsin bide tutar sana sorarim bu dua sistim diyeeee🤪😂😂
Oha kız bu ne etiket böyle kk-daki herkesi yapaydın 😁 günaydınlar
Askitellam ozledim kk yi komple etiket etmek isterdimde bakiye bukadarı yetti 😂😂😂

oha kiz zaten sisirdi bu dogum beni o nasil dua ahahahahaj sanada kolay doğumlar nasip etsin bide tutar sana sorarim bu dua sistim diyeeee🤪😂😂

Askitellam ozledim kk yi komple etiket etmek isterdimde bakiye bukadarı yetti 😂😂😂
Deli kız seni ya;) iyi yaptin ama

nasilsin şekerim napiyon ne ediyon bakem 😍😘😘😘
özledim yaw illa davetiye göndercem böyle iyi oluyor demek😂😂😂

Afiyet olsun hepimize bonusum napiyon bebegim 😍😍😍
Valla napalim koşturmaca bugün doktora gidecem yumoşlarim buyuduyse çatlatma iğnesi olacağım. İnsaallah buyumuslerdirde dualarınızı bekliyorum 🙏

Bim aktülele bakıyorum bi de KK bide çay :)
bimlerdeki ürün mu yani ben 7 de cay sefasi ettim ama bi ikram etsem icerim içim sogudu afiyet olsun canim. Bende tv acik kusumun sesi upuzun uzanmisim kk keyfi biri bisiyler yapsada otursak laklak etsek diyom yaneqq🤭🤭
Hızını alamamış ben bile geldim yani 😁 hiç davet edilmemiştim teşekkür ederim şekerim :KK200: T Tatlianne20
Bende tanimak istedim seni kuzum hoş geldin ozaman benden kurtulaman ozaman etikete bogarum senuu😂😂🤭

Olsun olsun sen yinede sis hamilleigin en guzel yani kilonu sorgulayamazlar sonra verirsin😅

Ay anam adelim bu gece benide beyaz kuslar isirdi hep yav cok savastm onlarla ne bicim ruyalar görüyorum 😅😅 ne iciyon bakim
Folik asit kullanıyorum şuan canm
Bende öyle vala nerden gidiyolar rüyalarıma anlamdım 😁

Folik asit kullanıyorum şuan canm
Bende öyle vala nerden gidiyolar rüyalarıma anlamdım 😁
Armut ye armut folik asitten dhada faydali emin ol icindeki tum besinler armutun folik asitten dha faydali ilacinida ic armutunuda ye😅 valla bilmiyorum ruyalar aldi basini gdyor yakinda dogurur gorurum kendimi korkuyom valla🤣

Deli kız seni ya:KK66: iyi yaptin ama
naoiyon bakalim hamis nazli hatunummm.
Valla napalim koşturmaca bugün doktora gidecem yumoşlarim buyuduyse çatlatma iğnesi olacağım. İnsaallah buyumuslerdirde dualarınızı bekliyorum 🙏
ayy tabiki ederiz hadi guzel haberler verirsin bugun bize bekliyorimm.
Bende özledim kızzzzzzz❤❤❤❤
gel bakem bi çayı koy kek dokelim dedikoduyu kuralim hemen.
Uykusuz :işsiz: Akşam burda en son deprem konusunu konuşmuştuk zaten tırsıyordum , korkudan uyuyamadım .
Sen nasılsın canım :)
aman allah korusun heryerde bi deprem gecen buralardada olmuş allaha emanet diyelim kuzum.
Korkularla geçiyor diyebilirim.birsey olacak korkusu sanırım dogurana kadar bitmeyecek.
Şükür iyiyiz onun dışında ☺
bi avazda dogumlar nasip etsin okuya okuya yenersin kokutma kendini cesarerli ol geliyor gerisi:)
Olsun olsun sen yinede sis hamilleigin en guzel yani kilonu sorgulayamazlar sonra verirsin😅
Seneye insallah nasip ederse ilan ederim🤭🤭🤭

Back
X