- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.757
- 598
- 27
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #55.721
Sende gel buraya kuzum muhabettin dibine vuralim.Duydumki mesajlarimla dalga geciyormussun kirmizi başlıklı Kız getirme beni oraya Blue_Peri
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sende gel buraya kuzum muhabettin dibine vuralim.Duydumki mesajlarimla dalga geciyormussun kirmizi başlıklı Kız getirme beni oraya Blue_Peri
Günaydın kuşum ☺Blue_Peri -Adel- debriyajgazfren PrensesAnnesi_ Reyyan__ Kara_gozlum D Dilos06 @Yasnaz K KurkmantoluS HayatSevinceGuzel kahvesevenkadin A Ayas19 Cennetul Mualla Adaduru AnneAslan @kitapkahvehuzur Kmsl Hnd C Cay6 N Nnuurrr T Temmuz07 Yarimm66 Pembeemzik Pembe Bal10cuk BBlair Tulparr Umutlu Anne Bekleyiste Kutsal Tiramisu KutsalI Erva Yaren Eva @SiyahPatikli Cadi C CiNNET NUR hayaksii hizuran hicmakam hicmet16 Diktorya Secret Hayhatun Kukrim C Cennet Annesi bulca EternaaLLove Safsarisin Minik Duduklu Tencere minik kalp0753 minnakhatun01 sivastrabzon K Kuf Emine Poyraz Limonsuzzcay - Pudra Pembe - -Mihrimah -MinikAnnecik- -Sahrud- 2014prenseslerim2015 2019 mutluluk SeviyomHee 38his 6 ustu 1 anne Oeksuez aaynaa Ashie S Sussskun Karamel 29 arzum123 Aslan Annesi Baloglusunannesiii balbocuuu BarBie BeBek Baybknya beautifulsweet Fit mutlu anne Birbardakcay BirTutamMutluluk20 brn88 Gama Capella ChocoLate Chocolita Culhagibi Deniz_us Khaleesi Delikelebek22 Dil-i bitab drdotty efisn U Ufukta_bebek Eclipsse Ehlimuhabbet Efsun64 E Eren61 M Maridraw EsaretinBedeli Evham Perisi Feslegen Kokulu Nane Fstkmmhee GamzeK17 gulse14 gurtmingotam Hannaz H Huma Gulsum I iklimim123 Ilayburak2 ilginc Kiz IsikOlsun kevsersoylu kkaderim K Kezmola Kova hatunu Krbyk Cui Bono Lunapark Kedisi melankolimm Memleketsevdalisi nese-li_hilos civnilay nyks_42 @ParteMoralll Pink_Butterfly92 MAKE UP_ poyrazinmelegi Psikolojik Deliii DELIveCesur Rakika sacidem SaryamV sedanur91 Senden Gelen Senfonim Bonus Yabanmersini14 Laale mismo E Eslem91
Unutuldukmu yahu kizlar nerdesiniz bakem tatli annenin size ihtiyacı var dedi kodu etmez oldu
Eki Görüntüle 2539712
Gunaydim cennet kokulum uzandim hem keyif ediyom hem kkda sohbet sen napiyon hamis hatun. Bebegimiz nasilGunaydin tatlisim nasilsin T Tatlianne20
Hoşgeldin canım nasılsınGünaydın kuşum ☺
Uyuyor uyanmadı hala uyansin tepinsin diye bekliyorum ama tik yok dha biraz tembellik yaoiyor sanirim aksam yatinca durmuyor sabhta kalkmiyor. Bu sabah annemin telefonuyla uyandim elbise bulmuş smdiden mevkut elbisesi derdine düşmüş kadin bana bak fyatini sor sipars ver dye beynimi yedi napayim hepsiylen ugrasmaya calisiyorum nefesimin yettgi kadar T Tatlianne20Gunaydim cennet kokulum uzandim hem keyif ediyom hem kkda sohbet sen napiyon hamis hatun. Bebegimiz nasil
İyiyim sukur☺ sen Nasılsın?Hoşgeldin canım nasılsın
Ama bunlar tatlu şeyler yaaa güzell ugraslar hep boyle güzel geçer canim kac aylik olsun teyzosu yesin tepikleriniUyuyor uyanmadı hala uyansin tepinsin diye bekliyorum ama tik yok dha biraz tembellik yaoiyor sanirim aksam yatinca durmuyor sabhta kalkmiyor. Bu sabah annemin telefonuyla uyandim elbise bulmuş smdiden mevkut elbisesi derdine düşmüş kadin bana bak fyatini sor sipars ver dye beynimi yedi napayim hepsiylen ugrasmaya calisiyorum nefesimin yettgi kadar T Tatlianne20
Buradayız şekerimBlue_Peri -Adel- debriyajgazfren PrensesAnnesi_ Reyyan__ Kara_gozlum D Dilos06 @Yasnaz K KurkmantoluS HayatSevinceGuzel kahvesevenkadin A Ayas19 Cennetul Mualla Adaduru AnneAslan @kitapkahvehuzur Kmsl Hnd C Cay6 N Nnuurrr T Temmuz07 Yarimm66 Pembeemzik Pembe Bal10cuk BBlair Tulparr Umutlu Anne Bekleyiste Kutsal Tiramisu KutsalI Erva Yaren Eva @SiyahPatikli Cadi C CiNNET NUR hayaksii hizuran hicmakam hicmet16 Diktorya Secret Hayhatun Kukrim C Cennet Annesi bulca EternaaLLove Safsarisin Minik Duduklu Tencere minik kalp0753 minnakhatun01 sivastrabzon K Kuf Emine Poyraz Limonsuzzcay - Pudra Pembe - -Mihrimah -MinikAnnecik- -Sahrud- 2014prenseslerim2015 2019 mutluluk SeviyomHee 38his 6 ustu 1 anne Oeksuez aaynaa Ashie S Sussskun Karamel 29 arzum123 Aslan Annesi Baloglusunannesiii balbocuuu BarBie BeBek Baybknya beautifulsweet Fit mutlu anne Birbardakcay BirTutamMutluluk20 brn88 Gama Capella ChocoLate Chocolita Culhagibi Deniz_us Khaleesi Delikelebek22 Dil-i bitab drdotty efisn U Ufukta_bebek Eclipsse Ehlimuhabbet Efsun64 E Eren61 M Maridraw EsaretinBedeli Evham Perisi Feslegen Kokulu Nane Fstkmmhee GamzeK17 gulse14 gurtmingotam Hannaz H Huma Gulsum I iklimim123 Ilayburak2 ilginc Kiz IsikOlsun kevsersoylu kkaderim K Kezmola Kova hatunu Krbyk Cui Bono Lunapark Kedisi melankolimm Memleketsevdalisi nese-li_hilos civnilay nyks_42 @ParteMoralll Pink_Butterfly92 MAKE UP_ poyrazinmelegi Psikolojik Deliii DELIveCesur Rakika sacidem SaryamV sedanur91 Senden Gelen Senfonim Bonus Yabanmersini14 Laale mismo E Eslem91
Unutuldukmu yahu kizlar nerdesiniz bakem tatli annenin size ihtiyacı var dedi kodu etmez oldu
Eki Görüntüle 2539712
Aynen biraz yogun birazdurgun bugun bi etiket katliami edem dedim herkesin halini hatrini derdini nevar ne yok ne etmişler soram didim hamislik nasil gidiyor.İyiyim sukur☺ sen Nasılsın?
etiket yapmıyordun bayadır
Allahim sanada en guzellerinden nasip eylesin insallah oyle bi hamile kalki kilodan yatama nefes almaa surekli ye sis 6.5 olduk kuzum cok şükürAma bunlar tatlu şeyler yaaa güzell ugraslar hep boyle güzel geçer canim kac aylik olsun teyzosu yesin tepiklerini
Oha kız bu ne etiket böyle kk-daki herkesi yapaydın günaydınlarBlue_Peri -Adel- debriyajgazfren PrensesAnnesi_ Reyyan__ Kara_gozlum D Dilos06 @Yasnaz K KurkmantoluS HayatSevinceGuzel kahvesevenkadin A Ayas19 Cennetul Mualla Adaduru AnneAslan @kitapkahvehuzur Kmsl Hnd C Cay6 N Nnuurrr T Temmuz07 Yarimm66 Pembeemzik Pembe Bal10cuk BBlair Tulparr Umutlu Anne Bekleyiste Kutsal Tiramisu KutsalI Erva Yaren Eva @SiyahPatikli Cadi C CiNNET NUR hayaksii hizuran hicmakam hicmet16 Diktorya Secret Hayhatun Kukrim C Cennet Annesi bulca EternaaLLove Safsarisin Minik Duduklu Tencere minik kalp0753 minnakhatun01 sivastrabzon K Kuf Emine Poyraz Limonsuzzcay - Pudra Pembe - -Mihrimah -MinikAnnecik- -Sahrud- 2014prenseslerim2015 2019 mutluluk SeviyomHee 38his 6 ustu 1 anne Oeksuez aaynaa Ashie S Sussskun Karamel 29 arzum123 Aslan Annesi Baloglusunannesiii balbocuuu BarBie BeBek Baybknya beautifulsweet Fit mutlu anne Birbardakcay BirTutamMutluluk20 brn88 Gama Capella ChocoLate Chocolita Culhagibi Deniz_us Khaleesi Delikelebek22 Dil-i bitab drdotty efisn U Ufukta_bebek Eclipsse Ehlimuhabbet Efsun64 E Eren61 M Maridraw EsaretinBedeli Evham Perisi Feslegen Kokulu Nane Fstkmmhee GamzeK17 gulse14 gurtmingotam Hannaz H Huma Gulsum I iklimim123 Ilayburak2 ilginc Kiz IsikOlsun kevsersoylu kkaderim K Kezmola Kova hatunu Krbyk Cui Bono Lunapark Kedisi melankolimm Memleketsevdalisi nese-li_hilos civnilay nyks_42 @ParteMoralll Pink_Butterfly92 MAKE UP_ poyrazinmelegi Psikolojik Deliii DELIveCesur Rakika sacidem SaryamV sedanur91 Senden Gelen Senfonim Bonus Yabanmersini14 Laale mismo E Eslem91
Eki Görüntüle 2539712
nasilsin şekerim napiyon ne ediyon bakemBuradayız şekerim
özledim yaw illa davetiye göndercem böyle iyi oluyor demekAllah allahhhhh etikete gel tatlımmmmmm m❤❤❤❤❤
Afiyet olsun hepimize bonusum napiyon bebegimEtiketine sağlık
nasilsin şekerim napiyon ne ediyon bakem :)
özledim yaw illa davetiye göndercem böyle iyi oluyor demek
Afiyet olsun hepimize bonusum napiyon bebegim