Kuzum nasılsın insallah sorunsuz atlatir.
İyiyim kuzum yaaaaaa gece altına yapmış uyanmış ağlıyor hiç huyu değildi uyurken yapmak benim de aklıma hiç gelmedi altına bakmak kuzum. Yarım saat ağladı sonra aklıma geldi baktım ki yapmışşş

Hemen banyoya götürdüm yıkadımmmmm kuzum çok kötü pişmiş yaaaaa çok ağladı

Şimdi de ayrık ayrık yürüyor

Kiyamam ya gulemmi sevinemmi tatli anlar zor süreç ama anneyi ugrastircakya

Masallah kuzum fistik nasil peki merak ediyom seni napan diye soram didim
Maşallah oda iyi teyzesi sorun şuki emmiyor çünkü sütüm çok az ameliyattan ve sürekli dikiş atılmasından korktuğum ve stres yaptığım için gelmedi şuan çok az geliyor mamayla besliyorum tabi çok üzülüyorum büyümesi, sağlıklı ve kilo alması için uğraşiyorum böylece günler nasıl geçiyor anlamıyorum canım

Günaydın hastayım kuzum hastaneyle ugrasıyorum 3 haftadır dünde kontrolüm vardı.
Geçmiş olsun canım umarım bi sıkıntı yoktur
Canım bebeğin ne kadarlık bilmiyorum ama kesinlikle sütüm yok deme çünkü süt ondan bile etkileniyor psikolojik olarak hiç düşünme suyu günde 3 litre iç bak nasıl çoğalacak inşallahhhh

3 aylık olduk teyzesi rezene çayı karişik çaylar incir uyutma sı aklıma gelen herşeyi yapıyorum dediğin gibi inşallah çoğalır. Tabi kynanın sürekli senin sütün yok sen süt veren bir kadın değilsin demeside beni daha çok strese sokuyor

Maşallah canım ❤❤

Ya hala böyle kaynanalar kaldı mı yaaaaa o zaman hiç yanında emzirme canım sen her seferinde sütünün bol olduğunu düşün

Nescafe içiyorum canım kalkıp kahvaltı hazırlicam birazdan sen napıyon
bende biraz dinlendim kuzum ev topluycam yemek falan düşünüyorum.
Günaydın hastayım kuzum hastaneyle ugrasıyorum 3 haftadır dünde kontrolüm vardı.
hayirdir kuzum ne için gidiyon gecmis olsun.
Belliki onun stresti var uzerinde pek tavi verme kuzum.

T Tatlianne20 canım 3 haftadır belki paylasimlarımda görmüssündür üst üate rahatsızlanıyordum zaten gecen hafta 3 kez gece acillik oldum. Panik atak nöbetleri gecşrdim birde doktor bu arada kalpten ve beyin cerrahi bölümüne göndermek istedi neyseki sonuc beklenilen gibi cıkmadı cok şükür gene yatıs deseydı bu kez mecbur yatacaktım. Tekrardan polikliniğe yonlendirmek istedi ben kabul etmedim fırsatını bulmusken ole şte gitemeden adanaya tekrar bi görünecem.
Sen nasılsın nasıl gidiyo doğum günün tekrardan kutlu olsun bundan sonra hayatında hersey cok daha guzel ve hayırlısı ile olsun ❤❤❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…