• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

T Tatlianne20 canım 3 haftadır belki paylasimlarımda görmüssündür üst üate rahatsızlanıyordum zaten gecen hafta 3 kez gece acillik oldum. Panik atak nöbetleri gecşrdim birde doktor bu arada kalpten ve beyin cerrahi bölümüne göndermek istedi neyseki sonuc beklenilen gibi cıkmadı cok şükür gene yatıs deseydı bu kez mecbur yatacaktım. Tekrardan polikliniğe yonlendirmek istedi ben kabul etmedim fırsatını bulmusken ole şte gitemeden adanaya tekrar bi görünecem.
Sen nasılsın nasıl gidiyo doğum günün tekrardan kutlu olsun bundan sonra hayatında hersey cok daha guzel ve hayırlısı ile olsun ❤❤❤💫💫💫
Geçmiş olsun canım inşallah hemen geçer iyleşirsin

Dur tanitiyim kndimi kiizzz 🤣🤣kayseriden katiliyorum 🤣🤣 24 yanindayim evli bir kiz cocugu annesiyim cok gevezeyim konusmaya aşigim cevrede ya cok sevilirim ya nefret edilirim bir ortasi yok 🤣
Masallah sana.. aslinda biraz az konuşmak orta yolu buldurur belki :ukala:
gevezeler bazen kizdiklarindada asiri konusuyor ben geveze olmadigim halde konusuyorsam yani :D ondan ya herru ya merru oluyordur firsat kalmiyodur :D

Bende 29 yasindayim kizlar doğudayim gorev eşimin nedeniyle
5 yillik evliyim bebegimiz yok henuz insallah en yakin zamanda tesrif eder diyor umuyoruz dua edin:anne:

:KK22: kisa diye diye uzadi ama saģlik olsun ne edelim:)

Masallah sana.. aslinda biraz az konuşmak orta yolu buldurur belki :ukala:
gevezeler bazen kizdiklarindada asiri konusuyor ben geveze olmadigim halde konusuyorsam yani :KK70: ondan ya herru ya merru oluyordur firsat kalmiyodur :KK70:
Ahaga aynn oyle vallaha cildirtmasalar cok sakiniz aslında 🤣🤣🤣

Back