- 12 Nisan 2018
- 3.839
- 13.394
- 208
- 30
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #55.521
Bende geldimmmmmmmmmmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Daha sene olmadi bebegim cok tazeyim Esimin cocuk aski bu hallere getirdiinşallah insallah bekliyoz cabalarin bos çıkmaz gülüm kac senelik evliydin kuzum unuttum galiba.
Sen artik uslu uslu buralarda takil gitme bir yere kuzum aman haaaBende geldimmmmmmmmmmm
Ayyy tazecik gelinnn ozaman insallah olur kuzum takma sakın rahat ve pozitif ol vucudu serbest bırak.Daha sene olmadi bebegim cok tazeyim ♥ Esimin cocuk aski bu hallere getirdi
Buldum buldummmmmm hosbuldum cicegimm iyi yapıyorsun bende sineksavarla cicek arıyorum benim topikte meger hepsi buradaymısHoşgeldin kuzum uyumayinca topluyom uyeleri
Adet duzensizligi canimi skiyo sadece ovulasyona basladim esim hergun oldu mu diyo ben iyiyimde bu adamin heycani öldurcek beniAyyy tazecik gelinnn ozaman insallah olur kuzum takma sakın rahat ve pozitif ol vucudu serbest bırak.
ahah ben bildirimi begenen uyaniklari bile cagiriyom iyi oluyor ya morel derdi plan dinliyon bu alanda her tel geyik guzel oluyor ee sen tanit bakem kuzu kendini.Buldum buldummmmmm hosbuldum cicegimm iyi yapıyorsun bende sineksavarla cicek arıyorum benim topikte meger hepsi buradaymıs
Adamların yuzunden zaten sitrestleniyoz bende cektim stresini.Adet duzensizligi canimi skiyo sadece ovulasyona basladim esim hergun oldu mu diyo ben iyiyimde bu adamin heycani öldurcek beni
Yokkkk kiz artik gıkımı cikarmammmmmmSen artik uslu uslu buralarda takil gitme bir yere kuzum aman haaa
Adel geveze çatlamıştırYokkkk kiz artik gıkımı cikarmammmmmm
Cekme annis stres yok hayat guzel tadini cikaricaz bol bolahah ben bildirimi begenen uyaniklari bile cagiriyom iyi oluyor ya morel derdi plan dinliyon bu alanda her tel geyik guzel oluyor ee sen tanit bakem kuzu kendini.
Adamların yuzunden zaten sitrestleniyoz bende cektim stresini.
Heee yaaa onlari surukledim kendimle olan onlara olduAdel geveze çatlamıştır
Yedikçe yiyesin gelir ya bişeyi bırakamazsın bagımlılık yapar işte öyleee o bir başkan o bir ana o bir çiçek kelimeler yetmez onu tanıtmaya
Söversin sanmıstımYedikçe yiyesin gelir ya bişeyi bırakamazsın bagımlılık yapar işte öyleee o bir başkan o bir ana o bir çiçek kelimeler yetmez onu tanıtmaya
Aşk olsun çiçeğim ben yapar mıyım öle şeyy ha biraz da delidir onuda idare edin o kadar kusur kadı kızındada olurSöversin sanmıstım
Sok üstüne soklardayım sok sok sokkkk
Bizi atacak T Tatlianne20 gidin askınızı baska yerde yasayın uleyn diyip baharcicegim benimmmmmAşk olsun çiçeğim ben yapar mıyım öle şeyy ha biraz da delidir onuda idare edin o kadar kusur kadı kızındada olur
Bizi başbaşa bıraktılar baksana mum yakıp öle gitseydiniz bari tatlış yaBizi atacak T Tatlianne20 gidin askınızı baska yerde yasayın uleyn diyip baharcicegim benimmmmm
Uyumayanları cagırıp uyuyanlar topikiBizi başbaşa bıraktılar baksana mum yakıp öle gitseydiniz bari tatlış ya
Diş durumu nasıl canım benim kuzum yine çıkaracak herhalde birkaç gündür huysuz yemek yemiyor tuvalet sayısı da arttıMasallah cnm 3 ay büyük benm fıstık senin fındıktan❤
Cekme annis stres yok hayat guzel tadini cikaricaz bol bol ♥
Heee yaaa onlari surukledim kendimle olan onlara oldu
Yedikçe yiyesin gelir ya bişeyi bırakamazsın bagımlılık yapar işte öyleee o bir başkan o bir ana o bir çiçek kelimeler yetmez onu tanıtmaya
Bizi atacak T Tatlianne20 gidin askınızı baska yerde yasayın uleyn diyip baharcicegim benimmmmm
Uyumadim kizceler esim hastaydı gece huysuzlaninca bide kk yi bilmiyor onunla ilgilendim sizide bas basa bıraktım ilan etmiş oldunuz hemBizi başbaşa bıraktılar baksana mum yakıp öle gitseydiniz bari tatlış ya