- 9 Haziran 2019
- 8.048
- 31.254
- 498
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #55.501
İyi çok şükür canım seni sormalı
Ayy cok tatlıdır ama fundugumm.Evet canım 8. Günümüz ☺
Tatlışim nasılsın canım ben kızımla ve gelen misafirlerle uğraşmaktan günlerin nasıl geçtiğini anlamıyorum ne ediyonnAnneAslan @A n n e y i m @Blue_Perii @adel8893 @HemGevezeHemDeli @MaviKuplik @Reyyan__ @Kara_gozlum @Brunello Cicinelli @Browni_intense @cuel @Chocolita @Hayhatun @hayaksii @hizuran @Dil-i bitab @Cennet Annesi @Cennetul Mualla @Adaduru Culhagibi @Madammor Minik Duduklu Tencere @minik kalp0753 @Cay6 @hicmakam @hicmet16 @38his @Oeksuez @bulca @Ayas19 @Bonus @Yabanmersini14 @H M @Dilos06 @BenSero @Yasnaz HayatSevinceGuzel @bi prenses annesi @Limonsuzzcay @kahvesevenkadin @Feminas @Tulparr @Ilaymilya @Duchessss @Uykusuz Uykucu @Kutsal Tiramisu @Nnuurrr T Temmuz07 @kukrim27 @Kutsal_zebra @Krmzblkmeftaoldu @Elif @-Sahrud- @Pink_Butterfly92 @Psikolojik Deliii @- Pudra Pembe - @2014prenseslerim2015 @Caterpie @2019 mutluluk @Ufukta_bebek @EternaaLLove @Esseteacher [USER=889396]@kitapkahvehuzur E Eslem91
Prenseslerime hayirli geceler hepinizi öpüyorum iyi geceler opucugunuz benden
Masallah kuzum fistik nasil peki merak ediyom seni napan diye soram didimTatlışim nasılsın canım ben kızımla ve gelen misafirlerle uğraşmaktan günlerin nasıl geçtiğini anlamıyorum ne ediyonn
Maşallahhhh canım benim kızımda ayın 1 inde 1 yaşında oldu bizim ki bile şımarıyor yaaaaa çok fenalarBüyüdü teyzesi 15 aylik oldu hic yerinde durmuyo cok simarıkk
Masallah cnm 3 ay büyük benm fıstık senin fındıktanMaşallahhhh canım benim kızımda ayın 1 inde 1 yaşında oldu bizim ki bile şımarıyor yaaaaa çok fenalar ❤❤❤❤
Sohbet şelale gibi akmış yetişemiyorum geride kalmışımgeriden geriden takipteyim
Kizlar napıyonuz bakim nerelerdeniz.Aşkım napıyon T Tatlianne20
Huhuhuhuhu annisssssss hosgeldinn
Napiyoniz bakalim gece kuşlarıHuhuhuhuhu annisssssss hosgeldinn
Ben mercimegi verdim firina dedim kac dakika tutmam lazim sagolsun usta ascilarimiz yardimci oldularNapiyoniz bakalim gece kuşları
Allah senu cunuplu carpilcaz deseneBen mercimegi verdim firina dedim kac dakika tutmam lazim sagolsun usta ascilarimiz yardimci oldularsen napiyosun annniss
Hersey bebis icinAllah senu cunuplu carpilcaz desene
Uyumayanların hepsi bu topiktemi toplanmıs acaba hım yakaladım siziiii
Hoşgeldin kuzum uyumayinca topluyom uyeleriUyumayanların hepsi bu topiktemi toplanmıs acaba hım yakaladım siziiii
Hersey bebis icin ♥ Tiyzi olmaniz icin anacim aldiririm ben topige gusul
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?