- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #55.561
Yok zaten yanında hiç emzirmiyorum ama biliyor mama verdiğimi ve her süt konusu geçtiğinde dile getiriyorMaşallah canım ❤❤
Ya hala böyle kaynanalar kaldı mı yaaaaa o zaman hiç yanında emzirme canım sen her seferinde sütünün bol olduğunu düşün
Geçmiş olsun canım inşallah hemen geçer iyleşirsinT Tatlianne20 canım 3 haftadır belki paylasimlarımda görmüssündür üst üate rahatsızlanıyordum zaten gecen hafta 3 kez gece acillik oldum. Panik atak nöbetleri gecşrdim birde doktor bu arada kalpten ve beyin cerrahi bölümüne göndermek istedi neyseki sonuc beklenilen gibi cıkmadı cok şükür gene yatıs deseydı bu kez mecbur yatacaktım. Tekrardan polikliniğe yonlendirmek istedi ben kabul etmedim fırsatını bulmusken ole şte gitemeden adanaya tekrar bi görünecem.
Sen nasılsın nasıl gidiyo doğum günün tekrardan kutlu olsun bundan sonra hayatında hersey cok daha guzel ve hayırlısı ile olsun ❤❤❤
Gecmis olsun tatlım. Evet biraz fazla ilan etmis oldukUyumadim kizceler esim hastaydı gece huysuzlaninca bide kk yi bilmiyor onunla ilgilendim sizide bas basa bıraktım ilan etmiş oldunuz hem
Teşekkür ederim canım inşaalah saglığıma kavusurum saglık yok hiç bişey yokGeçmiş olsun canım inşallah hemen geçer iyleşirsin
İnşaAllah canımTeşekkür ederim canım inşaalah saglığıma kavusurum saglık yok hiç bişey yok
canim kac yasindasin merak ettimmhayaksii H M kizmaaar napiyomuz Esra Bilgin gel sende gel tanisalim hemen küsüp gitme saka yapiyoz sana
hayaksii balim senin sayfa da sinirli sana geliyordum sonra buraumya çağırdım iyi mi ettim ❤
Dur tanitiyim kndimi kiizzzKiz yasindasin merak ettimm
Sınırları kaldırdım aradaaaaan aradaaaan aradanhayaksii H M kizmaaar napiyomuz Esra Bilgin gel sende gel tanisalim hemen küsüp gitme saka yapiyoz sana
hayaksii balim senin sayfa da sinirli sana geliyordum sonra buraumya çağırdım iyi mi ettim ❤
Ne eyyy ettin giii ha adim fadime kizlar ama fadik derlerSınırları kaldırdım aradaaaaan aradaaaan aradaneyi ettin caniiiim geldim bende hemen
Bende güzel Ankara dan aksi gamze kısaca aksi derlerNe eyyy ettin giii ha adim fadime kizlar ama fadik derler❤
Masallah sana.. aslinda biraz az konuşmak orta yolu buldurur belkiDur tanitiyim kndimi kiizzzkayseriden katiliyorum 24 yanindayim evli bir kiz cocugu annesiyim cok gevezeyim konusmaya aşigim cevrede ya cok sevilirim ya nefret edilirim bir ortasi yok ❤
Ahaha memnun oldum aksicimBende güzel Ankara dan aksi gamze kısaca aksi derler
Ahaga aynn oyle vallaha cildirtmasalar cok sakiniz aslındaMasallah sana.. aslinda biraz az konuşmak orta yolu buldurur belki
gevezeler bazen kizdiklarindada asiri konusuyor ben geveze olmadigim halde konusuyorsam yaniondan ya herru ya merru oluyordur firsat kalmiyodur
Aynn ya tatlis naptin kuzumT Tatlianne20 canim nasil oldun.
Bende memnun oldum canımAhaha memnun oldum aksicimdesene ankaraya kan kusturuyoeum diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?