Buldum buldummmmmm hosbuldum cicegimm iyi yapıyorsun bende sineksavarla cicek arıyorum benim topikte meger hepsi buradaymıs
ahah ben bildirimi begenen uyaniklari bile cagiriyom iyi oluyor ya morel derdi plan dinliyon bu alanda her tel geyik guzel oluyor ee sen tanit bakem kuzu kendini.
Adet duzensizligi canimi skiyo sadece ovulasyona basladim esim hergun oldu mu diyo ben iyiyimde bu adamin heycani öldurcek beni
Adamların yuzunden zaten sitrestleniyoz bende cektim stresini.

ahah ben bildirimi begenen uyaniklari bile cagiriyom iyi oluyor ya morel derdi plan dinliyon bu alanda her tel geyik guzel oluyor ee sen tanit bakem kuzu kendini.

Cekme annis stres yok hayat guzel tadini cikaricaz bol bol

Nasıl tanıtayım cicimm E Eslem91 tanıtsana beni

Cekme annis stres yok hayat guzel tadini cikaricaz bol bol ♥
Nasıl tanıtayım cicimm E Eslem91 tanıtsana beni
Heee yaaa onlari surukledim kendimle olan onlara oldu
Yedikçe yiyesin gelir ya bişeyi bırakamazsın bagımlılık yapar işte öyleee o bir başkan o bir ana o bir çiçek kelimeler yetmez onu tanıtmaya
Bizi atacak T Tatlianne20 gidin askınızı baska yerde yasayın uleyn diyip baharcicegim benimmmmm
Bizi başbaşa bıraktılar baksana mum yakıp öle gitseydiniz bari tatlış ya
Uyumadim kizceler esim hastaydı gece huysuzlaninca bide kk yi bilmiyor onunla ilgilendim sizide bas basa bıraktım ilan etmiş oldunuz hem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…