- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.757
- 598
- 27
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #55.541
Kuzum nasılsın insallah sorunsuz atlatir.Diş durumu nasıl canım benim kuzum yine çıkaracak herhalde birkaç gündür huysuz yemek yemiyor tuvalet sayısı da arttı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kuzum nasılsın insallah sorunsuz atlatir.Diş durumu nasıl canım benim kuzum yine çıkaracak herhalde birkaç gündür huysuz yemek yemiyor tuvalet sayısı da arttı
İyiyim kuzum yaaaaaa gece altına yapmış uyanmış ağlıyor hiç huyu değildi uyurken yapmak benim de aklıma hiç gelmedi altına bakmak kuzum. Yarım saat ağladı sonra aklıma geldi baktım ki yapmışşşKuzum nasılsın insallah sorunsuz atlatir.
Kiyamam ya gulemmi sevinemmi tatli anlar zor süreç ama anneyi ugrastircakyaİyiyim kuzum yaaaaaa gece altına yapmış uyanmış ağlıyor hiç huyu değildi uyurken yapmak benim de aklıma hiç gelmedi altına bakmak kuzum. Yarım saat ağladı sonra aklıma geldi baktım ki yapmışşş
Hemen banyoya götürdüm yıkadımmmmm kuzum çok kötü pişmiş yaaaaa çok ağladı
Şimdi de ayrık ayrık yürüyor
Aynen canımKiyamam ya gulemmi sevinemmi tatli anlar zor süreç ama anneyi ugrastircakya
Sen ne ediyon bakem .Aynen canım
Nescafe içiyorum canım kalkıp kahvaltı hazırlicam birazdan sen napıyonSen ne ediyon bakem .
Maşallah oda iyi teyzesi sorun şuki emmiyor çünkü sütüm çok az ameliyattan ve sürekli dikiş atılmasından korktuğum ve stres yaptığım için gelmedi şuan çok az geliyor mamayla besliyorum tabi çok üzülüyorum büyümesi, sağlıklı ve kilo alması için uğraşiyorum böylece günler nasıl geçiyor anlamıyorum canımMasallah kuzum fistik nasil peki merak ediyom seni napan diye soram didim
Geçmiş olsun canım umarım bi sıkıntı yokturGünaydın hastayım kuzum hastaneyle ugrasıyorum 3 haftadır dünde kontrolüm vardı.
Canım bebeğin ne kadarlık bilmiyorum ama kesinlikle sütüm yok deme çünkü süt ondan bile etkileniyor psikolojik olarak hiç düşünme suyu günde 3 litre iç bak nasıl çoğalacak inşallahhhhMaşallah oda iyi teyzesi sorun şuki emmiyor çünkü sütüm çok az ameliyattan ve sürekli dikiş atılmasından korktuğum ve stres yaptığım için gelmedi şuan çok az geliyor mamayla besliyorum tabi çok üzülüyorum büyümesi, sağlıklı ve kilo alması için uğraşiyorum böylece günler nasıl geçiyor anlamıyorum canım
3 aylık olduk teyzesi rezene çayı karişik çaylar incir uyutma sı aklıma gelen herşeyi yapıyorum dediğin gibi inşallah çoğalır. Tabi kynanın sürekli senin sütün yok sen süt veren bir kadın değilsin demeside beni daha çok strese sokuyorGeçmiş olsun canım umarım bi sıkıntı yoktur
Canım bebeğin ne kadarlık bilmiyorum ama kesinlikle sütüm yok deme çünkü süt ondan bile etkileniyor psikolojik olarak hiç düşünme suyu günde 3 litre iç bak nasıl çoğalacak inşallahhhh
Maşallah canım ❤❤3 aylık olduk teyzesi rezene çayı karişik çaylar incir uyutma sı aklıma gelen herşeyi yapıyorum dediğin gibi inşallah çoğalır. Tabi kynanın sürekli senin sütün yok sen süt veren bir kadın değilsin demeside beni daha çok strese sokuyor
Geçmiş olsun canım umarım bi sıkıntı yoktur
Sagolasın canım şükür atlattım kötü durum yok gecen hafta sürekli gece hastaneye tasınınca panik atak dısında baska seyden de şüphelendiler kardiyoloji ve beyın cerrahiye göndereceklerdi vazgectıler yinede emar vs sevk edeyim istesinler dedi bende yok didim şimdilik böle durumlar inşaallah tekrar sorun cıkmaz
bende biraz dinlendim kuzum ev topluycam yemek falan düşünüyorum.Nescafe içiyorum canım kalkıp kahvaltı hazırlicam birazdan sen napıyon
hayirdir kuzum ne için gidiyon gecmis olsun.Günaydın hastayım kuzum hastaneyle ugrasıyorum 3 haftadır dünde kontrolüm vardı.
Maşallah oda iyi teyzesi sorun şuki emmiyor çünkü sütüm çok az ameliyattan ve sürekli dikiş atılmasından korktuğum ve stres yaptığım için gelmedi şuan çok az geliyor mamayla besliyorum tabi çok üzülüyorum büyümesi, sağlıklı ve kilo alması için uğraşiyorum böylece günler nasıl geçiyor anlamıyorum canım
Belliki onun stresti var uzerinde pek tavi verme kuzum.3 aylık olduk teyzesi rezene çayı karişik çaylar incir uyutma sı aklıma gelen herşeyi yapıyorum dediğin gibi inşallah çoğalır. Tabi kynanın sürekli senin sütün yok sen süt veren bir kadın değilsin demeside beni daha çok strese sokuyor
Kac disi var bebisin. Bizim alt arka iki sag sol disler cikti cok huysuzz zaten agzina bisey koydugu yok yemiyo hicbisey agzini kitliyo. 9 kiloDiş durumu nasıl canım benim kuzum yine çıkaracak herhalde birkaç gündür huysuz yemek yemiyor tuvalet sayısı da arttı
Canım bizim 12 dişimiz çıktıazı dişleri geliyor herhalde şişmişşşşş benim kuzum da bişey yemiyorKac disi var bebisin. Bizim alt arka iki sag sol disler cikti cok huysuzz zaten agzina bisey koydugu yok yemiyo hicbisey agzini kitliyo. 9 kilo
12 dismiii azilarda kötü ya Allah yardimciniz olsun cnmmmCanım bizim 12 dişimiz çıktıazı dişleri geliyor herhalde şişmişşşşş benim kuzum da bişey yemiyor
Evet canım hepsini arka arkaya çıkardı valla ama çok zorladı12 dismiii azilarda kötü ya Allah yardimciniz olsun cnmmm
Zorlar tabii ya kolay degilkii agrisiz sızısız cikarsin insallah kuzucukkEvet canım hepsini arka arkaya çıkardı valla ama çok zorladı