- 13 Mayıs 2018
- 1.905
- 9.300
- 128
- 30
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #55.321
Gule oynaya geccek canim bu hayatÇok tatlisiniz yauwwww masallahhh
İlgi cok bekliyorum ben herhalde ama iki bebeden adam firsat bulup gelemiyo yanima
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gule oynaya geccek canim bu hayatÇok tatlisiniz yauwwww masallahhh
Gule oynaya geccek canim bu hayat
İlgi cok bekliyorum ben herhalde ama iki bebeden adam firsat bulup gelemiyo yanima
Ayyy yerim seni sen bekar misinCanlı tutuyorsundur sende işte. Daha güzel daimi balayı . Bekar ama az buçuk cakiyorum galibaa
Hahahaha bekarlık yaşamanın dibindeyim 32 oldum. Alıştım bide iyi mi kafayı kırdım yani çatlak ve cool keyif catiyorumAyyy yerim seni sen bekar misin
Bekarligini doya doya yasa Biz yasayamadik hemen bide cocuk ohh oturduk totomuzun ustune
Alışmış onlar deseneEn yakın Bolu var orası olsun o zaman ne yapalim kuzenlerimin eşleri Erzurumlu onlar iyi diyorlar bir sen sogukkkkkkkkk diosun
Keskeemmm bende o bekar gunlerime donsem diyoruk bazen yalan yok yasa gitsinHahahaha bekarlık yaşamanın dibindeyim 32 oldum. Alıştım bide iyi mi kafayı kırdım yani çatlak ve cool keyif catiyorum
Tamam kizzz senin için Birde is bulayim iyice yasamanin dibine vur cam angarya gecelerindeKeskeemmm bende o bekar gunlerime donsem diyoruk bazen yalan yok yasa gitsin
HahahaTamam kizzz senin için Birde is bulayim iyice yasamanin dibine vur cam angarya gecelerinde
Hepimiz mutlu olalım inşallah bebem ☺. Birkaç gün kafa dagitmalik Takılayım dedim ama alıştım buraya hiiiiHahaha
Dime dimee
Yasa gitsin walla yeterki mutlu ol canim
O kadar guzel insanlar warki Allah hepsinden razi olsun sendende oyle derdini sıkıntısıni unutyo jnsan. Canimm❤Hepimiz mutlu olalım inşallah bebem ☺. Birkaç gün kafa dagitmalik Takılayım dedim ama alıştım buraya hiiii
Kesinlikle bebem. Hem sıkıntını paylaşıyorsun hem kafa dagitiyorsun . Bağımlılık yapio azizimO kadar guzel insanlar warki Allah hepsinden razi olsun sendende oyle derdini sıkıntısıni unutyo jnsan. Canimm❤
Bugün etiket işi sana mı kaldı geç gördüm ama geldim yinedeTeşekkür ederiimmmm Aah @HemGevezeHemDeli yemeğimi yapmakta geç kaldım gitmiştim şimdi geldim evet napıyosunuz bakalım @HemGevezeHemDeli @minik kalp0753 @Kara_gozlum T Tatlianne20 -Adel-
@Dilos06 Canım nasıl oldu anneannen
@Deep__Sea @EternaaLLove @BenSero @HayatSevinceGuzeell @Ayas19 @Minik meleklerim @Tulparr @imzaben E Eslem91 @2014prenseslerim2015 @Madammor
T Tatlianne20 cim oldu mu becerebildim mi
Muhabbetimiz yok birkaç kişi ile ama denk geldiğim için tanışmak amaçlı şey ettim
Bugün etiket işi sana mı kaldı geç gördüm ama geldim yinede
Ben geldimmmmm kiz aferin kiz yokken bos bırakmamissin ahahah mucksssCanım aslında konuşmak için bir iki kişiyi etiketledim sonra bi deneyeyim dedim ama baya yorucu birde hepsi birden cevap yazınca onu alıntı yap bunu alıntı yap derken kafa gitti iyicee bir daha amaannn diyorum T Tatlianne20 daha başarılı bu konuda
Bende o anda içiyordumda ama yap yine içerim balımHemde nasil mis bir kupada sana yapayim gel söyle yamacima tatlim
Amin kuzum benimİnşallah cnm .
Hayırlısiyla kucağıma alacağım günleri de görürüm
Ben geldimmmmm kiz aferin kiz yokken bos bırakmamissin ahahah mucksss
T Tatlianne20 nin hızına yetişmek mümkün değil zaten bnde dedim yanlışlıkla etiketledi heraldeCanım aslında konuşmak için bir iki kişiyi etiketledim sonra bi deneyeyim dedim ama baya yorucu birde hepsi birden cevap yazınca onu alıntı yap bunu alıntı yap derken kafa gitti iyicee bir daha amaannn diyorum T Tatlianne20 daha başarılı bu konuda
Bide sen bana sor ben ne ediyom ya alintila alıntıla herkedi tek tekHoşgeeldiiin
Kız sen ne diyon ben tövbe ettim ilk ve sondu gelir muhabbetimi eder çıkar giderim telefonum kafayı yicekti
Hoşgeldin gülüm vallaha şaşırdım bende biara böyle yetiştirdim bi kacta pes ettiler yogundum ya gelemedim bugunde gec kaldıkT Tatlianne20 nin hızına yetişmek mümkün değil zaten bnde dedim yanlışlıkla etiketledi heralde