Keşke tek gelin olsaydın ne güzel
3 kayin var kaynanamin yuzunden bizde cok seyler oldu gozlerj korktu evlenmiyor zatem kaynanamda belar kalsinlar huzursuz olcaksa boyle der kısmetlerini kendi kapatiyor 2 numara varda cesaret edemiyor zaten uzaklasir 3korkar olmus kiz gibi yapmis kaynanam4 okuyor.

Sürekli dua ederdim Allah ım beni onlara muhtaç etme diye. Çok zor hamile kalmıştım. Ne ailem nede bir tanıdık kimse yoktu. Ailemden çok uzaktayım arabayla 24 saat sürüyor. İlk üç ay bulantıdan 6 kilo verdim 2 ay hiç yemek yapamadım bir kere demedi canın bir şey çekiyor mu diye. Allah razı olsun bir iki komşum vardı arada yemeğe çağırırlardı . Allah büyük yerde kalmaz bunlar

Ay tek daha huzurlusun cakman yok benim resmen yan sanayıım var yanımda

Bizimkide on tane bilezik istıormuş şimdi taze gelin olcak
anam paraları da var ben senelerdir borç bitmedi ailede de yok istiyorlar anca ...
son bir senedir biraz isteme bitti kendi derdimize düştük şimdi tedavi parasını hazır ettik falan..
sırf inat ettim atandığımda bende adana burması alıp takacağım ya
bileziklerinin bozulacağı belliydi birkaç tane alsan yeterliydi dedi bana altımlarım borca gidince

Allah var gam yok sen sabret kat kat günah ediyorlar farkinda degiller.

Bıde bozulacağı belliydi dıo öleceğimizde kesin ama yasamaya devam edıyoruz ne alakaysa takacaktı daha fazla

Allah yardımcın olsun canım zor gercekten. Inşallah kurtulursun birakir da olene denk idaalasir senlen.busefer bebek olur ne alirsan onu alir
çocuğu da ALLAH veriyor da demiyorlar istiyoruz hemen olsun yapsınlar yapsınlar bakalım..
çocuğun sorumluluğu basit şeyler ya sanki

çocuğu da ALLAH veriyor da demiyorlar istiyoruz hemen olsun yapsınlar yapsınlar bakalım..
Ismarlama istio birde erkek istiyorum dıor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…