- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.757
- 598
- 27
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #54.541
Hemde ne cadi suan iyiyiz ama kafasi essin engelliyor heryerden kusuyor birsey çıkarıyor mutlaka oyuzde iyide olsan iyi demiycenAy az cadı değilmiş seninki de
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hemde ne cadi suan iyiyiz ama kafasi essin engelliyor heryerden kusuyor birsey çıkarıyor mutlaka oyuzde iyide olsan iyi demiycenAy az cadı değilmiş seninki de
Liseli kızlar gıbı trıpli hiç çekilmezHemde ne cadi suan iyiyiz ama kafasi essin engelliyor heryerden kusuyor birsey çıkarıyor mutlaka oyuzde iyide olsan iyi demiycen
Aman artik onceden neler çekerdim simdi buraya uye oldum olali ne takarim nede umursar oldum bura derdim oldu arkadas gibi oldum burda. Hayat buldum 2 senedir.Liseli kızlar gıbı trıpli hiç çekilmez
Liseli kızlar gıbı trıpli hiç çekilmez
Şimdi gördüm hemen bakayımKonumu gördün müMeleğimle zorlu süreç♡♥
Oncelikle herkese selam olsun. bu satırları yazıyorum içimden ne geçiyorsa dökmek istiyorum. Çünkü birazda olsa beni belki tanimişsinizdir. okadar iyi arkadaslar tanıdım bana hep destek oldular güç verdiler dualariyla kkdan teşekkür ederim. Derdime ortak oldugunuz için Şimdi bu satirlarim...www.kadinlarkulubu.com
Çok üzüldümKonumu gördün müMeleğimle zorlu süreç♡♥
Oncelikle herkese selam olsun. bu satırları yazıyorum içimden ne geçiyorsa dökmek istiyorum. Çünkü birazda olsa beni belki tanimişsinizdir. okadar iyi arkadaslar tanıdım bana hep destek oldular güç verdiler dualariyla kkdan teşekkür ederim. Derdime ortak oldugunuz için Şimdi bu satirlarim...www.kadinlarkulubu.com
Anne olmakdan yineher sesten sorun gelcek korkuyorum.Çok üzüldüm
Çocuğun var mıAnne olmakdan yineher sesten sorun gelcek korkuyorum.
Yok kuzum.Çocuğun var mı
Korkma nasip inşallah sağlıkla olur canımmmYok kuzum.
5yil evliyim 3 dusuk bir kayip verdim 1sene olcak sezeryan oldum hem kafam hemde vücudum dinlensin deidm seneye düşünüyorm nasip ederse.Korkma nasip inşallah sağlıkla olur canımmm
Bana kalsa 25 olsun derim esim 30 yaşında cok istiyor yiprandi benide yıprattı görünce herkesi üzülüyor kahirlaniyor bide ailelerin savaslari bizi yıprattı.Çok gençsin daha
Bekleme yap Bi tane daha nasibiyle gelir inşallahhhh5yil evliyim 3 dusuk bir kayip verdim 1sene olcak sezeryan oldum hem kafam hemde vücudum dinlensin deidm seneye düşünüyorm nasip ederse.
Evet daha 21 sin cok gencsin elbette olurBana kalsa 25 olsun derim esim 30 yaşında cok istiyor yiprandi benide yıprattı görünce herkesi üzülüyor kahirlaniyor bide ailelerin savaslari bizi yıprattı.
Cocugin geni bozuk cikti bizden aldirlar ilk normal yolla yine sağlıksız olur tup onerdiler gen temiz gelince tamm normal olunur dendi ama arastirilarak doktora daniscam okul işine bi kis iskurdan başlıycam o civarlardada kontrollere gidrugras derken busene çıkar aradan hormon esim tekrar bakilmasi ve sorin çıkmasın diye ugrasmak istemiyom bakalim engel cikmazsa deniycez normalBekleme yap Bi tane daha nasibiyle gelir inşallahhhh
23 oluyom eylul18de esimde 31Evet daha 21 sin cok gencsin elbette olur
Tüm testlerini yaptr ve çalışmalara basla CNım sana arkadas olur hem :::)))Cocugin geni bozuk cikti bizden aldirlar ilk normal yolla yine sağlıksız olur tup onerdiler gen temiz gelince tamm normal olunur dendi ama arastirilarak doktora daniscam okul işine bi kis iskurdan başlıycam o civarlardada kontrollere gidrugras derken busene çıkar aradan hormon esim tekrar bakilmasi ve sorin çıkmasın diye ugrasmak istemiyom bakalim engel cikmazsa deniycez normal