• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sürekli dua ederdim Allah ım beni onlara muhtaç etme diye. Çok zor hamile kalmıştım. Ne ailem nede bir tanıdık kimse yoktu. Ailemden çok uzaktayım arabayla 24 saat sürüyor. İlk üç ay bulantıdan 6 kilo verdim 2 ay hiç yemek yapamadım bir kere demedi canın bir şey çekiyor mu diye. Allah razı olsun bir iki komşum vardı arada yemeğe çağırırlardı . Allah büyük yerde kalmaz bunlar
benimki de aynen kaç kez taşındım korkuyordum evde eşim nöbete giderdi bazen giderdim gelmeyeyim daha diye eski çarşafları verdi yorgan vrmedi ince pike verdi sabaha kadar dişlerimi birbirine vurdum üşümekten...
ne edersen önüne gelir senin eltinin de gelecek anam ben komşuma hamile diye ne yapacağımı şaşırtıyordum benim çocuğumun olmadığını da biliyordu yani ya dua alayım da ALLAH bana da verir diyordum iyilik ya öleceğiz sonuçta ne gelecek bizimle iyiliklerimiz...
köpek desene sen boşver gülüm..
yine hamile kaldığnda ilk 3 ayında buna deme zaten.
kulağının arkasına kara çal annem hep der onu..
gevşen al tak hep önlem almak lazım kötü enerji kötü bakış insana iyi gelmez

:KK51: kızlar benım kızçem bacaklar asağı da duruyormuş ve sürekli vajınama vuruyor zonkluyor um sizdende oldu mu böle seyler doktor normal dedi ama

7.aydayım kızçe :-)
masallah masallah az kalmış saglikla gelsin fustuk.
Zaten yanındakini sahıplwnıor yenısı gelincede onu sahiplenıyorlar seni dıslıorlarr
Öyle olcagi belli kiz bebgim vefaat etti ozaman ilkkez gördüm tanistirdi kaynim numarami aldi sonra hergun arayip hal hatir sorar olddu buda kaynanam kulagina gitmiş ben kiskanir diye demedim vay bana trip atiyor telimi acmiyor sonra bi duydumki nezaman tanıdım da numara vermisimne konuşuyor mus beni formuluteden ariyor esimde genc onlar elti oluncada mi comak sokacan kizin hicmi yaşıtı olmasin dedi burnumdan getirdi kizi sildim nosunu zaten ayrilmislardi konuşmadım bidaha esim agzindan kacirdi acaba ben kaynanami kesiyom atiyom ondan korkmustur ama ben riskle giremiyim güvenir miyim gelecegi niye tehlikeye atim aileye girince kendi gorsun bana e asla demem anlatmam da olsa.

masallah masallah az kalmış saglikla gelsin fustuk.

Öyle olcagi belli kiz bebgim vefaat etti ozaman ilkkez gördüm tanistirdi kaynim numarami aldi sonra hergun arayip hal hatir sorar olddu buda kaynanam kulagina gitmiş ben kiskanir diye demedim vay bana trip atiyor telimi acmiyor sonra bi duydumki nezaman tanıdım da numara vermisimne konuşuyor mus beni formuluteden ariyor esimde genc onlar elti oluncada mi comak sokacan kizin hicmi yaşıtı olmasin dedi burnumdan getirdi kizi sildim nosunu zaten ayrilmislardi konuşmadım bidaha esim agzindan kacirdi acaba ben kaynanami kesiyom atiyom ondan korkmustur ama ben riskle giremiyim güvenir miyim gelecegi niye tehlikeye atim aileye girince kendi gorsun bana e asla demem anlatmam da olsa.
Niye eltyle sık görünce kaynanalar böle yapar anlamıyorum iyi olmak da suc olmamak da

Niye eltyle sık görünce kaynanalar böle yapar anlamıyorum iyi olmak da suc olmamak da
Aynen zaten esimin ayda yilda bi kari koca arkadasi gelsin benim gozumu korkutuyor kaynanalari atip tutarsiniz sende safsin seni konustururlar kocanın kulagina gider sen kotu olursun bende kimse kaynanasinida atmiyor konuşmuyor da dedikoducu degil dedim bende asla dememde atmam bana göz dagi veriyor aklınca agzimi yokluyor.

Aynen zaten esimin ayda yilda bi kari koca arkadasi gelsin benim gozumu korkutuyor kaynanalari atip tutarsiniz sende safsin seni konustururlar kocanın kulagina gider sen kotu olursun bende kimse kaynanasinida atmiyor konuşmuyor da dedikoducu degil dedim bende asla dememde atmam bana göz dagi veriyor aklınca agzimi yokluyor.
Ay az cadı değilmiş seninki de 😁

Back