- 25 Aralık 2015
- 3.023
- 6.935
- 158
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #54.521
ay anlatsam anlatsam bitmez içimde yarasın elti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benimki de aynen kaç kez taşındım korkuyordum evde eşim nöbete giderdi bazen giderdim gelmeyeyim daha diye eski çarşafları verdi yorgan vrmedi ince pike verdi sabaha kadar dişlerimi birbirine vurdum üşümekten...Sürekli dua ederdim Allah ım beni onlara muhtaç etme diye. Çok zor hamile kalmıştım. Ne ailem nede bir tanıdık kimse yoktu. Ailemden çok uzaktayım arabayla 24 saat sürüyor. İlk üç ay bulantıdan 6 kilo verdim 2 ay hiç yemek yapamadım bir kere demedi canın bir şey çekiyor mu diye. Allah razı olsun bir iki komşum vardı arada yemeğe çağırırlardı . Allah büyük yerde kalmaz bunlar
Çıkıp çıkıp gelirim bebişimmmm ne ördünGama Capella askitellamm
Anlat anlat dinleriz hahahay anlatsam anlatsam bitmez içimde yarasın elti
Hiç çekilmiyor gercekten insanı artık bunaltıyor olanlarAnlat anlat dinleriz hahah
Normal galiba kuzum oluyormu boyle insallah döner fıstık.kızlar benım kızçem bacaklar asağı da duruyormuş ve sürekli vajınama vuruyor zonkluyor um sizdende oldu mu böle seyler doktor normal dedi ama
Beklerim herzaman canim iyi oldu iyiki geldin kuzum hayırlı geceler bitanem.ben de uyumaya gidiyorum kızlar artık buralardayım sohbet çok iyi geldi uzun zamandır yazışmıyordum böyle..
Bu dönemde normal dedi kızda baya hareketli oluyor. O vurduk a hem mutluyum hem korkuyorum asagı vuruyorNormal galiba kuzum oluyormu boyle insallah döner fıstık.
Aynen aman ayni sahne yaşıyor gibi geliyor dusuncesi bile yipratiyor beyni.Hiç çekilmiyor gercekten insanı artık bunaltıyor olanlar
Ayrımcı da bir kaynanam var o da ayrı bir dünya zatenAynen aman ayni sahne yaşıyor gibi geliyor dusuncesi bile yipratiyor beyni.
Annesine çektiriyor funduk maşallah dikkat et sen yinede kuzum kac aylik oldun.Bu dönemde normal dedi kızda baya hareketli oluyor. O vurduk a hem mutluyum hem korkuyorum asagı vuruyor
Benimkode öyle olur ilerdee eminim kaynımın sevgilisi vardi ondan kiskandi beni düşün yani.Ayrımcı da bir kaynanam var o da ayrı bir dünya zaten
7.aydayım kızçeAnnesine çektiriyor funduk maşallah dikkat et sen yinede kuzum kac aylik oldun.
Zaten yanındakini sahıplwnıor yenısı gelincede onu sahiplenıyorlar seni dıslıorlarrBenimkode öyle olur ilerdee eminim kaynımın sevgilisi vardi ondan kiskandi beni düşün yani.
masallah masallah az kalmış saglikla gelsin fustuk.7.aydayım kızçe
Öyle olcagi belli kiz bebgim vefaat etti ozaman ilkkez gördüm tanistirdi kaynim numarami aldi sonra hergun arayip hal hatir sorar olddu buda kaynanam kulagina gitmiş ben kiskanir diye demedim vay bana trip atiyor telimi acmiyor sonra bi duydumki nezaman tanıdım da numara vermisimne konuşuyor mus beni formuluteden ariyor esimde genc onlar elti oluncada mi comak sokacan kizin hicmi yaşıtı olmasin dedi burnumdan getirdi kizi sildim nosunu zaten ayrilmislardi konuşmadım bidaha esim agzindan kacirdi acaba ben kaynanami kesiyom atiyom ondan korkmustur ama ben riskle giremiyim güvenir miyim gelecegi niye tehlikeye atim aileye girince kendi gorsun bana e asla demem anlatmam da olsa.Zaten yanındakini sahıplwnıor yenısı gelincede onu sahiplenıyorlar seni dıslıorlarr
Niye eltyle sık görünce kaynanalar böle yapar anlamıyorum iyi olmak da suc olmamak damasallah masallah az kalmış saglikla gelsin fustuk.
Öyle olcagi belli kiz bebgim vefaat etti ozaman ilkkez gördüm tanistirdi kaynim numarami aldi sonra hergun arayip hal hatir sorar olddu buda kaynanam kulagina gitmiş ben kiskanir diye demedim vay bana trip atiyor telimi acmiyor sonra bi duydumki nezaman tanıdım da numara vermisimne konuşuyor mus beni formuluteden ariyor esimde genc onlar elti oluncada mi comak sokacan kizin hicmi yaşıtı olmasin dedi burnumdan getirdi kizi sildim nosunu zaten ayrilmislardi konuşmadım bidaha esim agzindan kacirdi acaba ben kaynanami kesiyom atiyom ondan korkmustur ama ben riskle giremiyim güvenir miyim gelecegi niye tehlikeye atim aileye girince kendi gorsun bana e asla demem anlatmam da olsa.
Aynen zaten esimin ayda yilda bi kari koca arkadasi gelsin benim gozumu korkutuyor kaynanalari atip tutarsiniz sende safsin seni konustururlar kocanın kulagina gider sen kotu olursun bende kimse kaynanasinida atmiyor konuşmuyor da dedikoducu degil dedim bende asla dememde atmam bana göz dagi veriyor aklınca agzimi yokluyor.Niye eltyle sık görünce kaynanalar böle yapar anlamıyorum iyi olmak da suc olmamak da
Ay az cadı değilmiş seninki deAynen zaten esimin ayda yilda bi kari koca arkadasi gelsin benim gozumu korkutuyor kaynanalari atip tutarsiniz sende safsin seni konustururlar kocanın kulagina gider sen kotu olursun bende kimse kaynanasinida atmiyor konuşmuyor da dedikoducu degil dedim bende asla dememde atmam bana göz dagi veriyor aklınca agzimi yokluyor.