- 25 Aralık 2015
- 3.023
- 6.935
- 158
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #54.481
Kız demezmiyim bu bana da yaksti bendede güzel oldu diyip işin içinden cıkıyorDemiyon mu senin kafanda varmi nebu boyle alcaksan baska al bkde aynisi alıp Nasil gösteriyor.
Ay kuzum kocası kızmıyor mu ya napiyon hanim sen.Daltonlar gibi gezmekten sıkıldım
benimki çok cimri kıyafete çok para vermezBunlarin kafalari kırık ya alirimda niye aynisi ayni marka iddayla ne bu ya.
Cinslerinde cinsi varmis ayyKız demezmiyim bu bana da yaksti bendede güzel oldu diyip işin içinden cıkıyorgecen kıs triko elbise aldım üç tane üç renk neyse giydim gördü Bi kaç gün sonra baktım oda almıs nereme saklıyım yahu vallahi nereme takayım
Kız benımki de küçük eltim doğurdu bende hamileyim o da spiraliını cıkartmış hamile kalmaya calısıo sen doğurmadan kalıcam dıoah gelmeyin o zaman diyeceksin olmayacak ooo sen hamile ol bunlar da başlar yine ..
bir arkadaşımın öyle oldu inat etti kadın koca kadın hamile kaldı..
bu kıskanç eltilr bebek görmeye de kötü takım getirir ama utanmaları yoksa bir öeyrek getirsinler
ay elti değil de sanki rakip gibi görüyorlar akılları sıra ya
Herifmibenimki çok cimri kıyafete çok para vermez
Ah ahh. Hamileyken mangal yaparlardı eti normalde sevmem ama hamileyken bir başka kokardı davet etmezlerdi veya bir parça göndermezlerdi. Alt üst oturuyoruz biriyle bir Allahın günü bir ihtiyacın var mı demedi. Ben oğlumu kaybedince bir komşumuza dedi ki iki gözümle bakmaya çekinirdim nazar olacak diye.ah gelmeyin o zaman diyeceksin olmayacak ooo sen hamile ol bunlar da başlar yine ..
bir arkadaşımın öyle oldu inat etti kadın koca kadın hamile kaldı..
bu kıskanç eltilr bebek görmeye de kötü takım getirir ama utanmaları yoksa bir öeyrek getirsinler
ay elti değil de sanki rakip gibi görüyorlar akılları sıra ya
bir de utanmadan bunu diyor ya al işte...Kız benımki de küçük eltim doğurdu bende hamileyim o da spiraliını cıkartmış hamile kalmaya calısıo sen doğurmadan kalıcam dıo
Zaten kocam beğwndı kocam yakstrdı kocası ne dese ordan gidioAy kuzum kocası kızmıyor mu ya napiyon hanim sen.
Ayy ben eltum olursa nasil olur merak ediyom insallah anlasirim ya.Kız benımki de küçük eltim doğurdu bende hamileyim o da spiraliını cıkartmış hamile kalmaya calısıo sen doğurmadan kalıcam dıo
Hemde beşinci ye niyetlenmiş nasıl bi yarışsaAyy ben eltum olursa nasil olur merak ediyom insallah anlasirim ya.
Ay elalemde koca var bizimki hayatta yaptırmaz kizar bana zaten bayramdam bayrama anca aliyomZaten kocam beğwndı kocam yakstrdı kocası ne dese ordan gidio
Keşke tek gelin olsaydın ne güzelAyy ben eltum olursa nasil olur merak ediyom insallah anlasirim ya.
Senlen idaalasan elti miHemde beşinci ye niyetlenmiş nasıl bi yarışsa
Ay elalemde koca var bizimki hayatta yaptırmaz kizar bana zaten bayramdam bayrama anca aliyom
Ha allatan parayla sana hava atmiyor.yok yok eltimçok tutumlu hanımefendi
Aynen kızSenlen idaalasan elti mi
pis diyeydin el bile hamile kadına daha saygı gösteriyor...Ah ahh. Hamileyken mangal yaparlardı eti normalde sevmem ama hamileyken bir başka kokardı davet etmezlerdi veya bir parça göndermezlerdi. Alt üst oturuyoruz biriyle bir Allahın günü bir ihtiyacın var mı demedi. Ben oğlumu kaybedince bir komşumuza dedi ki iki gözümle bakmaya çekinirdim nazar olacak diye.don lastiği işte ne yapıcan
Zaten boylelerin evine bakmaz bare senin ayni evi kombin etseydAhahha bu alır giyer maşallah evinde perde yok ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?