• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evet canım en büyük hemde 14 senelik evli ben geldiğimde giyinmeyi bilmiyordu sorsan simdi o prenses olmus ne alsam ne görse alıyor esim bile dıor artık pes
Hahha 😂 bak öyle dedin de aklıma ne geldi. Biz b.makinesi almıştık dediki aa bulaşığıda makine yıkarsa nr iş yapıcaz biz. Bende dedim başka işler yaparız. 2 ay geçmeden birebir aynı marka aynı makine almışlar birde nasıl kullanılır diye soruyorlar pişkin pişkin 😂

Hahha 😂 bak öyle dedin de aklıma ne geldi. Biz b.makinesi almıştık dediki aa bulaşığıda makine yıkarsa nr iş yapıcaz biz. Bende dedim başka işler yaparız. 2 ay geçmeden birebir aynı marka aynı makine almışlar birde nasıl kullanılır diye soruyorlar pişkin pişkin 😂
deli bunlar ya :D:D:D

Bide yerip gidip aynısını almaları 🤪

eşim ailesine hiç çekmemiş canım ama babasına sesi çıkmıyordu kalbi kırılmasın diye benim sabırlı olmamı istedi hep..
kaynatam da 3 sene olacak öleli beni çok ağlattı zamandan sonra 6 ay geçti vefat etti ondan sonra da bana karşı sesler biraz dindi..
ama görümcelerim kaynanam da şimdi çocuk konusu falan atanamadığım konuşuluyor..
kaynanam oğlıma vermeyeceksen niye çalışacaksın diyor bazen ha bir de sesini yükselterek kusura bakma o zaman çalışmam baksın bana oğlun dedim sustu kızınca ben de
Sen mecbur degilsin kayinpederler ne karışır ya bune böyle ben kayinpeder melek gibi beni savunur haksiz karısı biliyor kaynanamda savundukca kuduruyor daha cok salca oluyor ogluna kocasına. Kuzum allah sana kapi acar insallah ama sen dik dur kendin icin bunlara alıştır ma parayida.

Sen mecbur degilsin kayinpederler ne karışır ya bune böyle ben kayinpeder melek gibi beni savunur haksiz karısı biliyor kaynanamda savundukca kuduruyor daha cok salca oluyor ogluna kocasına. Kuzum allah sana kapi acar insallah ama sen dik dur kendin icin bunlara alıştır ma parayida.
kayınpeder kaynanamdı benim canım...
yok gülüm tek kuruş harcamam bunlara ben anca evime
geçti o ilk zamanlardaki saf kız şimdi artık kaşarlandık :D:D:D gülüyorum ama üzülüyorum tüm temiz duyguların katili bunlar

bunların başka şeye parası olmaz ama kıskanınca paralar çıkar ortaya :KK70::KK70::KK70:
He valla. Şimdi ötekide diyor bende alıcam dedim al eksik kalma sende. Ben en küçük gelinim. Temizliği düzeni seviyorum onu bile çekemiyorlar evin çok düzenli kendimizi rahat hissedemiyoruz diyorlar 😂

kayınpeder kaynanamdı benim canım...
yok gülüm tek kuruş harcamam bunlara ben anca evime
geçti o ilk zamanlardaki saf kız şimdi artık kaşarlandık :KK70::KK70::KK70: gülüyorum ama üzülüyorum tüm temiz duyguların katili bunlar
Iyi insanlari bunlar bu hale getiriyor sendeki temiz kalpliligi gördüm kuzum.

He valla. Şimdi ötekide diyor bende alıcam dedim al eksik kalma sende. Ben en küçük gelinim. Temizliği düzeni seviyorum onu bile çekemiyorlar evin çok düzenli kendimizi rahat hissedemiyoruz diyorlar 😂
ah gelmeyin o zaman diyeceksin olmayacak ooo sen hamile ol bunlar da başlar yine ..
bir arkadaşımın öyle oldu inat etti kadın koca kadın hamile kaldı..
bu kıskanç eltilr bebek görmeye de kötü takım getirir ama utanmaları yoksa bir öeyrek getirsinler :D:D:D
ay elti değil de sanki rakip gibi görüyorlar akılları sıra ya

Back