• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Demiyon mu senin kafanda varmi nebu boyle alcaksan baska al bkde aynisi alıp Nasil gösteriyor.
Kız demezmiyim bu bana da yaksti bendede güzel oldu diyip işin içinden cıkıyor 🙄 gecen kıs triko elbise aldım üç tane üç renk neyse giydim gördü Bi kaç gün sonra baktım oda almıs 😁 nereme saklıyım yahu vallahi nereme takayım

Kız demezmiyim bu bana da yaksti bendede güzel oldu diyip işin içinden cıkıyor 🙄 gecen kıs triko elbise aldım üç tane üç renk neyse giydim gördü Bi kaç gün sonra baktım oda almıs 😁 nereme saklıyım yahu vallahi nereme takayım
Cinslerinde cinsi varmis ayy

ah gelmeyin o zaman diyeceksin olmayacak ooo sen hamile ol bunlar da başlar yine ..
bir arkadaşımın öyle oldu inat etti kadın koca kadın hamile kaldı..
bu kıskanç eltilr bebek görmeye de kötü takım getirir ama utanmaları yoksa bir öeyrek getirsinler :KK70::KK70::KK70:
ay elti değil de sanki rakip gibi görüyorlar akılları sıra ya
Kız benımki de küçük eltim doğurdu bende hamileyim o da spiraliını cıkartmış hamile kalmaya calısıo sen doğurmadan kalıcam dıo 🙄😁😁

ah gelmeyin o zaman diyeceksin olmayacak ooo sen hamile ol bunlar da başlar yine ..
bir arkadaşımın öyle oldu inat etti kadın koca kadın hamile kaldı..
bu kıskanç eltilr bebek görmeye de kötü takım getirir ama utanmaları yoksa bir öeyrek getirsinler :KK70::KK70::KK70:
ay elti değil de sanki rakip gibi görüyorlar akılları sıra ya
Ah ahh. Hamileyken mangal yaparlardı eti normalde sevmem ama hamileyken bir başka kokardı davet etmezlerdi veya bir parça göndermezlerdi. Alt üst oturuyoruz biriyle bir Allahın günü bir ihtiyacın var mı demedi. Ben oğlumu kaybedince bir komşumuza dedi ki iki gözümle bakmaya çekinirdim nazar olacak diye. 🤬🤬🤬 don lastiği işte ne yapıcan

Ah ahh. Hamileyken mangal yaparlardı eti normalde sevmem ama hamileyken bir başka kokardı davet etmezlerdi veya bir parça göndermezlerdi. Alt üst oturuyoruz biriyle bir Allahın günü bir ihtiyacın var mı demedi. Ben oğlumu kaybedince bir komşumuza dedi ki iki gözümle bakmaya çekinirdim nazar olacak diye. 🤬🤬🤬 don lastiği işte ne yapıcan
pis diyeydin el bile hamile kadına daha saygı gösteriyor...
o etler zehir olur onlara ALLAH'TAN KORKMAZLAR KULDAN UTANMAZLAR...
tabii canım annem de derdi kardeşime hamileyken bir kadın ekmek pişirdi annemin de nefsi çekmiş vermedi annemin gögsü şişmişti..
ALLAH'IN izniyle canım biz de seviniriz inşallah hayrlısı ile sğalıcakla ama ele karşı onlar ne diyeceğini hep bilirler..
ama ağızlarında ne inşallah var ne maşallah

Back