- 22 Temmuz 2014
- 30.139
- 26.872
- 798
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #54.501
bilezikleriyle atıyor canım ara ara gösteriyor sonra kapatıyorHa allatan parayla sana hava atmiyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bilezikleriyle atıyor canım ara ara gösteriyor sonra kapatıyorHa allatan parayla sana hava atmiyor.
Şok daha neler artik.Aynen kız azme bak
Ben eve almayı sevıyorum o kendını giydirmeyi evinde hersey eskiZaten boylelerin evine bakmaz bare senin ayni evi kombin etseyd
Besinciyi istiyor sırf geride kalmamak içinŞok daha neler artik.
3 kayin var kaynanamin yuzunden bizde cok seyler oldu gozlerj korktu evlenmiyor zatem kaynanamda belar kalsinlar huzursuz olcaksa boyle der kısmetlerini kendi kapatiyor 2 numara varda cesaret edemiyor zaten uzaklasir 3korkar olmus kiz gibi yapmis kaynanam4 okuyor.Keşke tek gelin olsaydın ne güzel
Bizimkide on tane bilezik istıormuş şimdi taze gelin olcakbilezikleriyle atıyor canım ara ara gösteriyor sonra kapatıyor
Sürekli dua ederdim Allah ım beni onlara muhtaç etme diye. Çok zor hamile kalmıştım. Ne ailem nede bir tanıdık kimse yoktu. Ailemden çok uzaktayım arabayla 24 saat sürüyor. İlk üç ay bulantıdan 6 kilo verdim 2 ay hiç yemek yapamadım bir kere demedi canın bir şey çekiyor mu diye. Allah razı olsun bir iki komşum vardı arada yemeğe çağırırlardı . Allah büyük yerde kalmaz bunlarpis diyeydin el bile hamile kadına daha saygı gösteriyor...
o etler zehir olur onlara ALLAH'TAN KORKMAZLAR KULDAN UTANMAZLAR...
tabii canım annem de derdi kardeşime hamileyken bir kadın ekmek pişirdi annemin de nefsi çekmiş vermedi annemin gögsü şişmişti..
ALLAH'IN izniyle canım biz de seviniriz inşallah hayrlısı ile sğalıcakla ama ele karşı onlar ne diyeceğini hep bilirler..
ama ağızlarında ne inşallah var ne maşallah
konumuzla alakalı değil ama senin kız da benim doğum gününde doğacak heralde canım 2 aralık doğumluyum ben de hadi bakalımBesinciyi istiyor sırf geride kalmamak için
Ay tek daha huzurlusun cakman yok benim resmen yan sanayıım var yanımda3 kayin var kaynanamin yuzunden bizde cok seyler oldu gozlerj korktu evlenmiyor zatem kaynanamda belar kalsinlar huzursuz olcaksa boyle der kısmetlerini kendi kapatiyor 2 numara varda cesaret edemiyor zaten uzaklasir 3korkar olmus kiz gibi yapmis kaynanam4 okuyor.
Evet öle görünüyor şimdilik Bi sorun cıkmaz sa canım hayırlısı sağlıkla gelsin inşallahhhhkonumuzla alakalı değil ama senin kız da benim doğum gününde doğacak heralde canım 2 aralık doğumluyum ben de hadi bakalım
Ben eve almayı sevıyorum o kendını giydirmeyi evinde hersey eski
Allah yardımcın olsun canım zor gercekten. Inşallah kurtulursun birakir da olene denk idaalasir senlen.busefer bebek olur ne alirsan onu alirBesinciyi istiyor sırf geride kalmamak için
Zaten proje çizio simdidenAllah yardımcın olsun canım zor gercekten. Inşallah kurtulursun birakir da olene denk idaalasir senlen.busefer bebek olur ne alirsan onu alir
anam paraları da var ben senelerdir borç bitmedi ailede de yok istiyorlar anca ...Bizimkide on tane bilezik istıormuş şimdi taze gelin olcak
Allah var gam yok sen sabret kat kat günah ediyorlar farkinda degiller.Sürekli dua ederdim Allah ım beni onlara muhtaç etme diye. Çok zor hamile kalmıştım. Ne ailem nede bir tanıdık kimse yoktu. Ailemden çok uzaktayım arabayla 24 saat sürüyor. İlk üç ay bulantıdan 6 kilo verdim 2 ay hiç yemek yapamadım bir kere demedi canın bir şey çekiyor mu diye. Allah razı olsun bir iki komşum vardı arada yemeğe çağırırlardı . Allah büyük yerde kalmaz bunlar
Bıde bozulacağı belliydi dıo öleceğimizde kesin ama yasamaya devam edıyoruz ne alakaysa takacaktı daha fazlaanam paraları da var ben senelerdir borç bitmedi ailede de yok istiyorlar anca ...
son bir senedir biraz isteme bitti kendi derdimize düştük şimdi tedavi parasını hazır ettik falan..
sırf inat ettim atandığımda bende adana burması alıp takacağım ya
bileziklerinin bozulacağı belliydi birkaç tane alsan yeterliydi dedi bana altımlarım borca gidince
çocuğu da ALLAH veriyor da demiyorlar istiyoruz hemen olsun yapsınlar yapsınlar bakalım..Allah yardımcın olsun canım zor gercekten. Inşallah kurtulursun birakir da olene denk idaalasir senlen.busefer bebek olur ne alirsan onu alir
çocuğu da ALLAH veriyor da demiyorlar istiyoruz hemen olsun yapsınlar yapsınlar bakalım..
çocuğun sorumluluğu basit şeyler ya sanki
Ismarlama istio birde erkek istiyorum dıorçocuğu da ALLAH veriyor da demiyorlar istiyoruz hemen olsun yapsınlar yapsınlar bakalım..
Aynen boyle fitneleri allah görüyor olmayanlara artik.çocuğu da ALLAH veriyor da demiyorlar istiyoruz hemen olsun yapsınlar yapsınlar bakalım..
Hayırlı geceler canım ben ederimkuzum öpüyorum çokKızlar zaman nasıl geçmiş anlamadım bile. İyi geceler ben kaçar arada etiketleyin yoksa görmüyorum ben. Allah a emanet olun 🖐